CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Cookie powiem ci ze ja od trzech dni nawet lepiej sie czuje,brzuch juz nie marudzi,mdlosci jak sà to chwilowe i szybko mijaja jak cos zjem tylko cisnienie sie waha no ale przy takiej wiosennej pogodzie..poza tym luzik
Mialam dzis jechac na badania ale wczoraj bylam taka juz zmeczona pod wieczór ze chcialam dzis pospac dluzej i w poniedzialek zrobie,prawie tydzien przed wizytà bedzie.
Ja na toxo i hiv i te rózne mam za sobą,robilam przed punkcjà wiec raczej nie kazà powtarzac.Wzorowych wyników zyczeAntoś IVF,Julisia natural
-
Dziewczyny, a czy któraś z Was zauważyła po CLO ogólny wzrost temperatury w II fazie cyklu?
Chodzi mi o to, czy w porównaniu do innych cykli (kiedy to owulacja nie była stymulowana) po tabletkach samoczynnie jakoś się tempka podnosi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 08:38
IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest
mam Córeczkę -
Mamakejti, Jagna, jak tam wymioty czy mdłości? Pocieszcie, ze też nic Wam nie jest?...[/QUOTE]
Cookie, ja nigdy nie miałam wymiotów ciążowych, za to jak pisałam ostatnio, ujawniła mi się chyba zgaga....paskudna sprawa, niech ucieka szybko.....
czasami pobolewa mnie brzuch, macica sie rozciąga, piersi bolą, ale trochę mniej jakby
kontrolujcie dziewczynki tsh, to ważne, euthyrox metabolizuje w organizmie ponad 190 godzin, ja mam teraz brać 3 tyg. 125 a potem przez 3 tyg w weekendy tylko dawkę 137, żeby mi sie srednio stężenie zwiększyło we krwi;) tak zarządził mój endo, który jest niezły muszę przyznać...."nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
nick nieaktualny
-
U mnie też już odliczanie
Ponawiam pytanie, bo może zostało przeoczone, a nie znalazłam żadnych informacji w Internecie, a jestem mega ciekawa czy macie podobne spostrzeżenia:
Dziewczyny, a czy któraś z Was zauważyła po CLO ogólny wzrost temperatury w II fazie cyklu?
Chodzi mi o to, czy w porównaniu do innych cykli (kiedy to owulacja nie była stymulowana) po tabletkach samoczynnie jakoś się tempka podnosi?IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest
mam Córeczkę -
nick nieaktualnyMeli92 wrote:bedziesz szla na kontole zeby sprwdzic czy owu byla?
Ja juz chyba jestem po, teraz odliczanieJak będę miała bóle typowe owu moje to nie idę jak nie to pójdę....bo się boję torbieli.
Klara, niestety mierzyłam tylko w jednym cyklu parę miesięcy temu a teraz nieKlara Wysocka lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:Zasugerował, że nie muszę
Jak będę miała bóle typowe owu moje to nie idę jak nie to pójdę....bo się boję torbieli.
Klara, niestety mierzyłam tylko w jednym cyklu parę miesięcy temu a teraz nie
Mi niby powiedzial zeby przyjsc we wtorek ale to bedzie 7 dni od podania zastrzyku. Wydaje mi sie, ze nie bedzie juz tego plynu. Chyba nie pojde -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Aha każdy inaczej
A ile godzin od zastrzyku miałaś ovu ? Ile miałaś pęcherzyków i endo, przypomnij
A ja się stresuję, że 91,9 % się udaje ovitrelle wywoałać owulację to ja będę w tych 8,1 że nie hahaha
Jeden pecherzyk tylko, endo w dniu podania zastrzyku 14mm. Ja nic nie czulam po zastrzyku. A jaka skutecznosc z pregnylem ile % wiesz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny