CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, napiszcie jak długo od potwierdzenie pęknięcia pęcherzyka bierzecie dupka? Bo mi się skończą tabletki na ok tydzień przed @. I szczerze to nie wiem co robić, wydaje mi się że powinnam go brać bynajmniej do @.Napiszcie proszę co robić.
-
izabelkamodo wrote:Cześć dziewczyny, napiszcie jak długo od potwierdzenie pęknięcia pęcherzyka bierzecie dupka? Bo mi się skończą tabletki na ok tydzień przed @. I szczerze to nie wiem co robić, wydaje mi się że powinnam go brać bynajmniej do @.Napiszcie proszę co robić.
-
izabelkamodo wrote:Cześć dziewczyny, napiszcie jak długo od potwierdzenie pęknięcia pęcherzyka bierzecie dupka? Bo mi się skończą tabletki na ok tydzień przed @. I szczerze to nie wiem co robić, wydaje mi się że powinnam go brać bynajmniej do @.Napiszcie proszę co robić.34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
Ja dziś już trzeci dzień na clo. Jeszcze dwa do wtorku i w czwartek idę na pierwsze usg. Zobaczymy czy zmiana w terminie przyjmowania będzie miała wpływ na działanie. Kurcze mam nadzieje, ze świąteczna atmosfera sprawi, że się uda. Chociaż w tamtym roku też taka miałam nadzieje:(34 cykl starań, 7 z CLO
Syn 12.11.17 Krystian
-
dziewczyny przy jakiej długości cyklu bierze się clo 3-7 dc? Jak się ma wczesne owulacje? ja miałam (zazwyczaj) owu między 11-14 dc i już brałam przez 3 cykle od 5 dc i się zastanawiam czy teraz nie lepiej spróbować od 3 dc skoro wtedy się nie udało...07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
nick nieaktualny
-
pyatii wrote:dziewczyny przy jakiej długości cyklu bierze się clo 3-7 dc? Jak się ma wczesne owulacje? ja miałam (zazwyczaj) owu między 11-14 dc i już brałam przez 3 cykle od 5 dc i się zastanawiam czy teraz nie lepiej spróbować od 3 dc skoro wtedy się nie udało...Antoś IVF,Julisia natural
-
Mój gin mówił tylko o długości cyklu, a ja teraz rozmyślam bo teraz mi troszke skaczą cykle... Wiecie jak to jest jak człowiek rozmyśla "a co jeśli"07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
pyatii wrote:dziewczyny przy jakiej długości cyklu bierze się clo 3-7 dc? Jak się ma wczesne owulacje? ja miałam (zazwyczaj) owu między 11-14 dc i już brałam przez 3 cykle od 5 dc i się zastanawiam czy teraz nie lepiej spróbować od 3 dc skoro wtedy się nie udało...34 cykl starań, 7 z CLO
Syn 12.11.17 Krystian
-
A jak u Was przygotowania świąteczne? Ja sprzątnie już ogarnęłam takie generalne i teraz tylko na bieżącą. Synek już nie może doczekać się pieczenia pierników i ich dekorowania - obiecałam mu w tym tygodniu.34 cykl starań, 7 z CLO
Syn 12.11.17 Krystian
-
Ja juz po wizycie,dzidziol identycznie jak suwaczek,mierzy juz 29,3mm.Doktorek mówi ze juz 10tydzien i ładnie sie rozwija.Usg juz przez powloki brzuszne.Kelejna wizyta miedzy swietami
moniaaa_1988, Lonia1990, Monia85, Wedmoczka, marzusiax, Amc, Biedronka7, Parsleyek, Justyna911, mamakejti, nevergiveup, Kinga40 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Ja juz po wizycie,dzidziol identycznie jak suwaczek,mierzy juz 29,3mm.Doktorek mówi ze juz 10tydzien i ładnie sie rozwija.Usg juz przez powloki brzuszne.Kelejna wizyta miedzy swietami
Super wiadomościzanim się obejrzysz będzie 9 miesiąc, strasznie szybko czas w ciazy leci, wiem co mówię
hihi ❤
03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta -
Jagna 75 wrote:Ja juz po wizycie,dzidziol identycznie jak suwaczek,mierzy juz 29,3mm.Doktorek mówi ze juz 10tydzien i ładnie sie rozwija.Usg juz przez powloki brzuszne.Kelejna wizyta miedzy swietami
na pewno już jesteś spokojniejsza Jagienko. Jak się czujesz?
mamakejti, a Ty u schyłku pierwszego trymestru jak tam??
monika1988, Tobie już niewiele zostało:) denerwujesz się? gdzie rodzisz?? -
Jagna cudowne wiadomości i cudowne zdjęcie:))widziałaś jak się rusza???ja pamiętam z tego mniej więcej etapu jak fajnie wyglądało na monitorze jak się rusza i te nóżki i rączki cieniutkie jak wykalaczki
)))
aleksandrazz lubi tę wiadomość