CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziara wrote:Mi jeden pekał bo sobie jeden rosl...jak pekly dwa bez Clo ..udalo sie zaciażyc ale niestety zle sie skonczylo ...
Nadzieji brak ....nie mam sily na walke ...poddaje sie!!! bo do tego wszystkiego nerwica dojdzie !!
Madziara głowa do góry, nie poddawaj się negatywnym myślom! Jesteś na dobrej drodze do zafasolkowania - ten, kto nie próbuje nic nie ma
Co do mojego pęcherzyka....w sumie to sama nie wiem,bo to co mówiła moja gin podczas monitoringu (chodziłam cały tydzień)- niby coś rosło,niby był dominujący,ale pękł ten, o którym mówiła, że to torbielka.... W ogóle podawała mi wymiary tych pęcherzyków,ale nie wiedziałam który rośnie itp. Misz masz normalnie
Nic nie powiedziała, że jest ok, tylko zapisała clo na kolejny cykl... i gadka typu: poobserwujemy w następnym cyklu.
A mnie nic nie boli,nic nie ćmi, nic w jajnikach nie czuję. Mam wrażenie, że ten cykl (17!) przepadł.
No nic dziewczyny, życzę wam udanego dnia:)
Wariactwo jakieś. Po woli przyzwyczajam się do myśli: IN VITRO.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo mam nadzieje ze tak Tu bedzie
moje kochane ..
Pabelka tesknie za twoimi objawami pms itp twoim wariactwem....Sysia jestes zawsze wsparciem...a mam nadzieje ze pozostale kolezanki jakos zaakceptuja mnie
pozdrawiam..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 19:55
pabelka88 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki, nie wazne gdzie i na jakim forum.... Wazne zebysmy sie dobrze czuly, wspieraly i koniec komcow mialymte upragnine serduszka pod naszym serduszkiem
))))
Madziara, Sysiaaaaa, pabelka88 lubią tę wiadomość
Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
Staramy sie o kolejnego... -
Pirelka...trzymaj kciuki mocno. Przyda się. Też życzę udanej owulacji.
Dziewczyny, głowy do góry, nasze dzieciaki gdzieś tam na pewno są tylko są takie niegrzeczne że już się rodziców nie słuchają jak je mamusia do domu woła
Nie poddawajcie się proszę bo i mi siły wtedy odejdą.
Śpijcie dobrze i śnijcie pozytywnieAnette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziara to nie wariactwo!!! to Schizo-paniko-histerio-wariato-pierdolec!!!!! haha (;
miłego dnia!!!Sysiaaaaa, Madziara lubią tę wiadomość
-
madziunia wrote:hej dziewczyny ja też się cieszę że tutaj jestem. Z nikim nie rozmawiam o swoich problemach. Dobrze że tutaj mogę się wygadać. A tak to dzisiaj pierwszy dzień z CLO tj 3 dzień cyklu ciekawe jakie będę miała objawy.
A lek zadziałał super
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Hej Dziewczyny
Mam do Was pytanie: zauwazylyscie ze dziewczyny ktorym sie ostatnio udalo zajsc w ciaze w cyklu z clo braly go od 3 do 5 dc? Zauwazylam to u Anutki, CLOnowki i u Ag...
Myslicie ze to ma znaczenie? Jak wy go bierzecie?
Ja biore od 5-9 dc, ale od przyszlego lekarz kazal mi brac od 3-5.