CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
http://www.sosrodzice.pl/co-jesc-na-poszczegolnych-etapach-cyklu-by-poprawic-plodnosc/2/
Podkradlam z tego tematu o ananasach
uwaga bo tam sa 2 strony
summer86 lubi tę wiadomość
Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione

-
nick nieaktualnyWłaśnie pije czerwone winko ale słodkie. Kupiłam paczkę mieszanych orzechów (wloskie, nerkowce, laskowe, migdaly) i będę w tej ciąży choćby niewiem co

summer86, Gosia1989, SusannaDean, Selina, pietruszkanatki, Marlena88, Mamma-mia, Raven lubią tę wiadomość
-
Zielona1911 wrote:Właśnie pije czerwone winko ale słodkie. Kupiłam paczkę mieszanych orzechów (wloskie, nerkowce, laskowe, migdaly) i będę w tej ciąży choćby niewiem co

Zielona, tak trzymać!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySummer właśnie czytałam na jakimś wątku o hsg, że niektóre dziewczyny nie miały robionych żadnych badań przed hsg tylko kroplówkę z lekiem podaną przed badaniem (antybiotyk chyba), co też jest wg.mnie chore, bo na wszystko przeciez nie zadziała
Dziękuję dziewczyny za Wasze słowa
Jak zawsze potraficie pocieszyć! Oby to hsg w końcu nie było potrzebne, może faktycznie nie jest mi dane skoro kolejny raz odraczane (heh nie czuję że rymuję)
Właśnie słyszałam o tym ananasie kiedyś i zapomniałam wcielać w życie
Trzeba będzie zastosować. Achhh najlepsze ananasy jadłam 2 lata temu w am.południowej... aż mi się milusio zrobiło na samą myśl
pietruszkanatki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobre wynikipietruszkanatki wrote:Podają kroplówkę ale jak dla mnie to przeciwbólowe
przynajmniej ja tak dostałam.
Odebrałam właśnie wyniki progesteronu:50,100 nmol/l to xchyba a dobrze
nie wiem już więc w czym tkwi problem :p
Czasem nie tkwi w niczym...i to jest problem..
pietruszkanatki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja juz po usg. Serduszko bije!
SusannaDean, Mamma-mia, Selina, summer86, Raven, Lonia1990, Kinga11, Gosia1989, pietruszkanatki, Eska, cookiemonster, Kinga40 lubią tę wiadomość
34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
nick nieaktualny
-
koleżanka, która starowała z IVF (i zaszłaLonia1990 wrote:Ja jutro zaopatrze sie w ananas, 5 dni po pregnylu to dobry czas czy jeszcze poczekać?
) miała zalecone jedzenie ananasa od momentu transferu przez 7 dni po 3 plastry dziennie, koniecznie świeży 
Ja jadłam świeżego. Zajść zaszłam, ale nie wiem cz to przez to
w każdym razie nawet jak działa na psychikę, to zawsze coś
ostatnio po owu też jadłam
-
nick nieaktualnyAniu ciesze sie bardzo !
to musialo byc cudne uczucie uslyszec bicie serduszka
Niech maluszek zdrowo rosnie
Pietruszko akurat nie o Ciebie mi chodzilo z ta kroplowka
inna dziewczyna pisala, ze dostala antybiotyk w kroplowce (byla pewna bo tak lekarz powiedzial) a badan wczesniej wlasnie nie miala robionych. No w kazdym razie dla mnie to dziwne postepowanie. Co do Twoich staran, to mysle ze po hsg w miare na swiezo na pewno Ci sie uda
jak nie teraz, to za miesiac, zobaczysz
pietruszkanatki, ania1985 lubią tę wiadomość