CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
A mi lekarz mówił, w cyklu monitorowanym, że "zaczynamy działać" (co potwierdziły testy owu) i nawet
trzy razy dziennie. Wcześniej myślałam, że właśnie plemniki nie zdążą dojrzeć, ale endokrynolog tez mi powiedziała tak samo.
A co do brania CLO - dwóch tabletek.
Ja biorę od tego cyklu dwie, rano, przed śniadaniem, w zasadzie od razu po przebudzeniu. Takie zalecenie oczywiście dostałam od lekarza, ale czy na ulotce nie jest przypadkiem napisane, by brać je właśnie z rana, na czczo? Mogę się mylić, ale coś mi świta, że tak jest napisane.IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest
mam Córeczkę -
panan12 wrote:A ja dziś kończę 25 lat
chciałam prezent w postaci ciazy ale widocznie mi nie dany
Przyjmij ode mnie najszczersze życzenia pomyślności!
Trzymam kciuki, by Twoje marzenia się spełniły!panan12 lubi tę wiadomość
IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest
mam Córeczkę -
Klara Wysocka wrote:A mi lekarz mówił, w cyklu monitorowanym, że "zaczynamy działać" (co potwierdziły testy owu) i nawet
trzy razy dziennie. Wcześniej myślałam, że właśnie plemniki nie zdążą dojrzeć, ale endokrynolog tez mi powiedziała tak samo.
.
Przepraszam, nie zrozumiałam Twojej wypowiedzi. Mozesz powiedzieć co Ci lekarz i endokrynolog powiedział/zalecił? -
CarPer wrote:Przepraszam, nie zrozumiałam Twojej wypowiedzi. Mozesz powiedzieć co Ci lekarz i endokrynolog powiedział/zalecił?
I ginekolog i endokrynolog zalecili mi współżycie w okresie płodnym nawet trzy razy dziennie.
mam Córeczkę -
Klara Wysocka wrote:A mi lekarz mówił, w cyklu monitorowanym, że "zaczynamy działać" (co potwierdziły testy owu) i nawet
A co do brania CLO - dwóch tabletek.
Ja biorę od tego cyklu dwie, rano, przed śniadaniem, w zasadzie od razu po przebudzeniu. Takie zalecenie oczywiście dostałam od lekarza, ale czy na ulotce nie jest przypadkiem napisane, by brać je właśnie z rana, na czczo? Mogę się mylić, ale coś mi świta, że tak jest napisane.
Na czczo biorę już Euthyrox. Na ulotce nie ma napisane jak spozywac. -
Jagna wyniki beda za dwa tygodnie. Lekarka powiedziala ze usuneli polipa i zrobili łyzeczkowanie. Endometrium tez dali do badania.34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
ana1122 wrote:Beta 109.9:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2016, 22:51
panan12, ana1122 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak, tak, znamy się z innego wątku
Mam nadzieję, że teraz się Tobie uda i będzie wszystko w porządku! Trzymam kciuki!
A co do ilości stosunków, to wiadomo jak to czasami wyglądaale to prawda, mój lekarz ostatnio powiedział, by walczyć kilka razy dziennie i co najlepsze, mój Małż się nie za bardzo cieszył
mówił do mnie: znooowu?
mam Córeczkę -
nick nieaktualnyBo jednak faceci, z tego co zauważyłam, wolą raz a porządnie, niż kilka razy na dzień, w końcu też są zmęczeni praca itp
Wydaje mi się że nic nie tracicie raz dziennie chociażby
Hehe Klara a co u Ciebie?
U mnie jak widać kiepsko, ale w tym miesiącu wyhodowałam aż dwa pęcherzyki ładne po clo