X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cookie powiem ci ze ja od trzech dni nawet lepiej sie czuje,brzuch juz nie marudzi,mdlosci jak sà to chwilowe i szybko mijaja jak cos zjem tylko cisnienie sie waha no ale przy takiej wiosennej pogodzie..poza tym luzik :-)
    Mialam dzis jechac na badania ale wczoraj bylam taka juz zmeczona pod wieczór ze chcialam dzis pospac dluzej i w poniedzialek zrobie,prawie tydzien przed wizytà bedzie.
    Ja na toxo i hiv i te rózne mam za sobą,robilam przed punkcjà wiec raczej nie kazà powtarzac.Wzorowych wyników zycze

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Klara Wysocka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a czy któraś z Was zauważyła po CLO ogólny wzrost temperatury w II fazie cyklu?
    Chodzi mi o to, czy w porównaniu do innych cykli (kiedy to owulacja nie była stymulowana) po tabletkach samoczynnie jakoś się tempka podnosi?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 08:38

IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest <3
    mam Córeczkę <3

Wysłany: 25 listopada 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna, jak samopoczucie? :)

mam Córeczkę <3
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 wrote:
    Dziewczyny zostałam wysłana na badania w 35 dniu cyklu bo gin stwierdził że nie ważne że jest 35

Testosteron wyszedł 0,31 FSH 5,87 a LH 16,87 zna ktoś interpretację

f2w3k0s3plke7odf.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mamakejti, Jagna, jak tam wymioty czy mdłości? Pocieszcie, ze też nic Wam nie jest?...[/QUOTE]

Cookie, ja nigdy nie miałam wymiotów ciążowych, za to jak pisałam ostatnio, ujawniła mi się chyba zgaga....paskudna sprawa, niech ucieka szybko.....

czasami pobolewa mnie brzuch, macica sie rozciąga, piersi bolą, ale trochę mniej jakby

kontrolujcie dziewczynki tsh, to ważne, euthyrox metabolizuje w organizmie ponad 190 godzin, ja mam teraz brać 3 tyg. 125 a potem przez 3 tyg w weekendy tylko dawkę 137, żeby mi sie srednio stężenie zwiększyło we krwi;) tak zarządził mój endo, który jest niezły muszę przyznać....

"nie spoczniemy, nim zajdziemy...;)"

f2w3skjotzzbwk43.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klara Wysocka wrote:
    Susanna, jak samopoczucie? :)
    Czekam na owu..... 20 godz juz po ovitrelle jestem

Klara Wysocka lubi tę wiadomość

• Meli92 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Czekam na owu..... 20 godz juz po ovitrelle jestem
    bedziesz szla na kontole zeby sprwdzic czy owu byla?
    Ja juz chyba jestem po, teraz odliczanie :)

Paulina_90 lubi tę wiadomość

f2w39jcgync8jov1.png

Wysłany: 25 listopada 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też już odliczanie ;)

Ponawiam pytanie, bo może zostało przeoczone, a nie znalazłam żadnych informacji w Internecie, a jestem mega ciekawa czy macie podobne spostrzeżenia:

Dziewczyny, a czy któraś z Was zauważyła po CLO ogólny wzrost temperatury w II fazie cyklu?
    Chodzi mi o to, czy w porównaniu do innych cykli (kiedy to owulacja nie była stymulowana) po tabletkach samoczynnie jakoś się tempka podnosi?

mam Córeczkę <3
  • Meli92 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klara ja nie mierze temp wiec nie pomoge.

f2w39jcgync8jov1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meli92 wrote:
    bedziesz szla na kontole zeby sprwdzic czy owu byla?
    Ja juz chyba jestem po, teraz odliczanie :)
    Zasugerował, że nie muszę :) Jak będę miała bóle typowe owu moje to nie idę jak nie to pójdę....bo się boję torbieli.

Klara, niestety mierzyłam tylko w jednym cyklu parę miesięcy temu a teraz nie

• Meli92 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Zasugerował, że nie muszę :) Jak będę miała bóle typowe owu moje to nie idę jak nie to pójdę....bo się boję torbieli.

Klara, niestety mierzyłam tylko w jednym cyklu parę miesięcy temu a teraz nie

Mi niby powiedzial zeby przyjsc we wtorek ale to bedzie 7 dni od podania zastrzyku. Wydaje mi sie, ze nie bedzie juz tego plynu. Chyba nie pojde :P

f2w39jcgync8jov1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha każdy inaczej :)
    A ile godzin od zastrzyku miałaś ovu ? Ile miałaś pęcherzyków i endo, przypomnij :)

A ja się stresuję, że 91,9 % się udaje ovitrelle wywoałać owulację to ja będę w tych 8,1 że nie hahaha

• Meli92 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Aha każdy inaczej :)
    A ile godzin od zastrzyku miałaś ovu ? Ile miałaś pęcherzyków i endo, przypomnij :)

A ja się stresuję, że 91,9 % się udaje ovitrelle wywoałać owulację to ja będę w tych 8,1 że nie hahaha

Jeden pecherzyk tylko, endo w dniu podania zastrzyku 14mm. Ja nic nie czulam po zastrzyku. A jaka skutecznosc z pregnylem ile % wiesz?

f2w39jcgync8jov1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endo ekstra, który dc. U mnie zastrzyk wczoraj 12 dc endo 13 mm i dwa pęcherzyki po 22mm

Czytałam o ovitrelle tylko ale są podobne w działaniu

• Meli92 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pogubilam sie z dniami cyklu, @ mialam 10.11. Lekarz jak wpisywal we wtorek do siebie w lapku to mowi dzisiaj 12 dc, a ja myslalam, ze mam 13. :D

f2w39jcgync8jov1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E to spoko lecimy z testowaniem razem :) Trochę się martwię, że nie pęknie...

• Meli92 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy chcesz testowac?

f2w39jcgync8jov1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za 13 dni (14 dni od podania zastrzyku)

• Meli92 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja 2 tygodni nie wytrzymam. Pregnyl podobno do 10 dni sie utrzymuje. Bedziesz brac dupka?

f2w39jcgync8jov1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak będę ale dopiero jak potwierdzone owu (sama poczuję lub pójdę na usg)
    Niby ovitrelle też do 10 dni

‹‹ 2188 2189 2190 2191 2192 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ