CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
http://www.sosrodzice.pl/co-jesc-na-poszczegolnych-etapach-cyklu-by-poprawic-plodnosc/2/
Podkradlam z tego tematu o ananasachuwaga bo tam sa 2 strony
summer86 lubi tę wiadomość
Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
-
nick nieaktualnyWłaśnie pije czerwone winko ale słodkie. Kupiłam paczkę mieszanych orzechów (wloskie, nerkowce, laskowe, migdaly) i będę w tej ciąży choćby niewiem co
summer86, Gosia1989, SusannaDean, Selina, pietruszkanatki, Marlena88, Mamma-mia, Raven lubią tę wiadomość
-
Zielona1911 wrote:Właśnie pije czerwone winko ale słodkie. Kupiłam paczkę mieszanych orzechów (wloskie, nerkowce, laskowe, migdaly) i będę w tej ciąży choćby niewiem co
Zielona, tak trzymać! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySummer właśnie czytałam na jakimś wątku o hsg, że niektóre dziewczyny nie miały robionych żadnych badań przed hsg tylko kroplówkę z lekiem podaną przed badaniem (antybiotyk chyba), co też jest wg.mnie chore, bo na wszystko przeciez nie zadziała
Dziękuję dziewczyny za Wasze słowaJak zawsze potraficie pocieszyć! Oby to hsg w końcu nie było potrzebne, może faktycznie nie jest mi dane skoro kolejny raz odraczane (heh nie czuję że rymuję)
Właśnie słyszałam o tym ananasie kiedyś i zapomniałam wcielać w życieTrzeba będzie zastosować. Achhh najlepsze ananasy jadłam 2 lata temu w am.południowej... aż mi się milusio zrobiło na samą myśl
pietruszkanatki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypietruszkanatki wrote:Podają kroplówkę ale jak dla mnie to przeciwbólowe
przynajmniej ja tak dostałam.
Odebrałam właśnie wyniki progesteronu:50,100 nmol/l to xchyba a dobrzenie wiem już więc w czym tkwi problem :p
Czasem nie tkwi w niczym...i to jest problem..pietruszkanatki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja juz po usg. Serduszko bije!
SusannaDean, Mamma-mia, Selina, summer86, Raven, Lonia1990, Kinga11, Gosia1989, pietruszkanatki, Eska, cookiemonster, Kinga40 lubią tę wiadomość
34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
nick nieaktualny
-
Lonia1990 wrote:Ja jutro zaopatrze sie w ananas, 5 dni po pregnylu to dobry czas czy jeszcze poczekać?
) miała zalecone jedzenie ananasa od momentu transferu przez 7 dni po 3 plastry dziennie, koniecznie świeży
Ja jadłam świeżego. Zajść zaszłam, ale nie wiem cz to przez tow każdym razie nawet jak działa na psychikę, to zawsze coś
ostatnio po owu też jadłam
-
nick nieaktualnyAniu ciesze sie bardzo !
to musialo byc cudne uczucie uslyszec bicie serduszka
Niech maluszek zdrowo rosnie
Pietruszko akurat nie o Ciebie mi chodzilo z ta kroplowkainna dziewczyna pisala, ze dostala antybiotyk w kroplowce (byla pewna bo tak lekarz powiedzial) a badan wczesniej wlasnie nie miala robionych. No w kazdym razie dla mnie to dziwne postepowanie. Co do Twoich staran, to mysle ze po hsg w miare na swiezo na pewno Ci sie uda
jak nie teraz, to za miesiac, zobaczysz
pietruszkanatki, ania1985 lubią tę wiadomość