CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Erinti89 wrote:Ja tak miałam właśnie w poprzedniej ciąży jakoś zaraz po zapłodnieniu. Prowadziłam auto, wjechała w barierki przy budowie drogi, na szczęście nic się nie stało. Powiem Wam, że nawet wtedy tego nie powiazalam z ciąża, bo oczywiście żadnych objawów nie było.... Na usg nic,test nic... Ale jak za tydzień z krwi wyszło, to widziałam już od czego
Matko jedyna! Dobrze że nic Ci się nie stało. A pamiętasz w którym dniu cyklu to było? Ja mam dziś 19dc przy długości cyklów 26 ostatnio, to chyba trochę późno by była ta implantacja, a clo brałam 2-5 dc -
Hej dziewczyny, jestem tu nowa i znalazłam Was przeszukując w google wątki o Clo. To mój pierwszy cykl z Clo, wczoraj wzięłam pierwszą tabletkę (5dc) i nie wiem czy to trochę nie za późno przy moich cyklach (27-30 dni) ale postanowiłam dostosować się do zaleceń mojego lekarza. Z mężem mamy już dzieci i nie było wcześniej żadnych problemów u mnie z zajściem w ciąże, a teraz nic, zero. Ehhhh ciężko mi z tym wszystkim a nawet nie mam komu się wygadać mam nadzieję że tu nawzajem będziemy się mogły wspierać i pocieszać.
Marryy lubi tę wiadomość
-
Sadziaxx wrote:Hej dziewczyny, jestem tu nowa i znalazłam Was przeszukując w google wątki o Clo. To mój pierwszy cykl z Clo, wczoraj wzięłam pierwszą tabletkę (5dc) i nie wiem czy to trochę nie za późno przy moich cyklach (27-30 dni) ale postanowiłam dostosować się do zaleceń mojego lekarza. Z mężem mamy już dzieci i nie było wcześniej żadnych problemów u mnie z zajściem w ciąże, a teraz nic, zero. Ehhhh ciężko mi z tym wszystkim a nawet nie mam komu się wygadać mam nadzieję że tu nawzajem będziemy się mogły wspierać i pocieszać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 08:27
Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
AneTkaa87 wrote:Taka cisza to może dobry znak, przynajmniej nie cierpisz jak ja dzisiaj
Powodzenia jutro na rocznicy, pewnie będzie do przeżycia
Już trzymam kciuki za Twój monitoring
Niby czlowiek narzeka jak boli ale wolałabym żeby mnie bolało. A tu nic, zero. Zastanawiam się może brałam o złej porze. Wieczorem koło 9 piłam ten inofem z dwóch saszetek a koło 22:30/23:00 clo . Może się rozpuszczalo w żołądku w tej wodzie, ja już różne myśli mam:-( czuje ze będzie lipa... ale za dwa dni się okażeNadzieja umiera ostatnia❤️ -
U mnie dzisiaj 19dc, jestem juz po owulacji, mam dziwne uczucie w podbrzuszu. Cały czas mnie tam pobolewa, nie jakoś mocno ale tak podobnie jak przed miesiączka. miesiączkę zazwyczaj mam w 30dc, więc jeszcze czas. Mam tez biały gesty śluz, dość obfity. Dziwne to wszystko, ale to mój pierwszy cykl z CLO, może dlatego..
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
Rubii wrote:Patrycja mysl pozytywnie. Bedzie dobrze zobaczysz. Dwa dni to juz nie duzo czasu i bedziesz nam opowiadala jakie masz ladne pecherzyki trzymam mocno kciuki
Dziewczyny dawajcie znać jak po waszych monitoringach!
Miłego poniedziałku ❤️❤️❤️Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
Heja, Jestem nowa na forum. Mam PCOS jestem w trakcie pierwszego cyklu z CLO dzisiaj 18 dzień cyklu, jestem po pierwszym monitoringu który był w 14dc i pęcherzyk urósł do 18mm jutro ide na kolejny monitoring czy pękł. Mierzyłam temp i spadła na 36,4 dzisiaj a wczoraj jeszcze i od kliku dni utrzymywała się na poziomie 36,6. Nie wiem co o tym myśleć.
Jakie są wasze doświadczenia mierzycie temp? Robicie testy owu? -
Paprycjaaa wrote:Heja, Jestem nowa na forum. Mam PCOS jestem w trakcie pierwszego cyklu z CLO dzisiaj 18 dzień cyklu, jestem po pierwszym monitoringu który był w 14dc i pęcherzyk urósł do 18mm jutro ide na kolejny monitoring czy pękł. Mierzyłam temp i spadła na 36,4 dzisiaj a wczoraj jeszcze i od kliku dni utrzymywała się na poziomie 36,6. Nie wiem co o tym myśleć.
Jakie są wasze doświadczenia mierzycie temp? Robicie testy owu?
U mnie na owu zawsze spada a na drugi dzień odbija do góry