X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Marryy Autorytet

Wysłany: 11 października 2018, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betę zrobiłam bo dostałam. Ofertę pracy i byłam Zdecydowana rezygnować z umowy na stałe i iść do nowej pracy. Mąż się uparl zrob już betę bo Musisz podjąć decyzję no i tu niespodzianka. Obawiam się tylko czy faktycznie takie rozbieżności wyniku przez laboratorium to są możliwe.

Selina lubi tę wiadomość

2019 ♥️👩🏻

Starania od 09.2017
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 11 października 2018, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marry wow ale hiatoria.. Tu nowa praca a tu OBY ciąża! Super na pewno czekasz jak na szpillach żeby wykonać nastepna betę. Trzymamy kciuki!

3i49krhm19wid3ce.png
  • Marryy Autorytet

Wysłany: 11 października 2018, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie kochana. Nie wiadomo z której strony się cieszyć. Ale w tej sytuacji zostanę w starej pracy. Poprosiłam. O czas do. Końca miesiąca na decyzję muszę się upewnić że wszytsko jest dobrze.
    A Ty jak się czujesz? Powiedz jaki progesteron miałas na początku robiłaś?

2019 ♥️👩🏻

Starania od 09.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2018, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marryy wrote:
    Betę zrobiłam bo dostałam. Ofertę pracy i byłam Zdecydowana rezygnować z umowy na stałe i iść do nowej pracy. Mąż się uparl zrob już betę bo Musisz podjąć decyzję no i tu niespodzianka. Obawiam się tylko czy faktycznie takie rozbieżności wyniku przez laboratorium to są możliwe.
    Ale o jakich rozbieżnościach mowa?
    Widzisz widzisz! To znak :D może stara praca już nie cieszy, ale może weźmiesz L4 niebawem i będziesz się cieszyła już spokojem ;)

• zaprogramowana Ekspertka

Wysłany: 11 października 2018, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marry gratulacje ! Napawasz mnie nadzieją bo biorę te same leki Aromek+ovitrelle +duphaston ale ja dziś mam dopiero 25 dc Okres mam dostać w niedzielę i teraz nie wiem co robić myślicie żeby iść na test z BETY jutro i przestać się truć tymi tabletkami już i wiedzieć, czy poczekać do poniedziałku? Dziś nawet mnie kusiło żeby iść ale młody dał mi taki popis pt. "nie pójdę do przedszkola" że odpuściłam bo bym nie zdążyła do pracy dojechać na czas. W ogóle mam takie mieszane uczucia co do tych leków bo przecież to hormony więc ja się łudzę ciążą a one mi wstrzymują okres i dopiero po odstawieniu ma przyjść @. Czy któraś z Was miała tak że na Duphaston i Luteinie dostała okres pomimo wszystko ?

02.2014 - Jestem w ciąży (Pierwszy Złoty Strzał)
    11.2014 - Nasz synek :)
    10.2015 - Starania o drugie dziecko
    12.2018 - Kierunek Ośrodek Adopcyjny
    Wiem że gdzieś na Nas czekasz - Znajdziemy Cię....
    >>>Lukas Graham - Love Someone <<<
  • Marryy Autorytet

Wysłany: 11 października 2018, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo w poniedziałek beta 4,7 a po dwóch dniach 42. Na moje pytanie czy nie za dużo gin zapytał czy w tym samym laboratorium jak mu powiedziałam że nie to stwierdził że to jest odpowiedź na moje pytanie.
    Oj tak szukałam pracy cały czas innej i na miejscu żebym nie musiała jeździć.

2019 ♥️👩🏻

Starania od 09.2017
  • Marryy Autorytet

Wysłany: 11 października 2018, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaprogramowana wrote:
    Marry gratulacje ! Napawasz mnie nadzieją bo biorę te same leki Aromek+ovitrelle +duphaston ale ja dziś mam dopiero 25 dc Okres mam dostać w niedzielę i teraz nie wiem co robić myślicie żeby iść na test z BETY jutro i przestać się truć tymi tabletkami już i wiedzieć, czy poczekać do poniedziałku? Dziś nawet mnie kusiło żeby iść ale młody dał mi taki popis pt. "nie pójdę do przedszkola" że odpuściłam bo bym nie zdążyła do pracy dojechać na czas. W ogóle mam takie mieszane uczucia co do tych leków bo przecież to hormony więc ja się łudzę ciążą a one mi wstrzymują okres i dopiero po odstawieniu ma przyjść @. Czy któraś z Was miała tak że na Duphaston i Luteinie dostała okres pomimo wszystko ?

Jasne miło byłoby iść na fioletowa z towarzystwem dziewczyny ;-)
    U mnie. Profertil female myślę że trochę zrobił bo pęcherzyki moje były srednie a po nim. Okrągły ładny. I to Jest pierwszy cykl po sonohsg hcg.

2019 ♥️👩🏻

Starania od 09.2017

Wysłany: 11 października 2018, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marry na poczatku prog byl u mnie 27. Później dostalam keszcze luteine i prolutex (progesteron) i miałam 55.:)

3i49krhm19wid3ce.png
  • Marryy Autorytet

Wysłany: 11 października 2018, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaka jednostka?

2019 ♥️👩🏻

Starania od 09.2017

Wysłany: 11 października 2018, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marry spoko - jak Beta w dzień okresu jest powyżej 5,00 to już może ciążę oznaczać a ty miałaś aż 18 a przyrost sprawdź oczywiście po 48h powinno być jeszcze więcej więc sama będziesz widziała. Dziewczyny z tą BETĄ to ja wiem że to takie oczywiste ale powiem Wam że każdy organizm jest inny ja np. w pierwszej ciąży BETĘ robiłam w 36 dc gdzie zawsze 28 dni miałam jak w zegarku i byłam przekonana że jestem w ciąży i BETA wyszła negatywna chyba jakoś 3,00 o ile pamiętam. Okresy wtedy dalej nie miałam i pamiętam tydzień po sikańce mi już wychodziły i BETA też ale to było bardzo dziwne do dziś twierdze że mam dziecko NINJA hehe także właśnie pytam o to czy ktoś na podtrzymujących lekach dostał okres bo nie chciałabym przestać ich brać bo skoro mam problem z progesteronem to poronię samoistnie, a z drugiej strony jeśli nie to chciałabym rozpocząć nowy cykl

Wysłany: 11 października 2018, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marry a może to bliźniaki :) Jak przyrost za duży to jest szansa :D

Marryy lubi tę wiadomość

Wysłany: 11 października 2018, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ng/ml :)

3i49krhm19wid3ce.png
  • Marryy Autorytet

Wysłany: 11 października 2018, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż boję się myśleć i blizniakach wystarczy jedno i oby było wszystko dobrze

2019 ♥️👩🏻

Starania od 09.2017
  • Marryy Autorytet

Wysłany: 11 października 2018, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Ng/ml :)
    Ja miałam 14,7 ale to było w poniedziałek czyli 9dpo. Czyli jeszcze mniej a dr przez tel powiedział że jest dobrze. O to się martwię troche

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2018, 09:01

2019 ♥️👩🏻

Starania od 09.2017
  • Marryy Autorytet

Wysłany: 11 października 2018, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ten progesteron muszę rano czy mogę po pracy?

2019 ♥️👩🏻

Starania od 09.2017
  • Eluś Przyjaciółka

Wysłany: 11 października 2018, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marry, ale cudowna wiadomość! Gratuluję i trzymam kciuki, dbaj o siebie i myśl pozytywnie!
    Ja wracam do walki. Wczoraj byłam u mojej p. Doktor. Ustaliłyśmy, że jednak stymulujemy dalej i dodała mi Duohaston jednak, bo ta druga faza cyklu jednak jest krótka, więc bez przekonania trochę, ale spróbujemy. W tym cyklu bez stymulacji w 10 dc pecherzyk 13 mm i endo 8,1 mm wiec jest dobrze, mamy działać. A jak nie wyjdzie to znowu Clo od przyszłego cyklu. Troche mi lepiej, że znowu coś się dzieje i jakaś nadzieja jednak dla mnie jest. Zwróciła też uwagę na wplyw psychiki. Powiedziała żebym przemyslała temat psychoterapii, bo wie jaka siła tkwi w naszej głowie i ma przypadek, że kobieta z AMH ponizej 0,1 zdecydowała się na in vitro z komórką dawczyni (!), i 3 miesiące po urodzeniu dziecka zaszła naturalnie w ciążę...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2018, 09:32

Endometrioza II st, wodniak jajowodu lewego, Amh 0,4, morfologia 3%
    26.12.2015- Emilia ❤️
  • Marryy Autorytet

Wysłany: 11 października 2018, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elus więc dzialajcie i trzymam kciuki ;-)

zaprogramowana lubi tę wiadomość

2019 ♥️👩🏻

Starania od 09.2017
  • MoominMi Przyjaciółka

Wysłany: 11 października 2018, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marryy wrote:

I teraz przy tych moich bólach cycków i podbrzusza mam niezły mętlik w głowie czy jechac na bete dzisiaj po pracy (na czczo z rana nie ma szans, bo zaczynam pracę punkt 6:00)...

Ból piersi wczoraj odpuścił, zostały bóle podbrzusza... mam przeczucie ze jednak @ nadciąga.

12 tc :)))

Starania od 09/2017, 09.02.2018 - poronienie 7/8 tc // Nawracające torbiele, Tarczyca OK.
    Badania nasienia - plemniki za wolne.
    2c z CLO bezskuteczne
  • Marryy Autorytet

Wysłany: 11 października 2018, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bety nie trzeba robić naczczo

2019 ♥️👩🏻

Starania od 09.2017
  • MoominMi Przyjaciółka

Wysłany: 11 października 2018, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marryy wrote:
    Bety nie trzeba robić naczczo
    Wiem, jednak moj gin jest zwolennikiem wszystkich wyników na czczo. Chyba takie zboczenie zawodowe ;)

12 tc :)))

Starania od 09/2017, 09.02.2018 - poronienie 7/8 tc // Nawracające torbiele, Tarczyca OK.
    Badania nasienia - plemniki za wolne.
    2c z CLO bezskuteczne
‹‹ 2959 2960 2961 2962 2963 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ