CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moje pękły jak miały 22mm.W obu cyklach tak miałam tylko,ze w pierwszym miałam tylko jeden.
Moja dr śmiała się,ze z 3 pęcherzyków będą trojaczkiA tak serio to jak zobaczyła moja minę to mnie uspokoila, ze w całej swojej karierze raz miała przypadek ciąży bliźniaczej. Czytałam na innym forum, że dziewczyna miała też 3 pęcherzyki a z żadnego nic nie wyszło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2017, 20:12
3 cykl z clo
Hsg - jajowody drozne -
Frelcia wrote:a jak Wam wychodziło więcej niż 2 pęcherzyki to się starałyście? bo mój lekarz mówi, że jak jest ich więcej to odradza starania, bo może wyjść ciąża mnoga a tego bardzo nie chcemy...
Ja miałam 3 cykle w których miałam po 3 pęcherzyki, zawsze wszystkie pękały a pomimo tego nie udało się. W tym cyklu nie wiem ile ich było bo jak byłam w 13dc na monitoringu to był już płyn w zatoce Douglasa ale przypuszczam, że jeden bo chyba raczej wszystkie by nie pękły naturalnie w tym samym czasie...Starania od czerwca 2015r.
- 1 IUI XII 2017r. - ciąża heterotopowa
- 2 IUI III 2018r. - c.b.
- VIII 2018r. usunięty lewy jajowód i 2 mięśniaki.
- 3 IUI - X 2019
- 2020 r. 2 x IVF w Czechach nieudane
- X 2021r. IVF ICSI - 8dpt beta HCG 88,6; 11 dpt 327,5; 13 dpt 961,8 ❤️❤️
09.06.2022r. Milenka 1600g, 39cm; Martynka 1850g, 43cm -
Frelcia wrote:a jak Wam wychodziło więcej niż 2 pęcherzyki to się starałyście? bo mój lekarz mówi, że jak jest ich więcej to odradza starania, bo może wyjść ciąża mnoga a tego bardzo nie chcemy...
Ja będę jak taki cud mnie dostąpimałe prawdopodobieństwo ciąży mnogiej, dziewczyny pisały nieraz, że 3 im pękały a nie udało się.
-
nick nieaktualnySelina wrote:Frelcia Clo powinno się brać mniej więcej o tej samej porze, więc skoro zaczęłaś k.16 to już tak kontynuuj w tym cyklu
Joanna heej! Kurcze, podziwiam Cięja tam bym się pewnie kładła na laparo, nawet zła jestem trochę że żaden lekarz mi jej nie sugeruje. Właśnie już nie raz słyszałam że jajowody niby drożne na hsg a podczas laparo się okazuje że nie drożne, bez sensu totalnie. Czemu nie chcesz zabiegu?
-
nick nieaktualnyJoanna starasz się 3lata, ja tylko rok, więc kto wie jakie miałabym nastawienie przy takim stażu... Póki co jestem uparta byle osiągnąć cel, nie wiem jak będzie za jakiś czas jak się nie uda
Trzymam kciuki za Was i może jest w tym odpuszczeniu jakiś sens i właśnie dzięki temu się udaJoannanml lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agusia8111 wrote:Dziewczyny czy podczas dni płodnych przy stymulacji zauważalny jest u was sluz płodny tzn rozciągliwy?
Gdyby nie monitoringi, to nie wiedział bym że sa dni płodne.
Olej z wiesiołka na poprawę, polecam.Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgusia8111 wrote:Dziewczyny czy podczas dni płodnych przy stymulacji zauważalny jest u was sluz płodny tzn rozciągliwy?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny