CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAlbo 14 albo 13sty, nie wiem dokładnie kiedy była owulacja. Tej krwi po całym dniu wczoraj było "na wkładkę". Dziś przy podcieraniu żywoczerwona krew i trochę na wkładce.. (Sorki za opisy
) Okresowo to mnie bolało w poniedziałek a teraz nic... Pierwszy raz tak mam...Zawsze brunatne plamienia z dnia na dzień coraz intensywniejsze aż w końcu okres a tu jakaś żywoczerwona krew ale skąpo..
-
nick nieaktualnyana1122 wrote:Ten test O którym piszecie nazywa sie pct i to jest po stosunku. Kliniki niepłodności sprawdzają Tak czy śluz partnerki Nie zabija żołnierzykow
Generalnie tak czy inaczej, jak śluz wrogi to i krócej żyją
a ja się zastanawiałam nad testem który powie, ile plemniki przeżyją w dobrym niewrogim śluzie
ed. ten test robi sie kilka godzin po stosunku, a nas interesuje, czy one tam żyją 2 czy 4 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 13:14
Klara Wysocka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyojejku wrote:a to nie jest test na wrogość śluzu?
Generalnie tak czy inaczej, jak śluz wrogi to i krócej żyją
a ja się zastanawiałam nad testem który powie, ile plemniki przeżyją w dobrym niewrogim śluzie
ed. ten test robi sie kilka godzin po stosunku, a nas interesuje, czy one tam żyją 2 czy 4 dni -
nick nieaktualnyCiążę wykluczam niestety, miałam jeden monitoring w 11 dniu cyklu piękne pęcherzyki + endo piękne chyba ponad 10mm. Dziś mam 28 dzień cyklu. Poczekam do jutra, tylko kurde jeśli np @ jest od wczoraj tylko skąpa to jutro powinnam wziąć pierwszą tabletkę CLO..No nic - jak to mawiała Scarlet O' Hara "Pomyślę o tym jutro"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj dużo.. już nie pamiętam ile, ale jeden z nich był dominujący i miał 20,5 mm i miał pęknąc lada dzień.. to był poniedziałek 2 tygodnie temu a bóle owulacyjne czyłam od wtorku wieczora, przez środę i trochę czwartku (2 tyg temu) czyli 12,13,14 dzień cyklu. A ciążę wykluczam iż gdyż robiłam test w niedzielę - 25 dzien cyklu i biel vizira.. a już powinien wyjść jakiś cień cienia chociaż... w zeszłych ciążach już wychodziło ponadto objawów też brak..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaMiśka wrote:Ciążę wykluczam niestety, miałam jeden monitoring w 11 dniu cyklu piękne pęcherzyki + endo piękne chyba ponad 10mm. Dziś mam 28 dzień cyklu. Poczekam do jutra, tylko kurde jeśli np @ jest od wczoraj tylko skąpa to jutro powinnam wziąć pierwszą tabletkę CLO..No nic - jak to mawiała Scarlet O' Hara "Pomyślę o tym jutro"
-
nick nieaktualnyNiestety już tak znam swój organizm (albo tak mi się wydaje
), że na ciążę to mi naprawdę nie wygląda
Jedynie ta żywoczerwona krew jest zastanawiająca dla mnie...No ale po tym CLO to się mogło coś pozmieniać - pierwszy cykl brałam. Ale jak do jutra @ się nie rozkręci to już nie wiem o co chodzi.. bo licząć że np owulacje miałam w środę 2 tyg temu a byłam pewna na 100% że ją mam bo bóle były takie, że chodziłam zgięta w pół to okres powinien być dziś. Jeszcze trochę mnie w czwartek bolało ale już do przeżycia więc ewentualnie daje @ czas do jutra!
-
kaMiśka wrote:Oj dużo.. już nie pamiętam ile, ale jeden z nich był dominujący i miał 20,5 mm i miał pęknąc lada dzień.. to był poniedziałek 2 tygodnie temu a bóle owulacyjne czyłam od wtorku wieczora, przez środę i trochę czwartku (2 tyg temu) czyli 12,13,14 dzień cyklu. A ciążę wykluczam iż gdyż robiłam test w niedzielę - 25 dzien cyklu i biel vizira.. a już powinien wyjść jakiś cień cienia chociaż... w zeszłych ciążach już wychodziło ponadto objawów też brak..
-
Mamakejti medal za dobre wyniki,u mnie tsh 3 wiec juz zwiekszona dawka bo przed punkcjà bylo 1,3...jutro ide upuscic krew na glukoze i inne,mam nadzieje ze w normie bedzie bo u mnie glukoza wariuje.Mnie zgaga przeszla,nawet te bóle brzucha przeszly ale od czasu do czasu mdli ale to znów nie codziennie,cisnienie bardzo wariuje przez te pogode,poza tym do przodu
Masz juz ustalony termin prenatalnych?Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Po moim usg dwa pęcherzyki (po jednym na każdym jajniku) wielkości 22 mm
Endometrium 13 mm! Powiedział, ze dobre i że ok też są pęcherzyki do ovitrelle, które mi osobiście wstrzyknął
Mamy codziennie
ogólnie miałaś tylko 2 pecherzyki? Czy chodzi Ci o same dominujące?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 17:54
-
nick nieaktualnyizabelkamodo wrote:Najpierw starania, a potem wielkie oczekiwania
ogólnie miałaś tylko 2 pecherzyki? Czy chodzi Ci o same dominujące?
Reszta (było ich 7) wykruszyła sie po drodze osiągając po 12 mm ale ich nie liczył bo u niego liczą się "poważne" pęherzyki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 18:08
-
SusannaDean wrote:Po moim usg dwa pęcherzyki (po jednym na każdym jajniku) wielkości 22 mm
Endometrium 13 mm! Powiedział, ze dobre i że ok też są pęcherzyki do ovitrelle, które mi osobiście wstrzyknął
Mamy codziennie
Powodzenia, bedziemy prawie razem testowacSusannaDean lubi tę wiadomość