CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaStaraczka85 wrote:Spoko luz i spontan,widocznie owu była.w cyklu w którym ja zaszłam badałam proga i był podobny do Twojego pierwszego wyniku,beta 0 (sprawdzane po usunięciu ciąży pozamacicznej) było to jakiś miesiąc po zabiegu,zaczęłam brać luteine na wywołanie okresu bo progesteron był tak niski że byłam przekonana że okresu nie będzie że hormony się przestawily...za 2 tyg okazało się że jestem w ciąży taki nic mnie już nie zdziwi chyba
Niewiarygodne! a w ktorym dc robiłas progesteron, ze mimo ciaży wyszedł taki niski?24 lata, starania od październik 2016
pierwszy cykl z clo
brak owulacji -
anciaa na pocieszenie powiem Ci że ja przy becie ponad 3 tys miałam prg 13,29, w dodatku lekarz (a właściwe dwóch) stwierdził że jest ok i nawet luteiny nie dostałam a dziś jestem w 20 tc. Także głowa do góry i trzymam kciuki!
anciaa, Mamma-mia lubią tę wiadomość
-
Kallaa wrote:Niewiarygodne! a w ktorym dc robiłas progesteron, ze mimo ciaży wyszedł taki niski?
wszystko się poprzrstawialo i wtedy się udalo:)
Mamma-mia, Selina, Kallaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olciaaa wrote:Teraz miałam 1, a parę miesięcy temu 6 cykli brałam clo. Moja gin stwierdziła, ze moze spróbujmy z czymś innym. Ja modlę sie tylko zeby teraz owu byla z lewej strony bo tam mam dobry jajowod.
Olcia kciuki! Powodzenia z Aromkiem!Olciaaa lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
nie znamy się ale mam problem i chciałam was i coś zapytać. Otóż to mój drugi cykl z clo i pierwszy z pregnylem. Z poprzedniego cyklu została mi torbiel, ale o tym nie wiedziałam bo ginka była zbyt leniwa żeby sprawdzić po raz kolejny. W tym cyklu na nowo brałam clo i w 9dc miałam pecherzyk 22mm, położna (bo ona robi monitoring) nakazała wzięcie pregnylu. Teraz okazało się że to jednak torbiel a pechezyk rośnie w drugim jajniku. I teraz pytanie. Co się dzieje przy zbyt wcześnie podanym pregnylu?
Może troszkę namieszalam ale bardzo proszę o pomoc jeśli ktoras z was zna taki przypadek -
nick nieaktualnynatalica06 wrote:Same źle wieści tu ostatnio
ale w lutym urodziła się moja córeczka, luty to dobry miesiąc !! Oby wszystkim przyniósł szczęście! !
Ja bym jeszcze chciala zeby styczen byl skutecznyi zeby 22.1 byl najpiekniejszym 22 stycznia w moim zyciu haha
Olgaa, Gosia1989 lubią tę wiadomość
-
Olciaa, trzymałam kciuki za Ciebie:/ no to teraz jeszcze mocniej.
Tuliska, może położna nie ma takich kompetencji i wiedzy jak ginekolog. bo wątpię, żeby gin pomylił torbiel z pęcherzykiem. nie wiem jaki może być skutek, ale jakichś super efektów to nie wróży.Olciaaa lubi tę wiadomość
początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
joasia1982 wrote:Ja bym jeszcze chciala zeby styczen byl skuteczny
i zeby 22.1 byl najpiekniejszym 22 stycznia w moim zyciu haha
amenjoasia1982 lubi tę wiadomość
początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
nick nieaktualnyTuliska wrote:Cześć dziewczyny
nie znamy się ale mam problem i chciałam was i coś zapytać. Otóż to mój drugi cykl z clo i pierwszy z pregnylem. Z poprzedniego cyklu została mi torbiel, ale o tym nie wiedziałam bo ginka była zbyt leniwa żeby sprawdzić po raz kolejny. W tym cyklu na nowo brałam clo i w 9dc miałam pecherzyk 22mm, położna (bo ona robi monitoring) nakazała wzięcie pregnylu. Teraz okazało się że to jednak torbiel a pechezyk rośnie w drugim jajniku. I teraz pytanie. Co się dzieje przy zbyt wcześnie podanym pregnylu?
Może troszkę namieszalam ale bardzo proszę o pomoc jeśli ktoras z was zna taki przypadek -
Olcia, Marlena dzięki
No właśnie u "tej" Pani doktor tak jest że to położna wykonuje monitoring, niby jest "przeszkolona w tym kierunku" ale teraz naprawdę w to wątpięno nic pozostało mi czekac. W piątek jadę podejrzeć co tam się dzieje znowu. Liczyłam że znajdę jakąś dziewczynę z takim problemem ale chyba mój przypadek jest jeden na milion. Nie każdy ma takiego pecha jak ja