CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycookiemonster wrote:Dziewczyny czy to mozliwe, że TSH tak szybko mi spadło z 2,92 do 0,8 po 10 dniach brania pół tabl euthoryxu 25??
Co do dalszego dawkowania poradź się lekarza, bo za niskie też nie moze być
cookiemonster lubi tę wiadomość
-
cookiemonster wrote:Dziewczyny czy to mozliwe, że TSH tak szybko mi spadło z 2,92 do 0,8 po 10 dniach brania pół tabl euthoryxu 25??
Cookie, to teraz masz git tsh, jak należy, ale faktycznie, że szybko na Ciebie ta dawka podziałała, zazwyczaj potrzeba około 2 tygodni i większej dawki niż 12.5, może po prostu dobrze reagujesz na ten lek? brałaś o wcześniej?
dla świętego spokoju za tydzień znów zrobiłabym badania, oczywiście w tym samym lab;)
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Olciaaa wrote:Hej dziewczyny. Ja już po laparoskopii, okazało się, ze to jednak endometrioza, tak miedzy I a II stopniem i jeden jajowód był niedrożny (chociaz w sierpniu robiłam hsg i oba niby byly drożne)
Olciaaaa - no to masz odpowiedź może nawet stymulacja nie będzie potrzebna jak się z endocholerą uporasz! Owocnych starań! I przyjemnych;)Olciaaa lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Ok, to jednak 12 dni. Też mi się wydaje, że szybko...ale! Z prolaktyna miałam to samo. Spadła po minimalnej dawce bromka w ciągu niecałych 2 tyg, a potem odbiła znowu. Także na pewno sprawdzę, a we wtorek pogadam z lekarzem na temat dawki. Dzięki Dziewczyny!
Olcia,ja tak właśnie słyszałam o hsg, że jednak laparo daje tylko 100% pewności co do drożności. To super, że już jesteś drożna i dobrze, że endomenda została wykryta na tym etapie! -
nick nieaktualny
-
cookiemonster wrote:Dziewczyny czy to mozliwe, że TSH tak szybko mi spadło z 2,92 do 0,8 po 10 dniach brania pół tabl euthoryxu 25??
cookiemonster lubi tę wiadomość
Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
-
nick nieaktualnyKlara Wysocka wrote:Może lek oddziałuje także w taki sposób, że zmniejsza odczuwalność owulacji? Łagodzi? Może tak być?
To nie jest reguła, ale mam nadzieję że pękły / pękną....oba.
Klara Wysocka lubi tę wiadomość
-
panan12 wrote:Testosteron wyszedł 0,31 FSH 5,87 a LH 16,87 zna ktoś interpretację
moniaaa_1988 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
SusannaDean wrote:a ja miałam wczoraj przed 17 podany ovitrelle i się boję , ze nie pękną bo nic nie czuje, a zawsze mam bolesną owuAntoś IVF,Julisia natural
-
Lonia1990 wrote:Ja nigdy nic nie czuje przy owulacji
Z innej beczki - jak wykrywa sie endometrioze? Na usg czy tylko przy laparoskopi?Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:czasem tylko na usg,ale wiekszosci przypadków lekarz cos przypuszcza i wychodzi w trakcie laparo
bo ja jestem zagubiona... Obecnie chodze do poradni rozpozbawania nieplodnosci
Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
-
nick nieaktualnyJa bym została w tej poradni bo zaproponowali ci jednak leczenie, od maja to nie ejst długo szczególnie, ze wnioskuję, że coś nie tak z nasieniem więc niekoniecznie ty potrzebujesz inwazyjnych zabiegów i kosztownych badań, bo w klinice takie będą
Co macie na poprawę nasienia? Mój mąż stosował profertil (w ciemno, potem były badania okazały się dobre) za 2 miesiące byłam w ciąży tylko, ze nieszczęśliwie się skończyło.