CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczyny
Ja też brałam teraz po jednej z tymże to mój pierwszy cykl z CLO więc może od tego się zaczyna, a jak się nie udaje to z każdym kolejnym cyklem ilość CLO wzrasta ? -
Wiem, że macie rację z tym monitoringiem,ale moja gin mi go nie zaleciła
Najbardziej dziwi mnie fakt, że ona wie, że robią mi się torbielki, tzn. wcześniej miałam tak kilka razy i tego monitoringu nie zaleciła!
W dni dzisiejszym to chyba już po ptakach
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Dzień dobry dziewczyny
Ja też brałam teraz po jednej z tymże to mój pierwszy cykl z CLO więc może od tego się zaczyna, a jak się nie udaje to z każdym kolejnym cyklem ilość CLO wzrasta ?
nie koniecznie bo jak owulka byla to mozna z jednakowa dawka isc..!! -
nick nieaktualnyrotaszek wrote:Wiem, że macie rację z tym monitoringiem,ale moja gin mi go nie zaleciła
Najbardziej dziwi mnie fakt, że ona wie, że robią mi się torbielki, tzn. wcześniej miałam tak kilka razy i tego monitoringu nie zaleciła!
W dni dzisiejszym to chyba już po ptakach
a moze bedzie ok i sie uda!!...rotaszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Dziwny jakiś mam ten cykl .. Temperatura wysoka jak nigdy wcześniej. Dziś 36,90 no i co jest u mnie niespotykane pojawił się śluz. Taki przejrzysty, rozciągliwy .. Wszystko super, bo dziś jest 3 dzień po odstawieniu CLO więc może się zbliżać owulka tylko ta temperatura taka wysoka ... Czy to normalne ? -
Hej dziewczyny! Wiem ze dlugo mnie tu nie bylo! Widze ze sporo sie zmienilo! Gratuluje zafasolkowanym,i zycze powodzenia czekajacym!
To moj 12cykl...i jak zwykle sto tysiecy watpliwosci!
Moje cykle 27 dni,w 22dc test- w 25dc test - dzis jest 29dc a okresuniema! Jak zwykle rozchwianie! Kupic kolejny test,czy nie-oto jest pytanie? Przeciez to niema sensu! kochalismy sie w 13 i 14 dc-przeciez w 8 dpo i 11dpo juz testy by choc cien cienia pokazaly to teraz niby co pokaza? A spuzniajacy okres? Przeciez nigdy nie mialam ich regularnych! I nawet piersi nie bola tak jak zawsze na @! Owszem wieksze,ale nie bolace! A 2 dni temu caly dzien z podpaska ,bo bol miesiaczkowy-a tu dupa! Lekarz sie klania!
powodzenia i milego dnia!olka30 lubi tę wiadomość
-
pabelka88 wrote:Hej dziewczyny! Wiem ze dlugo mnie tu nie bylo! Widze ze sporo sie zmienilo! Gratuluje zafasolkowanym,i zycze powodzenia czekajacym!
Moje cykle 27 dni,w 22dc test- w 25dc test - dzis jest 29dc a okresuniema! Jak zwykle rozchwianie! Kupic kolejny test,czy nie-oto jest pytanie? Przeciez to niema sensu! kochalismy sie w 13 i 14 dc-przeciez w 8 dpo i 11dpo juz testy by choc cien cienia pokazaly to teraz niby co pokaza? A spuzniajacy okres? Przeciez nigdy nie mialam ich regularnych! I nawet piersi nie bola tak jak zawsze na @! Owszem wieksze,ale nie bolace! A 2 dni temu caly dzien z podpaska ,bo bol miesiaczkowy-a tu dupa! Lekarz sie klania!
powodzenia i milego dnia!
-
nick nieaktualnypabelka88 wrote:Hej dziewczyny! Wiem ze dlugo mnie tu nie bylo! Widze ze sporo sie zmienilo! Gratuluje zafasolkowanym,i zycze powodzenia czekajacym!
powodzenia i milego dnia!
jak fajnie ze jestes...poczekaj 2 dni... -
Witam.. Jestem tu nowa i przychodzę do was z takim pytaniem. Otóż mam stwierdzone pco już od kilku lat a gdzieś ok od 12 mies staramy się z narzeczonym o dzidzię lekarz mi przepisał ostatnio clo bo po monitoringu cyklu okazało się pęcherzyki mi rosną ale nie pękają tylko później się zmniejszają. A pytanie moje jest takie czy istnieje możliwość że clo w mojej sytuacji jest dobrym lekiem?
-
czekolada wrote:Ile dni po podaniu pregnyl można zrobić test?? Wynik wychodzi miarodajny??Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA