CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymyssss wrote:Ahhh no to nie wpadłam na to, bo nigdy nie zmieniam godziny na wykresie nawet jeśli zmierzę o innej porze
Właśnie jak jest kółko to niestety ovufriend nie wyznacza owulki 
Racja. W następnym cyklu najwyżej będę mierzyła o stałej porze. Budzę się o 9 rano niestety
-
Witam. Jestem w drugim cyklu gdzie biorę clo od 5-9 dnia i od 16 dnia do 26 duphoston. Mam pytanie do dziewczyn które tak samo te tabletki brały. Kiedy zazwyczaj u was występowała owulacja ? Staraliśmy sie od 10 do 16 dnia co drugi dzień . Staram się mierzyć temp ale nie chce sie tym stresować , zmierzylam 17 dnia cyklu i temp podwyższona 36.85 ale kurcze od dnia 16 dnia cyklu jak zaczęłam lykac duphoston czuje ból brzucha. Niewiem czy to dopiero owu czy poprostu pobolewa bo taki urok
podzielicie się ? Na monitoring ide dopiero w czwartek . Pozdrawiam
Olka1991 -
nick nieaktualny
-
Ja miałam w 1 cyklu 17 dnia owulacje a w drugim 16 dnia cyklu.Nawet wiedziałam co do godziny chyba bo rano wszytko ok a po 15tej tak mnie zaczęły jajniki narywac, że chodzić nie mogłam.Olka1991 wrote:Witam. Jestem w drugim cyklu gdzie biorę clo od 5-9 dnia i od 16 dnia do 26 duphoston. Mam pytanie do dziewczyn które tak samo te tabletki brały. Kiedy zazwyczaj u was występowała owulacja ? Staraliśmy sie od 10 do 16 dnia co drugi dzień . Staram się mierzyć temp ale nie chce sie tym stresować , zmierzylam 17 dnia cyklu i temp podwyższona 36.85 ale kurcze od dnia 16 dnia cyklu jak zaczęłam lykac duphoston czuje ból brzucha. Niewiem czy to dopiero owu czy poprostu pobolewa bo taki urok
podzielicie się ? Na monitoring ide dopiero w czwartek . Pozdrawiam3 cykl z clo
Hsg - jajowody drozne -
No ja właśnie miałam tak samoAgusia8111 wrote:Ja miałam w 1 cyklu 17 dnia owulacje a w drugim 16 dnia cyklu.Nawet wiedziałam co do godziny chyba bo rano wszytko ok a po 15tej tak mnie zaczęły jajniki narywac, że chodzić nie mogłam.
że w pierwszym cyklu mialam 17 dnia to ciekawe jak w tym skoro 17 już miałam temp wyżej.może też 16
mnie co prawda 16 bolal brzuch i do dzisiaj dziwnie boli a mam 19 dzień cyklu .
Olka1991 -
No właśnie mój lekarz nic o tym nie wspominał . Sama też nie miałam takiej wiedzy że powinien być monitoring dlatego zmieniam lekarza i idę w czwartek porozmawiać z innym i zobaczyć co tam słychaćAgusia8111 wrote:Olka a ty nie masz monitoringu?
Olka1991 -
Mnie też jakoś 3 dni po owulacji lekko pobolewalo podbrzusze ale w dzień owulacji to już masakra. Także stawiam na bóle poowulacyjne; )Olka1991 wrote:No ja właśnie miałam tak samo
że w pierwszym cyklu mialam 17 dnia to ciekawe jak w tym skoro 17 już miałam temp wyżej.może też 16
mnie co prawda 16 bolal brzuch i do dzisiaj dziwnie boli a mam 19 dzień cyklu .3 cykl z clo
Hsg - jajowody drozne -
nick nieaktualny
-
No to przestałam się martwićAgusia8111 wrote:Mnie też jakoś 3 dni po owulacji lekko pobolewalo podbrzusze ale w dzień owulacji to już masakra. Także stawiam na bóle poowulacyjne; )
bo myślałam że nasze starania poszły na marne i byly za szybko ...
Olka1991 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, jeśli bierzecie clo to podstawa jest monitoring. Niestety nie jest to tanie...ale po pierwsze lekarz musi zaobserwować czy dawka clo jest odpowiednia, czy są pecherzyki czy pękają same czy potrzebny jest zastrzyk. Jeśli ten lekarz nie zaproponował Ci wizyty ok 12 dc to moim zdaniem należy zmienić lekarza.Olka1991 wrote:No właśnie mój lekarz nic o tym nie wspominał . Sama też nie miałam takiej wiedzy że powinien być monitoring dlatego zmieniam lekarza i idę w czwartek porozmawiać z innym i zobaczyć co tam słychać

-
Zbyt dużo nie pomogę. Wprawdzie brałam pregnyl ale dopiero szlam na betę ok 13dpotrigeria wrote:Hej dziewczyny czy któraś z was brała razem z clo zastrzyk PREGNYL lub OVITRELLE?
Zrobiłam test w 9 dniu po zastrzyku wyszedł negatywny . Czy którejś z was tak wyszło a później się okazało że np. w 14 dniu pozytywny ?
Wszystko zależy jakiej czułości zrobisz test. 25 może nie wykrywać, ale już 10 pokarze ||. Jakiej czułości miałaś test tego 9 dnia po zastrzyku ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2017, 20:06

-
nick nieaktualny
-
olciaa wrote:Zbyt dużo nie pomogę. Wprawdzie brałam pregnyl ale dopiero szlam na betę ok 13dpo
Wszystko zależy jakiej czułości zrobisz test. 25 może nie wykrywać, ale już 10 pokarze ||. Jakiej czułości miałaś test tego 9 dnia po zastrzyku ?
Test o czułości chyba 20xyz
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

ale to ta pogoda...