CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymyssss wrote:Ahhh no to nie wpadłam na to, bo nigdy nie zmieniam godziny na wykresie nawet jeśli zmierzę o innej porze
Właśnie jak jest kółko to niestety ovufriend nie wyznacza owulki
Racja. W następnym cyklu najwyżej będę mierzyła o stałej porze. Budzę się o 9 rano niestety -
Witam. Jestem w drugim cyklu gdzie biorę clo od 5-9 dnia i od 16 dnia do 26 duphoston. Mam pytanie do dziewczyn które tak samo te tabletki brały. Kiedy zazwyczaj u was występowała owulacja ? Staraliśmy sie od 10 do 16 dnia co drugi dzień . Staram się mierzyć temp ale nie chce sie tym stresować , zmierzylam 17 dnia cyklu i temp podwyższona 36.85 ale kurcze od dnia 16 dnia cyklu jak zaczęłam lykac duphoston czuje ból brzucha. Niewiem czy to dopiero owu czy poprostu pobolewa bo taki urok
podzielicie się ? Na monitoring ide dopiero w czwartek . Pozdrawiam
Olka1991 -
nick nieaktualny
-
Olka1991 wrote:Witam. Jestem w drugim cyklu gdzie biorę clo od 5-9 dnia i od 16 dnia do 26 duphoston. Mam pytanie do dziewczyn które tak samo te tabletki brały. Kiedy zazwyczaj u was występowała owulacja ? Staraliśmy sie od 10 do 16 dnia co drugi dzień . Staram się mierzyć temp ale nie chce sie tym stresować , zmierzylam 17 dnia cyklu i temp podwyższona 36.85 ale kurcze od dnia 16 dnia cyklu jak zaczęłam lykac duphoston czuje ból brzucha. Niewiem czy to dopiero owu czy poprostu pobolewa bo taki urok
podzielicie się ? Na monitoring ide dopiero w czwartek . Pozdrawiam
3 cykl z clo
Hsg - jajowody drozne -
Agusia8111 wrote:Ja miałam w 1 cyklu 17 dnia owulacje a w drugim 16 dnia cyklu.Nawet wiedziałam co do godziny chyba bo rano wszytko ok a po 15tej tak mnie zaczęły jajniki narywac, że chodzić nie mogłam.
że w pierwszym cyklu mialam 17 dnia to ciekawe jak w tym skoro 17 już miałam temp wyżej.może też 16
mnie co prawda 16 bolal brzuch i do dzisiaj dziwnie boli a mam 19 dzień cyklu .
Olka1991 -
Agusia8111 wrote:Olka a ty nie masz monitoringu?Olka1991
-
Olka1991 wrote:No ja właśnie miałam tak samo
że w pierwszym cyklu mialam 17 dnia to ciekawe jak w tym skoro 17 już miałam temp wyżej.może też 16
mnie co prawda 16 bolal brzuch i do dzisiaj dziwnie boli a mam 19 dzień cyklu .
3 cykl z clo
Hsg - jajowody drozne -
nick nieaktualny
-
Agusia8111 wrote:Mnie też jakoś 3 dni po owulacji lekko pobolewalo podbrzusze ale w dzień owulacji to już masakra. Także stawiam na bóle poowulacyjne; )
bo myślałam że nasze starania poszły na marne i byly za szybko ...
Olka1991 -
nick nieaktualny
-
Olka1991 wrote:No właśnie mój lekarz nic o tym nie wspominał . Sama też nie miałam takiej wiedzy że powinien być monitoring dlatego zmieniam lekarza i idę w czwartek porozmawiać z innym i zobaczyć co tam słychać
-
trigeria wrote:Hej dziewczyny czy któraś z was brała razem z clo zastrzyk PREGNYL lub OVITRELLE?
Zrobiłam test w 9 dniu po zastrzyku wyszedł negatywny . Czy którejś z was tak wyszło a później się okazało że np. w 14 dniu pozytywny ?
Wszystko zależy jakiej czułości zrobisz test. 25 może nie wykrywać, ale już 10 pokarze ||. Jakiej czułości miałaś test tego 9 dnia po zastrzyku ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2017, 20:06
-
nick nieaktualny
-
olciaa wrote:Zbyt dużo nie pomogę. Wprawdzie brałam pregnyl ale dopiero szlam na betę ok 13dpo
Wszystko zależy jakiej czułości zrobisz test. 25 może nie wykrywać, ale już 10 pokarze ||. Jakiej czułości miałaś test tego 9 dnia po zastrzyku ?
Test o czułości chyba 20xyz