CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
olciaa wrote:Dobrze ze masz umówiona wizytę, bo jeśli to nie ciąża to niech się szybko cykl kończy
. Miałaś naturalny tak długi cykl? Czy stymulowany?
Nawet test robiłam, choc naprawdę musiałoby coś jakimś cudem przelecieć przez gumkę żebym zaszła, ale stwierdzilam, ze dla czystego sumienia zrobie - wyszedł neg. jakoś w zeszłym tyg.
ehhh poprzednie cykle liczac od konca mialam: 33 dni, 24 dni, 41 dni, 35 dni. Pochrzaniło sie....i sama to po sobie czuję. Cycki bardziej miękkie, jakby faktycznie tego progesteronu brakowało, podbrzusze boli co jakiś czas.
Lonia, kochana, to trzymam kciuki żeby ten plan się powiódł :* i moooocne za jutrzejszą wizytę!Daj koniecznie znać, pochwal się po
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2017, 22:59
-
nick nieaktualnyDziewczyny kochane jesteście ze pytacie
Przeżyłam!!!i to jak
było naprawdę cudownie
Brak słów by opisać te wszystkie emocje i wrażenia jakich doznałam
W życiu chyba tyle wiary naraz nie widziałam! 250tys ludzi... Mlodzi, starzy (dziadziusiowie!), rodziny z malutkimi dziećmi...no każde pokolenie widziałam. Koncerty mega, wysłałam i wyklaskalam się za wsze czasy
Teraz dynamiczny do pracy...powinnam wziąć dziś wolne, ledwo zipie jeszcze, nie odespałamramiona mnie bolą i nos bo spieklam
Z chęcią pojechałabym za rok, ale mam nadzieję że wtedy bobo już będzie z nami lub w drodze
Mamma-mia, Lonia1990 lubią tę wiadomość
-
Necia124 wrote:Pytanie do dziewczyn, które nazywali clo i mierzyly temp. Czy lek podwyższył Wam temperaturę w pierwszej fazie? Bo mi ovu nie wyznacza owulacji bo bierze te wysokie temperatury a wtedy wlaśnie brałam clo...
-
Selina wrote:Dziewczyny kochane jesteście ze pytacie
Przeżyłam!!!i to jak
było naprawdę cudownie
Brak słów by opisać te wszystkie emocje i wrażenia jakich doznałam
W życiu chyba tyle wiary naraz nie widziałam! 250tys ludzi... Mlodzi, starzy (dziadziusiowie!), rodziny z malutkimi dziećmi...no każde pokolenie widziałam. Koncerty mega, wysłałam i wyklaskalam się za wsze czasy
Teraz dynamiczny do pracy...powinnam wziąć dziś wolne, ledwo zipie jeszcze, nie odespałamramiona mnie bolą i nos bo spieklam
Z chęcią pojechałabym za rok, ale mam nadzieję że wtedy bobo już będzie z nami lub w drodze
Nowa energia do działania
Selina lubi tę wiadomość
-
Mamma-mia wrote:ale tak czy siak po owulacji powinien być wzrost temp., z tym, ze on rownie dobrze moze wystapic dopiero kilka dni po. Nie patrzymy na same cyfry, a wlasnie na różnice pomiędzy nimi
-
Witam Was dziewczyny w tym cyklu brałam clo 2-3 dc po 1 tabl i 4-6 dc po poł i uwaga urosło mi 5 pęcherzyków dominujących oczywiście gin zakazał współżyć...ostatnie 3 cykle brałam po pół tabl od 2-6 dc i było 3,2 i 1 pęcherzyk dominujący,
teraz mam brac od 3-7 dc po pół tabl i już w 8-10 dc przyjść na wizyte... a będę wtedy na urlopie zawsze cos musi być nie tak... -
nick nieaktualny
-
Necia124 wrote:Tak wiem tylko włAśnie teraz ten mój wzrost po stymulacji nie jest taki gwałtowny jak zawsze tylko delikatnie się pnie do góry. Wogole ten wykres jest całkiem inny niż pozostałe.
-
nick nieaktualnyolciaa wrote:A nasienie na ma ok?
Bo mi się wydawało ze inseminacja jest dla par z problemem męskim
Jeden lekarz mowi ze to nie jest zly wynik a drugi kręci głową ze moze być problem przy zaplodnieniu..i komu tu wierzyć? -
nick nieaktualnyolciaa wrote:To moze warto spróbować
Dzisw byłam u ginekologa i znów sugerował inseminacje.
Poza tym mimo podanego zastrzyku na pęknięcie pęcherzyka okazalo sie ze nie pękł i dzis podany kolejny zastrzyk miejmy nadzieje ze będzie skuteczny. -
Dziewczyny jestem po wizycie u lekarza
Jest wszystko dobrze, zobaczyłam i usłyszałam serduszkociąża wg usg 6tydz+2dzień a wg miesiączki 6tydz+4dzień.
Założył mi dr już kartę ciąży
Ale wiecie jak on się cieszył? On się bardziej cieszył niż ja... do mnie to dopiero doszło jak wyszłam z gabinetuulaaaa:(, Gosia1989, Joannanml, Nathi2468, olciaa, Mamma-mia lubią tę wiadomość
Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
-
Lonia1990 wrote:Dziewczyny jestem po wizycie u lekarza
Jest wszystko dobrze, zobaczyłam i usłyszałam serduszkociąża wg usg 6tydz+2dzień a wg miesiączki 6tydz+4dzień.
Ale wiecie jak on się cieszył? On się bardziej cieszył niż ja... do mnie to dopiero doszło jak wyszłam z gabinetu34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
nick nieaktualnyLonia1990 wrote:Dziewczyny jestem po wizycie u lekarza
Ale wiecie jak on się cieszył? On się bardziej cieszył niż ja... do mnie to dopiero doszło jak wyszłam z gabinetubardzo sie ciesze! Byłaś z mężem na wizycie?
-
Hej. Jestem nowa na forum (prawie, zaglądałem tu w ciąży kilka lat temu.
Od 4mc staramy się o dziecko. Od tego cyklu (Cykle 28dni)mam brać clo 2x1.owulacja zwykle występowała 13/14dc.kiedy najlepiej współżyc? Co ile, jakie przerwy by się najlepiej wstrzelic? Boję się że znów się nie uda..A.