X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Malowanka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczynki. Dostalam w tym roku najpiekszniejszy prezent pod choinke. Wczoraj o 12.10 urodziłam moja druga córkę. 3070g i 52cm szczęścia!!!
    Wszystkim Wam życzę uprawnionych i zdrowych ciąż oraz samych szybkich rozwiązań. Wesołych Świąt!!!

marzusiax, Gosia1989, Wedmoczka, Wojcinka, moniaaa_1988, cookiemonster, anciaa, ojejku, Biedronka7, mamakejti, Kinga40, Amc lubią tę wiadomość

1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany :)
    klz9f71xde4fy0ia.png
    74diio4phdeldx9d.png
  • AniaStaraczka85 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malowanka wrote:
    Część dziewczynki. Dostalam w tym roku najpiekszniejszy prezent pod choinke. Wczoraj o 12.10 urodziłam moja druga córkę. 3070g i 52cm szczęścia!!!
    Wszystkim Wam życzę uprawnionych i zdrowych ciąż oraz samych szybkich rozwiązań. Wesołych Świąt!!!
    Gratulacje Malowanko!!!
    Cudowne wieści, cAluski dla malutkiej!!!

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
    IUI maj2016-c.pozamaciczna,laparo 06.2016
    Ciąża z zaskoczenia w naturalnym cyklu :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    Gsia1989 a nie możesz pójść do apteki, powiedziec jaka jest sytuacja i poprosić o pregnyl? a we wtorek doniesiesz receptę;) ja już tak nie raz leki brałam na receptę;) byle farmaceuta/tka byli normalni i zrozumieli magię świąt;) ja bym spróbowała
    Receptę dał mi dzisiaj i kazał w aptece zrobić rezerwację na wtorek. Więc ampułka już czeka na mnie w aptece w lodówce. Gin będzie mi wstrzykiwał Pregnyl. Sama bym się nie odważyła. Może jak podpatrzę jak to robi, to w następnych cyklach się skuszę. Panicznie boję się igieł :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuchcinka wrote:
    Hej byłam dzisiaj na monitoringu w 16dc. No wiec po CLO mam 2 ciałka żółte i endometrium 14mm. :D Z tego olbrzyma 30mm zrobiła sie torbielka, ale ma sie ładnie wchłonąć, od jutro mam brać luteinę dopochwowo :) jestem bardzo zadowolona ze pękły aż dwa pecherzyki :)
    Zapowiada się podwójnie cudowanie :D Trzymam kciuki!

Wojcinka lubi tę wiadomość

• Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malowanka wrote:
    Gratulacje :)

Zdrowia dla córki i szybkiego powrotu do formy dla Ciebie :)

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny

1 IUI 4.04....:(
  • AniaStaraczka85 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny te które w ostatnich dniach bywacie na monitoringach-dokładnie rok temu przed samymi świętami tez byłam na podglądaniu,nie było tak jak sobie wymarzylam,bez szału z marnymi szansami na ciążę i nawet nie spodziewałam się ze za rok o tej porze będę spędzać święta z moim marzeniem w brzuchu:)))życzę Wam aby Wam również spełniło się to marzenie,nie traccie sił i nadziei!!!!!

I dla Was wszystkich Kochane towarzyszki doli i niedoli życzę Wesołych i spokojnych, radosnych Świąt!!!!

Gosia1989, MonaLiza, Biedronka7 lubią tę wiadomość

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
    IUI maj2016-c.pozamaciczna,laparo 06.2016
    Ciąża z zaskoczenia w naturalnym cyklu :)
  • ania1985 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, potrzebuje pomocy. W sobote 17 dostalm zastrzyk w poniedzialek 19 na monitoringu potwierdzil mi doktor owulacje. Od wczoraj biore duphaston. A dzis rano wstlam z bolem gardla i katarem. Wszystkie kosci mnie bola, zlapalam przezirmbienie. I teraz pewni ten cykl stracony jak jestem chora. Powiedzcie czy to ma jakies znaczenie czy jesli doszlo do zaplodnienia to choroba nie ma nic wspolnego i jest szansa na ciaże? Nie wiem czy mam brac jakies leki czy tylko sok z malin i goraca kapiel.

34 cykl starań, 7 z CLO
    czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
    Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
    Syn 12.11.17 Krystian

• Wojcinka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania1985 wrote:
    Dziewczyny, potrzebuje pomocy. W sobote 17 dostalm zastrzyk w poniedzialek 19 na monitoringu potwierdzil mi doktor owulacje. Od wczoraj biore duphaston. A dzis rano wstlam z bolem gardla i katarem. Wszystkie kosci mnie bola, zlapalam przezirmbienie. I teraz pewni ten cykl stracony jak jestem chora. Powiedzcie czy to ma jakies znaczenie czy jesli doszlo do zaplodnienia to choroba nie ma nic wspolnego i jest szansa na ciaże? Nie wiem czy mam brac jakies leki czy tylko sok z malin i goraca kapiel.
    Znam mnóstwo osób które zaszły w ciaze podczas choroby. Znam nawet teorie ze organizm podczas choroby jest osłabiony i zarodkowi łatwiej sie zagnieździć ;) także cykl wcale nie jest stracony trzymam kciuki! :)

Życie na pustyni📍Abu Dhabi
    34 👩 🧔‍♂️31
    • 2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
    • 2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
    🌸 Maya z 2cs 💛 15/03/2022
    • 2024 - starania o rodzeństwo
    🌸 Lea z 4cs 💛 12/07/2025

Rodzina w komplecie 👨‍👩‍👧‍👦💗

age.png

age.png
  • ania1985 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuchcinka wrote:
    Znam mnóstwo osób które zaszły w ciaze podczas choroby. Znam nawet teorie ze organizm podczas choroby jest osłabiony i zarodkowi łatwiej sie zagnieździć ;) także cykl wcale nie jest stracony trzymam kciuki! :)
    Kuchcinka dzieki za odpowiedz. Widze ze w podobnym czasie bedziemy testiwac. Ja ide na bete 3 stycznia.

Wojcinka lubi tę wiadomość

34 cykl starań, 7 z CLO
    Syn 12.11.17 Krystian

• cookiemonster Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,

radosnych Świąt! Niech oczekującym na owulkę przebiegną owocnie, czekającym na testowanie spokojnie i bez nerwów, a oczekującym na dziedzica/ dziedziczkę bez schiz.
    1410fp5.jpg

Wojcinka, Olciaaa, Gosia1989, Wedmoczka, ojejku, Lonia1990, Biedronka7 lubią tę wiadomość

3cb, 24 cykle starań o Młodą
    3i49uay3wi97o5xz.png
    nqtktv731lxj1cxm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malowanka wrote:
    Gratulacje :-) Wesołych Świąt w powiększonym gronie :-)

• Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w tym jedynym w swoim rodzaju czasie,
    jakim jest Boże Narodzenie, życzę Wam,
    Żeby nigdy nie zabrakło Wam ciepła czy wsparcia drugiej osoby,
    Żeby cały okres świąteczny pełen był harmonii i cudownej atmosfery,
    Żeby w ferworze przygotowań nikt z Waszych bliskich nie zapomniał o istocie świąt,
    Aby Nowy Rok okazał się pełen niezapomnianych i niezwykłych przeżyć,
    A także pełen nowych, wspaniałych możliwości.

Wesołych Świąt kochane!

Olciaaa, cookiemonster, Lonia1990, Biedronka7, Kinga40 lubią tę wiadomość

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny

1 IUI 4.04....:(
  • Wojcinka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania1985 wrote:
    Kuchcinka dzieki za odpowiedz. Widze ze w podobnym czasie bedziemy testiwac. Ja ide na bete 3 stycznia.
    Ja @ powinnam dostać 5.01 wiec jeśli nie przyjdzie w terminie ( a zawsze przycjodzi w terminie) to pójdę na betę 6.01 :)

Życie na pustyni📍Abu Dhabi
    34 👩 🧔‍♂️31
    • 2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
    • 2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
    🌸 Maya z 2cs 💛 15/03/2022
    • 2024 - starania o rodzeństwo
    🌸 Lea z 4cs 💛 12/07/2025

Rodzina w komplecie 👨‍👩‍👧‍👦💗

age.png

age.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2016, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malowanka wrote:
    Zdróweczka dla was,gratuluje :-) Najpiekniejszy prezent

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2016, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja równiez przyłączam sie do Zyczen,tak wiec Zdróweczka,spelnienia Marzen...tym które "czekają" aby 2017 byl tym szczęsliwym czasem a brzuchatkom niech tygodnie szczęsliwie mijają a rozwiązanie bylo milym wspomnieniem.Poza tym mnóstwo prezentów i dobrego slowa,niech dni swiąteczne przyniosą spokój i wyciszenie.Wesolych Swiąt
    http://static.pokazywarka.pl/i/7185892/333503/sanie-gwiazda-narodzenie-boze-choinka.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2016, 00:25

CarPer, cookiemonster, Wedmoczka, Lonia1990, Biedronka7, Olciaaa, Kinga40 lubią tę wiadomość

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Biedronka7 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malowanka gratulacje i wszystkiego dobrego dla waszej rodzinki !!!! :*
    Jagna, AniaStaraczka ja tez taki łasuch na slodycze a przed @ to na jednej tabliczce sie nie kończyło. Teraz jednak nie mam wcale ochoty na czekoladę a raczej cos na kwaśne i niezdrowe buuuu :(
    Gosia1989 co to za dziwny lekarz !!??? Dlaczego nie dał ci pregnylu skoro masz taki ładny pęcherzyk ! Nie rozumiem jego toku myślenia :/

Chciałam Wam wszystkim drogie Staraczki i ex Staraczki złożyć najserdeczniejsze zyczenia zdrowych i radosnych Świat Bożego Narodzenia a przede wszystkim zdrowych bobasków !!! Niech to bedzie dobry i pomyślny nadchodzący rok !!!

Olciaaa, cookiemonster, Gosia1989 lubią tę wiadomość

34bwugpje1vo91cp.png
    Będzie córeczka :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane radosnych świąt :-) Spełnienia marzeń ;-)

cookiemonster lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dziś zaczęłam CLO ;-)

CarPer, Gosia1989, Wojcinka, ojejku lubią tę wiadomość

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny również życzę wesołych świata. Spełnienia marzeń I aby każda doczekała się ukochanego maleństwa . Dla ciężarnych dużo zdrówka dla groszkow i szczęśliwych porodów. Dużo miłości I ciekawości

Olciaaa lubi tę wiadomość

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • ania1985 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, życze Wam wesolych, rodzinnych świat oraz spełnienia marzeń.

Olciaaa lubi tę wiadomość

34 cykl starań, 7 z CLO
    Syn 12.11.17 Krystian

‹‹ 2244 2245 2246 2247 2248 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ