CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Część dziewczynki. Dostalam w tym roku najpiekszniejszy prezent pod choinke. Wczoraj o 12.10 urodziłam moja druga córkę. 3070g i 52cm szczęścia!!!
Wszystkim Wam życzę uprawnionych i zdrowych ciąż oraz samych szybkich rozwiązań. Wesołych Świąt!!!marzusiax, Gosia1989, Wedmoczka, Wojcinka, moniaaa_1988, cookiemonster, anciaa, ojejku, Biedronka7, mamakejti, Kinga40, Amc lubią tę wiadomość
1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany
-
Malowanka wrote:Część dziewczynki. Dostalam w tym roku najpiekszniejszy prezent pod choinke. Wczoraj o 12.10 urodziłam moja druga córkę. 3070g i 52cm szczęścia!!!
Wszystkim Wam życzę uprawnionych i zdrowych ciąż oraz samych szybkich rozwiązań. Wesołych Świąt!!!
Cudowne wieści, cAluski dla malutkiej!!! -
nick nieaktualnymamakejti wrote:Gsia1989 a nie możesz pójść do apteki, powiedziec jaka jest sytuacja i poprosić o pregnyl? a we wtorek doniesiesz receptę
ja już tak nie raz leki brałam na receptę
byle farmaceuta/tka byli normalni i zrozumieli magię świąt;) ja bym spróbowała
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Hej byłam dzisiaj na monitoringu w 16dc. No wiec po CLO mam 2 ciałka żółte i endometrium 14mm.
Z tego olbrzyma 30mm zrobiła sie torbielka, ale ma sie ładnie wchłonąć, od jutro mam brać luteinę dopochwowo
jestem bardzo zadowolona ze pękły aż dwa pecherzyki
Trzymam kciuki!
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Malowanka wrote:Część dziewczynki. Dostalam w tym roku najpiekszniejszy prezent pod choinke. Wczoraj o 12.10 urodziłam moja druga córkę. 3070g i 52cm szczęścia!!!
Wszystkim Wam życzę uprawnionych i zdrowych ciąż oraz samych szybkich rozwiązań. Wesołych Świąt!!!
Zdrowia dla córki i szybkiego powrotu do formy dla CiebiePs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Dziewczyny te które w ostatnich dniach bywacie na monitoringach-dokładnie rok temu przed samymi świętami tez byłam na podglądaniu,nie było tak jak sobie wymarzylam,bez szału z marnymi szansami na ciążę i nawet nie spodziewałam się ze za rok o tej porze będę spędzać święta z moim marzeniem w brzuchu:)))życzę Wam aby Wam również spełniło się to marzenie,nie traccie sił i nadziei!!!!!
I dla Was wszystkich Kochane towarzyszki doli i niedoli życzę Wesołych i spokojnych, radosnych Świąt!!!!Gosia1989, MonaLiza, Biedronka7 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, potrzebuje pomocy. W sobote 17 dostalm zastrzyk w poniedzialek 19 na monitoringu potwierdzil mi doktor owulacje. Od wczoraj biore duphaston. A dzis rano wstlam z bolem gardla i katarem. Wszystkie kosci mnie bola, zlapalam przezirmbienie. I teraz pewni ten cykl stracony jak jestem chora. Powiedzcie czy to ma jakies znaczenie czy jesli doszlo do zaplodnienia to choroba nie ma nic wspolnego i jest szansa na ciaże? Nie wiem czy mam brac jakies leki czy tylko sok z malin i goraca kapiel.34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
ania1985 wrote:Dziewczyny, potrzebuje pomocy. W sobote 17 dostalm zastrzyk w poniedzialek 19 na monitoringu potwierdzil mi doktor owulacje. Od wczoraj biore duphaston. A dzis rano wstlam z bolem gardla i katarem. Wszystkie kosci mnie bola, zlapalam przezirmbienie. I teraz pewni ten cykl stracony jak jestem chora. Powiedzcie czy to ma jakies znaczenie czy jesli doszlo do zaplodnienia to choroba nie ma nic wspolnego i jest szansa na ciaże? Nie wiem czy mam brac jakies leki czy tylko sok z malin i goraca kapiel.
także cykl wcale nie jest stracony trzymam kciuki!
-
Kuchcinka wrote:Znam mnóstwo osób które zaszły w ciaze podczas choroby. Znam nawet teorie ze organizm podczas choroby jest osłabiony i zarodkowi łatwiej sie zagnieździć
także cykl wcale nie jest stracony trzymam kciuki!
Wojcinka lubi tę wiadomość
34 cykl starań, 7 z CLO
Syn 12.11.17 Krystian
-
Dziewczyny,
radosnych Świąt! Niech oczekującym na owulkę przebiegną owocnie, czekającym na testowanie spokojnie i bez nerwów, a oczekującym na dziedzica/ dziedziczkę bez schiz.
Wojcinka, Olciaaa, Gosia1989, Wedmoczka, ojejku, Lonia1990, Biedronka7 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalowanka wrote:Część dziewczynki. Dostalam w tym roku najpiekszniejszy prezent pod choinke. Wczoraj o 12.10 urodziłam moja druga córkę. 3070g i 52cm szczęścia!!!
Wszystkim Wam życzę uprawnionych i zdrowych ciąż oraz samych szybkich rozwiązań. Wesołych Świąt!!!Wesołych Świąt w powiększonym gronie
-
Dziewczyny w tym jedynym w swoim rodzaju czasie,
jakim jest Boże Narodzenie, życzę Wam,
Żeby nigdy nie zabrakło Wam ciepła czy wsparcia drugiej osoby,
Żeby cały okres świąteczny pełen był harmonii i cudownej atmosfery,
Żeby w ferworze przygotowań nikt z Waszych bliskich nie zapomniał o istocie świąt,
Aby Nowy Rok okazał się pełen niezapomnianych i niezwykłych przeżyć,
A także pełen nowych, wspaniałych możliwości.
Wesołych Świąt kochane!Olciaaa, cookiemonster, Lonia1990, Biedronka7, Kinga40 lubią tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
ania1985 wrote:Kuchcinka dzieki za odpowiedz. Widze ze w podobnym czasie bedziemy testiwac. Ja ide na bete 3 stycznia.
-
Wszystkim Wam życzę uprawnionych i zdrowych ciąż oraz samych szybkich rozwiązań. Wesołych Świąt!!!Najpiekniejszy prezent
Antoś IVF,Julisia natural
-
Ja równiez przyłączam sie do Zyczen,tak wiec Zdróweczka,spelnienia Marzen...tym które "czekają" aby 2017 byl tym szczęsliwym czasem a brzuchatkom niech tygodnie szczęsliwie mijają a rozwiązanie bylo milym wspomnieniem.Poza tym mnóstwo prezentów i dobrego slowa,niech dni swiąteczne przyniosą spokój i wyciszenie.Wesolych Swiąt
http://static.pokazywarka.pl/i/7185892/333503/sanie-gwiazda-narodzenie-boze-choinka.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2016, 00:25
CarPer, cookiemonster, Wedmoczka, Lonia1990, Biedronka7, Olciaaa, Kinga40 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Malowanka gratulacje i wszystkiego dobrego dla waszej rodzinki !!!! :*
Jagna, AniaStaraczka ja tez taki łasuch na slodycze a przed @ to na jednej tabliczce sie nie kończyło. Teraz jednak nie mam wcale ochoty na czekoladę a raczej cos na kwaśne i niezdrowe buuuu
Gosia1989 co to za dziwny lekarz !!??? Dlaczego nie dał ci pregnylu skoro masz taki ładny pęcherzyk ! Nie rozumiem jego toku myślenia
Chciałam Wam wszystkim drogie Staraczki i ex Staraczki złożyć najserdeczniejsze zyczenia zdrowych i radosnych Świat Bożego Narodzenia a przede wszystkim zdrowych bobasków !!! Niech to bedzie dobry i pomyślny nadchodzący rok !!!Olciaaa, cookiemonster, Gosia1989 lubią tę wiadomość
Będzie córeczka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny również życzę wesołych świata. Spełnienia marzeń I aby każda doczekała się ukochanego maleństwa . Dla ciężarnych dużo zdrówka dla groszkow i szczęśliwych porodów. Dużo miłości I ciekawości
Olciaaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, życze Wam wesolych, rodzinnych świat oraz spełnienia marzeń.
Olciaaa lubi tę wiadomość
34 cykl starań, 7 z CLO
Syn 12.11.17 Krystian