CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja teraz się tak średnio nastawiam, bo właśnie w tym miesiącu postanowiłam że muszę zmienić pracę bo strasznie mnie dołuje i w ogóle muszę coś zmienić w życiu, zapisałam się w tym celu na angielski i jak się teraz nie uda, to bede działać w tympracy kierunku, a jak się uda to też dobrze, bo za parę mirsiecy L4 i po problemie
-
Lonia1990 wrote:Nie, byliśmy tylko u urologa. Niby całkowita liczba plemników jest ok, zresztą oceńcie same
http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/y7zOO56o58vuCRs8TS6bzqoO83OtV_
Dziewczyny mam stresa kurde... już jutro na oddział
ojej a dlaczego az 6 dni przed laparo klada Cie do szpitala?
Ja tez jutro szpital. Ostatnia konsultacja chirurgiczna przed operacją. Zostały niecałe 4 tyg... -
W porownaniu z grudniem sa o wiele gorsze. Ta koncentracja mnie martwi. Kupilam mu juz luzne bokserki, mniej slodyczy, profertil 2 razy dziennie i w czerwcu znow zrobimy badanie.
Podobno takie sa procedury w szpitalu i temu tak szybko idęWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 17:34
Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
-
AniaŁ123 wrote:Ja teraz się tak średnio nastawiam, bo właśnie w tym miesiącu postanowiłam że muszę zmienić pracę bo strasznie mnie dołuje i w ogóle muszę coś zmienić w życiu, zapisałam się w tym celu na angielski i jak się teraz nie uda, to bede działać w tympracy kierunku, a jak się uda to też dobrze, bo za parę mirsiecy L4 i po problemie
Och doskonale Cię rozumiemJa to już wielokrotnie przerabiałam ale jeszcze nie udało mi się zmienić pracy
Jak mam kryzys to biorę kilka dni wolnego i wracam trochę w lepszej formie :p Ale ostatnio mam coraz częściej takie dni więc urlopu by mi zabrakło ehhh
Starania od czerwca 2015r.
- 1 IUI XII 2017r. - ciąża heterotopowa
- 2 IUI III 2018r. - c.b.
- VIII 2018r. usunięty lewy jajowód i 2 mięśniaki.
- 3 IUI - X 2019
- 2020 r. 2 x IVF w Czechach nieudane
- X 2021r. IVF ICSI - 8dpt beta HCG 88,6; 11 dpt 327,5; 13 dpt 961,8 ❤️❤️
09.06.2022r. Milenka 1600g, 39cm; Martynka 1850g, 43cm -
Nathi2468 wrote:Och doskonale Cię rozumiem
Ja to już wielokrotnie przerabiałam ale jeszcze nie udało mi się zmienić pracy
Jak mam kryzys to biorę kilka dni wolnego i wracam trochę w lepszej formie :p Ale ostatnio mam coraz częściej takie dni więc urlopu by mi zabrakło ehhh
Niestety taki jest problem z urlopem, że za szybko się kończy i jest go za mało
Ja odkąd to postanowiłam, to troszkę mi się poprawił nastrój w pracy, ale i tak jest masakra, zwłaszcza jedna babka mnie rozwala. W sumie to chetnie odlozylabym starani na jakieś pół roku i zmienilabym pracę. Na razie czekam do końca tego cyklu, a później się zobaczy. -
Witam
Dziewczyny mam do was pytanie. Dzisiaj moja pani dr przepisała mi Clostilbegyt 50mg dwa opakowania. Na karteczce napisała mi jak mam brać: od 2 do 7 dc dwa razy dziennie po dwie tabletki. Nic nie mówiłam, bo w tym temacie jestem kompletnie zielona, ale w ulotce jest napisane, ze sie stosuje 50mg lub 100mg dziennie a mi wyjdzie 200mg! Czy to jest możliweI czy doktorka sie pomyliła.??
Będę baaaardzo wdzięczna za pomoc ♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 21:52
Czarna81
22 cs. -
Witam. Jestem nowa w tym wątku. Dziś pierwszy dzień kiedy wzięłam clo - 2 tabletki i tak przez 5 kolejnych dni. W przyszłą środę tj 12 dc mam się stawić na monitoring. Gin nie wspominał nic o Ovitrelle jak czytam to przeważnie po Clo dostajecie Ovitrelle a ja nic takiego nie będę mieć. Czy zawsze dostaje się na pęknięcie? Czy Clo można zażywać bez późniejszego Ovitrelle?
III. 2016r - początek starań
VI.2017r. - Gameta Gdynia
Jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna
08.01.2018 - cb
09-12.2018 3podejscia IUI
04.2019 - start IVF długi protokół - nieudany
17.07.2019 - start IVF krótki protokół
29.07.2019 - PUNKCJA, mamy 4❄️ blastki
VII. 2019 - VI. 2020 4 transfery - 1 cb
V-VII. 2021 - 2 podejście do IVF - 6 mrozaczkow (3x4.1.1, 1x4.1.2, 1x3.1.1, 1x3.2.2)
14.02.2022 -5 FET-10dpt-262,5 U/I, 12 dpt-603 U/I, 16 dpt-3162,9 U/I, 22 dpt-24847,9 U/I, 26dpt-55594,4 U/I
22.03.2022 jest ❤️ CRL 1,63cm
11.04.2922 CRL 4,2cm
23.06.2022 USG połówkowe - wszystko ok - chłopiec 452gr. -
elinkagd wrote:Witam. Jestem nowa w tym wątku. Dziś pierwszy dzień kiedy wzięłam clo - 2 tabletki i tak przez 5 kolejnych dni. W przyszłą środę tj 12 dc mam się stawić na monitoring. Gin nie wspominał nic o Ovitrelle jak czytam to przeważnie po Clo dostajecie Ovitrelle a ja nic takiego nie będę mieć. Czy zawsze dostaje się na pęknięcie? Czy Clo można zażywać bez późniejszego Ovitrelle?
Witaj. Jak pójdziesz na monitoring może okaże sie ze nie musisz bo np. jajeczko już peknie. Ja przez pół roku kuracji nie mialam ani razu zastrzyku.początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
elinkagd wrote:Witam. Jestem nowa w tym wątku. Dziś pierwszy dzień kiedy wzięłam clo - 2 tabletki i tak przez 5 kolejnych dni. W przyszłą środę tj 12 dc mam się stawić na monitoring. Gin nie wspominał nic o Ovitrelle jak czytam to przeważnie po Clo dostajecie Ovitrelle a ja nic takiego nie będę mieć. Czy zawsze dostaje się na pęknięcie? Czy Clo można zażywać bez późniejszego Ovitrelle?
Moja gin najpierw chciała mi dać tylko clo, ale ja nalegałam żeby zacząć od razu z grubej rury, bo to już 15cs. -
Czrna 81 wrote:Witam
Dziewczyny mam do was pytanie. Dzisiaj moja pani dr przepisała mi Clostilbegyt 50mg dwa opakowania. Na karteczce napisała mi jak mam brać: od 2 do 7 dc dwa razy dziennie po dwie tabletki. Nic nie mówiłam, bo w tym temacie jestem kompletnie zielona, ale w ulotce jest napisane, ze sie stosuje 50mg lub 100mg dziennie a mi wyjdzie 200mg! Czy to jest możliweI czy doktorka sie pomyliła.??
Będę baaaardzo wdzięczna za pomoc ♡
Ja nie jestem aż tak zaznajomiona z tematem, bo też dopiero zaczynam, ale wydaje mi się, że to bardzo duża dawka, zwłaszcza na poczatwk. ja zaczynam od 1 tabletki dziennie, dziwne że Tobie dała aż 4. Może zadzwoń do niej i się upewnij. -
nick nieaktualnyLoonia ściskam mocno i trzymam kciuki za pobyt w szpitalu i sam zabieg
Pisz do nas często!
Ja nie mam za bardzo czasu tu pisać choć podczytuję. Pracy mam od groma i ledwo zipię. Chciałabym każdej coś odpisać, ale naprawde sił brak, lecę pod prysznic i moze uda nam się jeszczeprzed snem. Wczoraj juz ziewając o 1 w nocy jeszcze było bzykubzyk raz dwa
ochotę mamy obydwoje, ale kurde żeby doba jeszcze dłuższa była echh...
Witam nowe twarze w wątku i życzę powodzenia z Clo i na monitoringach!Niech pęcherzyki rosną w siłę!
-
AniaŁ123 wrote:Pietrusia moja gdzie się chowasz? Pisz co u Ciebie
:-*
Ktoś mnie wołał?
U mnie niestety nic dobrego i nic ciekawegotrzymam za Ciebie mocno kciuki w tym cyklu! :*
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Lonia powodzenia w szpitalu! &&&
Lonia1990 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualnyA ja się z Wami żegnam na miesiąc
Chcę dać na luz jak mówiła gin i nie zwracać uwagi na cykl. Mam nadzieję, że za miesiąc większość będzie już na fioletowej
a ja wrócę do Was z Kropkiem. Powodzenia dla każdej! Clo mam sobie darować, po wizycie przyszło wczoraj plamienie a dzisiaj po 3 dniach spóźnienia @. Zaczynamy nową szansę na luzie i całkowicie bez patrzenia na cykl
Z wizyty u nowej gin jestem zadowolona, było ciałko, więc owulacja jednak była. Pod poprzednim wykresem relacja z wizyty jest. No ale przyszła koleżanka i startujemy z nową energią
Dzięki za wszystkie rady, ale Ovu tak pochłania moją uwagę, że poszło to nie w tym kierunku. Muszę się odciąć na ten cykl. Wpadnę za miesiąc powiedzieć jak sprawy idą i czy się udało.
Powodzenia i do zobaczenia niedługo. Oby już na fioletowejWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 08:28
-
nick nieaktualny
-
u mnie dziś @
także nic nowego. przyzwyczaiłam się już do tych porażek.
Parsleyek, co jest?początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Co dalej???
-
zapiszę się teraz i powiem gince, że chcę jeszcze spróbować z hormonami. jestem ciekawa co powie. bo sugerowała IUI ale na to nie jestem jeszcze gotowa.początek starań sierpień 2014
Co dalej???
-
Dziewczyny, czy łaczyłyście kiedyś dupka na wywołanie okresu i od razu później (w odpowiednich dniach cyklu, oczywiście) clo? Trochę się boję takiego połączenia, że przestymulowane te pęcherzyki będą albo że wadliwe...
Może któraś z Was miała okazje testować takie połączenie?
Dzięki za odpowiedzi!