X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Malowanka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczynki. Dostalam w tym roku najpiekszniejszy prezent pod choinke. Wczoraj o 12.10 urodziłam moja druga córkę. 3070g i 52cm szczęścia!!!
    Wszystkim Wam życzę uprawnionych i zdrowych ciąż oraz samych szybkich rozwiązań. Wesołych Świąt!!!

marzusiax, Gosia1989, Wedmoczka, Wojcinka, moniaaa_1988, cookiemonster, anciaa, ojejku, Biedronka7, mamakejti, Kinga40, Amc lubią tę wiadomość

1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany :)
    klz9f71xde4fy0ia.png
    74diio4phdeldx9d.png
  • AniaStaraczka85 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malowanka wrote:
    Część dziewczynki. Dostalam w tym roku najpiekszniejszy prezent pod choinke. Wczoraj o 12.10 urodziłam moja druga córkę. 3070g i 52cm szczęścia!!!
    Wszystkim Wam życzę uprawnionych i zdrowych ciąż oraz samych szybkich rozwiązań. Wesołych Świąt!!!
    Gratulacje Malowanko!!!
    Cudowne wieści, cAluski dla malutkiej!!!

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
    IUI maj2016-c.pozamaciczna,laparo 06.2016
    Ciąża z zaskoczenia w naturalnym cyklu :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    Gsia1989 a nie możesz pójść do apteki, powiedziec jaka jest sytuacja i poprosić o pregnyl? a we wtorek doniesiesz receptę;) ja już tak nie raz leki brałam na receptę;) byle farmaceuta/tka byli normalni i zrozumieli magię świąt;) ja bym spróbowała
    Receptę dał mi dzisiaj i kazał w aptece zrobić rezerwację na wtorek. Więc ampułka już czeka na mnie w aptece w lodówce. Gin będzie mi wstrzykiwał Pregnyl. Sama bym się nie odważyła. Może jak podpatrzę jak to robi, to w następnych cyklach się skuszę. Panicznie boję się igieł :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuchcinka wrote:
    Hej byłam dzisiaj na monitoringu w 16dc. No wiec po CLO mam 2 ciałka żółte i endometrium 14mm. :D Z tego olbrzyma 30mm zrobiła sie torbielka, ale ma sie ładnie wchłonąć, od jutro mam brać luteinę dopochwowo :) jestem bardzo zadowolona ze pękły aż dwa pecherzyki :)
    Zapowiada się podwójnie cudowanie :D Trzymam kciuki!

Wojcinka lubi tę wiadomość

• Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malowanka wrote:
    Gratulacje :)

Zdrowia dla córki i szybkiego powrotu do formy dla Ciebie :)

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny

1 IUI 4.04....:(
  • AniaStaraczka85 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny te które w ostatnich dniach bywacie na monitoringach-dokładnie rok temu przed samymi świętami tez byłam na podglądaniu,nie było tak jak sobie wymarzylam,bez szału z marnymi szansami na ciążę i nawet nie spodziewałam się ze za rok o tej porze będę spędzać święta z moim marzeniem w brzuchu:)))życzę Wam aby Wam również spełniło się to marzenie,nie traccie sił i nadziei!!!!!

I dla Was wszystkich Kochane towarzyszki doli i niedoli życzę Wesołych i spokojnych, radosnych Świąt!!!!

Gosia1989, MonaLiza, Biedronka7 lubią tę wiadomość

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
    IUI maj2016-c.pozamaciczna,laparo 06.2016
    Ciąża z zaskoczenia w naturalnym cyklu :)
  • ania1985 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, potrzebuje pomocy. W sobote 17 dostalm zastrzyk w poniedzialek 19 na monitoringu potwierdzil mi doktor owulacje. Od wczoraj biore duphaston. A dzis rano wstlam z bolem gardla i katarem. Wszystkie kosci mnie bola, zlapalam przezirmbienie. I teraz pewni ten cykl stracony jak jestem chora. Powiedzcie czy to ma jakies znaczenie czy jesli doszlo do zaplodnienia to choroba nie ma nic wspolnego i jest szansa na ciaże? Nie wiem czy mam brac jakies leki czy tylko sok z malin i goraca kapiel.

34 cykl starań, 7 z CLO
    czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
    Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
    Syn 12.11.17 Krystian

• Wojcinka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania1985 wrote:
    Dziewczyny, potrzebuje pomocy. W sobote 17 dostalm zastrzyk w poniedzialek 19 na monitoringu potwierdzil mi doktor owulacje. Od wczoraj biore duphaston. A dzis rano wstlam z bolem gardla i katarem. Wszystkie kosci mnie bola, zlapalam przezirmbienie. I teraz pewni ten cykl stracony jak jestem chora. Powiedzcie czy to ma jakies znaczenie czy jesli doszlo do zaplodnienia to choroba nie ma nic wspolnego i jest szansa na ciaże? Nie wiem czy mam brac jakies leki czy tylko sok z malin i goraca kapiel.
    Znam mnóstwo osób które zaszły w ciaze podczas choroby. Znam nawet teorie ze organizm podczas choroby jest osłabiony i zarodkowi łatwiej sie zagnieździć ;) także cykl wcale nie jest stracony trzymam kciuki! :)

Życie na pustyni📍Abu Dhabi
    34 👩 🧔‍♂️31
    • 2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
    • 2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
    🌸 Maya z 2cs 💛 15/03/2022
    • 2024 - starania o rodzeństwo
    🌸 Lea z 4cs 💛 12/07/2025

Rodzina w komplecie 👨‍👩‍👧‍👦💗

age.png

age.png
  • ania1985 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuchcinka wrote:
    Znam mnóstwo osób które zaszły w ciaze podczas choroby. Znam nawet teorie ze organizm podczas choroby jest osłabiony i zarodkowi łatwiej sie zagnieździć ;) także cykl wcale nie jest stracony trzymam kciuki! :)
    Kuchcinka dzieki za odpowiedz. Widze ze w podobnym czasie bedziemy testiwac. Ja ide na bete 3 stycznia.

Wojcinka lubi tę wiadomość

34 cykl starań, 7 z CLO
    Syn 12.11.17 Krystian

• cookiemonster Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,

radosnych Świąt! Niech oczekującym na owulkę przebiegną owocnie, czekającym na testowanie spokojnie i bez nerwów, a oczekującym na dziedzica/ dziedziczkę bez schiz.
    1410fp5.jpg

Wojcinka, Olciaaa, Gosia1989, Wedmoczka, ojejku, Lonia1990, Biedronka7 lubią tę wiadomość

3cb, 24 cykle starań o Młodą
    3i49uay3wi97o5xz.png
    nqtktv731lxj1cxm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malowanka wrote:
    Gratulacje :-) Wesołych Świąt w powiększonym gronie :-)

• Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w tym jedynym w swoim rodzaju czasie,
    jakim jest Boże Narodzenie, życzę Wam,
    Żeby nigdy nie zabrakło Wam ciepła czy wsparcia drugiej osoby,
    Żeby cały okres świąteczny pełen był harmonii i cudownej atmosfery,
    Żeby w ferworze przygotowań nikt z Waszych bliskich nie zapomniał o istocie świąt,
    Aby Nowy Rok okazał się pełen niezapomnianych i niezwykłych przeżyć,
    A także pełen nowych, wspaniałych możliwości.

Wesołych Świąt kochane!

Olciaaa, cookiemonster, Lonia1990, Biedronka7, Kinga40 lubią tę wiadomość

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny

1 IUI 4.04....:(
  • Wojcinka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania1985 wrote:
    Kuchcinka dzieki za odpowiedz. Widze ze w podobnym czasie bedziemy testiwac. Ja ide na bete 3 stycznia.
    Ja @ powinnam dostać 5.01 wiec jeśli nie przyjdzie w terminie ( a zawsze przycjodzi w terminie) to pójdę na betę 6.01 :)

Życie na pustyni📍Abu Dhabi
    34 👩 🧔‍♂️31
    • 2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
    • 2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
    🌸 Maya z 2cs 💛 15/03/2022
    • 2024 - starania o rodzeństwo
    🌸 Lea z 4cs 💛 12/07/2025

Rodzina w komplecie 👨‍👩‍👧‍👦💗

age.png

age.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2016, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malowanka wrote:
    Zdróweczka dla was,gratuluje :-) Najpiekniejszy prezent

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2016, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja równiez przyłączam sie do Zyczen,tak wiec Zdróweczka,spelnienia Marzen...tym które "czekają" aby 2017 byl tym szczęsliwym czasem a brzuchatkom niech tygodnie szczęsliwie mijają a rozwiązanie bylo milym wspomnieniem.Poza tym mnóstwo prezentów i dobrego slowa,niech dni swiąteczne przyniosą spokój i wyciszenie.Wesolych Swiąt
    http://static.pokazywarka.pl/i/7185892/333503/sanie-gwiazda-narodzenie-boze-choinka.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2016, 00:25

CarPer, cookiemonster, Wedmoczka, Lonia1990, Biedronka7, Olciaaa, Kinga40 lubią tę wiadomość

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Biedronka7 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malowanka gratulacje i wszystkiego dobrego dla waszej rodzinki !!!! :*
    Jagna, AniaStaraczka ja tez taki łasuch na slodycze a przed @ to na jednej tabliczce sie nie kończyło. Teraz jednak nie mam wcale ochoty na czekoladę a raczej cos na kwaśne i niezdrowe buuuu :(
    Gosia1989 co to za dziwny lekarz !!??? Dlaczego nie dał ci pregnylu skoro masz taki ładny pęcherzyk ! Nie rozumiem jego toku myślenia :/

Chciałam Wam wszystkim drogie Staraczki i ex Staraczki złożyć najserdeczniejsze zyczenia zdrowych i radosnych Świat Bożego Narodzenia a przede wszystkim zdrowych bobasków !!! Niech to bedzie dobry i pomyślny nadchodzący rok !!!

Olciaaa, cookiemonster, Gosia1989 lubią tę wiadomość

34bwugpje1vo91cp.png
    Będzie córeczka :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane radosnych świąt :-) Spełnienia marzeń ;-)

cookiemonster lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dziś zaczęłam CLO ;-)

CarPer, Gosia1989, Wojcinka, ojejku lubią tę wiadomość

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny również życzę wesołych świata. Spełnienia marzeń I aby każda doczekała się ukochanego maleństwa . Dla ciężarnych dużo zdrówka dla groszkow i szczęśliwych porodów. Dużo miłości I ciekawości

Olciaaa lubi tę wiadomość

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • ania1985 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, życze Wam wesolych, rodzinnych świat oraz spełnienia marzeń.

Olciaaa lubi tę wiadomość

34 cykl starań, 7 z CLO
    Syn 12.11.17 Krystian

‹‹ 2244 2245 2246 2247 2248 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: