CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak Jagna zgadza się, u mnie też podczas laparoskopii wykryli ogniska endometriozy i usunęli je,przepłukali jajowody i usunęli jakieś zrosty w miednicy mniejszej.Jajowody przepłynąli,niby okazało się drozne ale skądś ta ciąża pozamaciczna w jajowodzie się wzięła. ..bo gin w klinice niepłodności był już ze mną umówiony na chromotubacje. ..
-
W każdym razie ta ciąża jest z owu po stronie prawej,cykl wcześniej była pozamaciczna w lewym jajowodzie wiec jest szansa ze lewa strona jest niedrozna
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Zależy jakie masz zalecenia naprawdę, każdy lekarz wybiera indywidualnie, mi kazał 3 dni po owuStarania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
-
nick nieaktualny
-
cookiemonster wrote:Bardzo fajny pomysł Jagna! A skąd zamawiałaś?
ja postanowiłam, że jeżeli we wtorek wszystko będzie ok to kupię książkę o ciąży z empiku.Antoś IVF,Julisia natural
-
Meli92 wrote:Czesc, ja cały weekend w pracy. Od dzisiaj powinnam wziąć dupka i ciągle mi w głowie siedzi czy ta owu była. Zwariować można
-
nick nieaktualny
-
mamakejti wrote:Lonia, ja absolutnie nie chcę podważać wyników Waszej armii, ale miałam takie doświadczenie, że laboratoria mają różne normy, zależy na podstawie których zaleceń WHO robi pomiary, jak robiliśmy w Luxmedzie badania, to małż miał 40% morfologicznie poprawnych (na podstawie wytycznych z 2003 r. liczyli), a w klinice leczenia niepłodności uwzględniają standardy WHO z 2010 r. i tu już wypadliśmy blado, bo tylko 2% poprawnych morfologicznie plemników....sprawdź, które wytyczne stosuje Twoje laboratorium, żeby wiedzieć na 100% co i jak
To aż tak zaostrzyli wytyczne? Fora potrafią być skarbnicą wiedzy
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Cześć Dziewczyny:))
Witam w niedzielny poranek:)ja z kolei z książek czytam sławna "w oczekiwaniu na dziecko"- absolutny bestseller,każda ciężarówka powinna mieć bo to prawdziwa skarbnica wiedzy a teraz czytam tez juz polecona przez 2 osoby "w Paryżu dzieci nie grymaszą"- ponoć o zdroworozsadkowym podejściu do wychowania czyli jak nie dać się zwariowac)))))i czytam TE gazetkę m jak mama bo są bardzo fajne porady,rzeczy o których nie miAłam pojęcia jako osoba w ciąży pierwszy raz; ))
-
AniaStaraczka85 wrote:Cześć Dziewczyny:))
Witam w niedzielny poranek:)ja z kolei z książek czytam sławna "w oczekiwaniu na dziecko"- absolutny bestseller,każda ciężarówka powinna mieć bo to prawdziwa skarbnica wiedzy a teraz czytam tez juz polecona przez 2 osoby "w Paryżu dzieci nie grymaszą"- ponoć o zdroworozsadkowym podejściu do wychowania czyli jak nie dać się zwariowac)))))i czytam TE gazetkę m jak mama bo są bardzo fajne porady,rzeczy o których nie miAłam pojęcia jako osoba w ciąży pierwszy raz; ))
super rekomendacje! -
AniaStaraczka85 wrote:Cześć Dziewczyny:))
To polecam Ci "francuskie dzieci jedza wszystko"!!! Ksiazka opisuje cała francuska kulturę kulinarna okiem widzenia obcokrajowca. Świetna jest i prawdziwa -
ana1122 wrote:Czy któras dziewczyna w ciąży ma niedoczynnosc Tarczycy? Co ile trzeba kontrolować I O ile zwiększyła się U was dawka?Antoś IVF,Julisia natural