X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    4-5 dni po ? Dobrze wiedzieć, bo wizytę mam 6 dni po ostatniej tabletce to może już będzie widać, że jestem po owu :) Boże ale bym chciała ...
    A za Ciebie Kapturnica trzymam kciuki!

noo Kap masz racje kazdy reaguje inaczej ja mam 11 dc a 10 dc byl pecherzyk 24 mm i owu moze byc dzis jutro a raczej dzis bo juz pekal..a wizyte mam w srode ...zobaczy...czy peklo i czy byla...

• Fasia Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też idę w 14dc na monitoring :) Jak się tym razem nie uda np z powodu endo to poproszę ją o jakieś leki na poprawę.

Dzięki dziewczyny, bo bez Was byłabym dalej zielona :)

A co do <3 to myślę, że jak zaczniemy od dziś to się nic nie stanie :D

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Ja też idę w 14dc na monitoring :) Jak się tym razem nie uda np z powodu endo to poproszę ją o jakieś leki na poprawę.

Dzięki dziewczyny, bo bez Was byłabym dalej zielona :)

A co do <3 to myślę, że jak zaczniemy od dziś to się nic nie stanie :D
    tylko chlopa nie wypstrykaj za szybko coby mial czym strzelac do tarczy ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 10:19

Fasia lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia jak bralas clo w jakich dniach?

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    tylko chlopa nie wypstrykaj za szybko coby mial czym strzelac do tarczy ;D

Buahahaha ! :D Spokojnie, my tak co 2 dni coby nie przedobrzyć :P Biedny ostatnio miał tyle wstrzemięźliwości, że myślałam, że nie wytrzyma - robiliśmy badanie nasienia więc 4-5 dni posuchy :P

kapturnica lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bralam od 5-9 dc ...ale prolaktyna mi wczesniej hamowala owu a teraz jest wynik ok....

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia idz na luz nie licz ...mi gin pow ze codziennie normalnie mozemy sie kochac ...ostatnio maz mial u mnie posuche w tych sprawach bo okres nie chcial przyjsc nie wiedzielismy czy ciaza czy co wiec teraz kochalismy sie po okresie normalnie bez rzadnego czekania ...musze tez patrzec na jego potrzeby a nie tylko owulka to sex...!!

Fasia, Giussta lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Fasia idz na luz nie licz ...mi gin pow ze codziennie normalnie mozemy sie kochac ...ostatnio maz mial u mnie posuche w tych sprawach bo okres nie chcial przyjsc nie wiedzielismy czy ciaza czy co wiec teraz kochalismy sie po okresie normalnie bez rzadnego czekania ...musze tez patrzec na jego potrzeby a nie tylko owulka to sex...!!

Wiem wiem. To nie jest tak, że sobie liczę :) Czasem są takie dni, że kochamy się codziennie, a czasem mamy po 3-4 dni przerwy, bo albo za dużo stresu, albo zmęczenie albo po prostu jakoś nie wychodzi :) także luz, luz :)))

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba wszedzie tak jest ...ja tez nie zamierzam sie na sile zmuszac....bo to jeszcze wiekszy stres ...

• olga84 Przyjaciółka

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, to mój pierwszy cykl z clo, @ miala byc dzisiaj, ale jej nie ma, wczoraj chwilowe plamienie, stad moje pytanie-czy ktoras z was zauwazyla wydluzajaca sie II faze po tym leku?

b1b088f9f4b0c1cb8181d076678436e5.png

Olga
  • rotaszek Znajoma

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

Jestem nowa w waszym gronie, mam nadzieję, że znajdzie się dla mnie miejsce wśród was ;)

Mam pytanie odnośnie clo: biorę tabsy 1 cykl Dziś jest mój 19dc, clo skończyłam brać 9dc. Do dzisiaj nie mam żadnych dolegliwości. Nie czułam owu (zawsze bolały mnie jajniki). Martwi mnie to. Czy któraś z was miała podobnie? Domyślam się, że miałam owu,poznałam po śluzie i oczywiście libido mi wzrosło ;)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rotaszek wrote:

Jestem nowa w waszym gronie, mam nadzieję, że znajdzie się dla mnie miejsce wśród was ;)

Mam pytanie odnośnie clo: biorę tabsy 1 cykl Dziś jest mój 19dc, clo skończyłam brać 9dc. Do dzisiaj nie mam żadnych dolegliwości. Nie czułam owu (zawsze bolały mnie jajniki). Martwi mnie to. Czy któraś z was miała podobnie? Domyślam się, że miałam owu,poznałam po śluzie i oczywiście libido mi wzrosło ;)

A monitoring???nie bylas ani razu na usg by zobaczyc co sie dzieje po clo???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olga84 wrote:
    Hej, to mój pierwszy cykl z clo, @ miala byc dzisiaj, ale jej nie ma, wczoraj chwilowe plamienie, stad moje pytanie-czy ktoras z was zauwazyla wydluzajaca sie II faze po tym leku?

ja mialam maksymalna wlasnie 16dni faze lutealna po clo....w 17tempka spadla i @przyszla

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rotaszek wrote:

No właśnie - nie byłaś na monitoringu ?

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olga84 wrote:

mi na clo sie wyregulowal rowne 14 dni bez niego nawet 17 dpo @ przyszla ...a robilas test !?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 22:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rotaszek wrote:

witamy....szkoda ze lekarz zlecajac Clo nie umowil sie na usg...na Clo jesli reagujesz na stymulacje powinnas juz miec owu ...to ze nie czujesz bolu nie znaczy ze jej nie bylo ...ale i tez nie masz pewnosci czy byla...wiec albo Ci zostaje czekac lub isc na monitoring....

• olga84 Przyjaciółka

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara, test zrobilam 2 dni temu, wynik ujemny

Olga
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekaj ...jeszcze ze dwa dni i zrob test....albo krew wtedy bedziesz miala pewnosc,...bo testy wykrywaja plytkowe od 25 ,..

• pysia Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 01:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Hey dzis mialam monitoring pecherzyk 24 mm juz peka...endo grubiutkie...gin kazal dzialac....

co do Clo pytalam Gina jesli jest taka sytuacja ze nie bedzie staranka nie stosowac natomisst wtedy min 2-3 cykli odstawic... decydujac sie Na terapie clomidyna nie powinno sie rozchwiewac przysadki mozgowej miesiac biorac miesiac nie biorac ...po za tym rezerwa jajnikowa zawsze jest wykorzystana przy Clo Bo dzieki niemu..a bez moglo by nie byc a pecherzyki Sa i rosna
    ...u niektorych kobiet z bezowulacyjnymi cyklami Sa i sobie rosna a bez Clo ich nie ma wiec nie ma w rezerwie taka kobieta niestety......wiec Pysia decyzja do Ciebie nalezy ....jak masz mozliwosc i chlopa w domu Na ten 3 cykl to bierz i dzialaj....powodzenia!!!

to wezme cale 3 cykle, ale nie wydaje ci sie ze 3 tabsy clo dziennie to za duzo ? skoro teraz tez mam niby owulke?

uwo9qqmzfcz2axe8.png
    Luty 2015-HSG,3iui :(
    1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17 :(
    2 crio:(
    Szczep.immuno
    2 IMSI: 3 transfery :(
    3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pysiu...dla mnie by bylo za duzo ..ale skoro tak przepisal...mi tez tak pow a potem pow ze jednak zostajemy przy jednej....

‹‹ 283 284 285 286 287 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ