CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
myssss wrote:Mówił tylko, że największy ma 23 mm i że owulacja będzie jutro /po jutrze.
Gdyby miały być bliźniaki to jeszcze ok ale trojaczki. Biorąc pod uwagę że mam już synka to masakraNo i taka ciąża to wysokie ryzyko
Tak jak dziewczyny pisały wcześniej, rzadko kiedy zdarza się więcej niż 2 pęcherzyki. Ja sama miewałam też po 3 pęcherzyki, ale ostatecznie rósł tylko jeden i tylko on pękał. Jeśli tylko jeden pęcherzyk u Ciebie jest większy od całej reszty i to znacznie to nie masz powodów do obawJest to pęcherzyk wiodący i to on tylko może mieć najbardziej wartościową komórkę jajową, czego Ci z całego serca życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2017, 13:18
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
myssss wrote:Mówił tylko, że największy ma 23 mm i że owulacja będzie jutro /po jutrze.
Gdyby miały być bliźniaki to jeszcze ok ale trojaczki. Biorąc pod uwagę że mam już synka to masakraNo i taka ciąża to wysokie ryzyko
ulaaaa:( lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolciaa wrote:Jaka dawkę bierzesz?
Może w dawcę tkwi problem? Ale z drugiej strony jeśli się pojawia choć 1 pęcherzyk dominujący to już ogromny sukces.
Kurde sama nie wiem czy dalej kontynuować clo?bez niego tez dochodziło do owulacji..
Juz sama nie wiem kogo słuchać w tym wszystkim czy serca czy lekarzy..;( -
staraniowa wrote:Tak jak dziewczyny pisały wcześniej, rzadko kiedy zdarza się więcej niż 2 pęcherzyki. Ja sama miewałam też po 3 pęcherzyki, ale ostatecznie rósł tylko jeden i tylko on pękał. Jeśli tylko jeden pęcherzyk u Ciebie jest większy od całej reszty i to znacznie to nie masz powodów do obaw
Jest to pęcherzyk wiodący i to on tylko może mieć najbardziej wartościową komórkę jajową, czego Ci z całego serca życzę
Fakt, musiałabym mieć szczęście jak w toto lotka żeby trafić te trojaczkiZawsze miałam dwa pęcherzyki a i tak się nie udaje więc fakt że nie ma tak hop siup
-
ulaaaa:( wrote:Jedną tabletke...
Kurde sama nie wiem czy dalej kontynuować clo?bez niego tez dochodziło do owulacji..
Juz sama nie wiem kogo słuchać w tym wszystkim czy serca czy lekarzy..;(
Kochana, jak starałam się o synka to jedna tabletka na mnie nie podzialala i nic nie uroslo. Dopiero przy dwóch tabletkach była owulacja. -
ulaaaa:( wrote:Jedną tabletke...
Juz sama nie wiem kogo słuchać w tym wszystkim czy serca czy lekarzy..;(
-
Co to znaczy, że wasza dawka to jedna tabletka? Bo chyba nie chodzi o to, że jednorazowo wzięłyście tabletkę i od razu była owu? Myślałam, że dawkuje się ilością dni(np. 2-5 dc po 1 tabletkę) + ilością tabletek na dzień.17.07. 2017-> 2 cs z clo
19.08.2017-> cykl bez stymulacji
30.09.2017 - > 3 cykl z clo bez owulacji
26.10.2017 - 4 cykl z clo
W 2017-2018 - stymulacje cykli + dwie inseminacje
2018- 2020 starania naturalne
2020 - nieudane stymulacje + propozycja in vitro od lekarza
01.2021 - stymulacja do IVF
02.2021 - punkcja, transfer odroczony
Transfer 1 - nieudany
Transfer 2 - poronienie zatrzymane w 10tc
Transfer 3 - ciąża biochemiczna
Transfer 4 - nieudany -
nick nieaktualnyewelina1991 wrote:Co to znaczy, że wasza dawka to jedna tabletka? Bo chyba nie chodzi o to, że jednorazowo wzięłyście tabletkę i od razu była owu? Myślałam, że dawkuje się ilością dni(np. 2-5 dc po 1 tabletkę) + ilością tabletek na dzień.
-
Mamma mia to cóż to się dzieje? Pewnie lekarz będzie wywoływał luteiną.
Ja wróciłam z 3dniowego wypadu w góry, byliśmy u wujka, który buduje domek
Czuję się bardzo dobrze, czasami mnie mdli ale to sporadycznie. Jutro idę do lekarza, zobaczymy co powie, obym usłyszała serduszko.
Nie chcę iść jeszcze na l4, będę chciała pracować do listopada a może i grudnia.Mam pracę biurową więc nie muszę uciekać na chorobowe
Wszystko zależy jak się będzie sytuacja rozwijać
Selina przeżyłaś? Jak wrażenia??Mamma-mia lubi tę wiadomość
Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione