CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć wszystkim, czy teź dobry wieczór
Przede wszystkim serdeczne gratulacje szpilka!!! Bardzo się cieszę , podnosisz moją nadzieję.
Ja jestem po zastrzyku Pregnylu. Dostałam go wczoraj rano. Mam nadzieję, że pęcherzyk pęknie albo już pękł. Trochę martwi mnie, że moja ginekolog nic mi nie powiedziała co teraz dalej. Nic o manitoringu, żeby sprawdzić czy pękł, ani co robić dalej jeśli przyjdzie @. Chyba będę musiała do niej zadzwonić po weekendzie dla spokojności.szpilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie! Ja dzis pozytywnie-pozytywna! Co jakiś czas na forum dowiadujemy sie o zafasolkowanej kolezance,ktore jeszcze kilka dni wczesniej byla pelna obaw tak jak my! Co pozwala mi myslec ze przyjdzie dzien w ktorym i ja pochwale sie dobra nowina,i Ty i Ty, i Ty! I kazda z nas ,przyjdzie taki dzien !
GRATULUJE KOLEZANCE KTOREJ SIE UDALO! tym samym trzymam kciuki za wszystkie forumowiczki
i kazda osobno! Moze tym razem nam sie uda...Topola, szpilka, Chanela, kejti91, kapturnica, AnusiaM, pirelka, Malenq, Aisza79, Hrabina, rotaszek lubią tę wiadomość
-
szpilka, gratulacje!
topola, to widzę, że idziemy tym samym torem: obie w pt rano miałyśmy podany Pregnyl. Mój gin powiedział, że nie będziemy sprawdzać po Pregnylu czy pęcherzyk pękł itp.,tylko czekamy 2 tyg na @ albo 2 kreskiszpilka, Topola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cześć Dziewczyny! i ja zaczęłam pierwszy cykl z clo. Niestety mam uderzenia gorąca i jestem delikatnie mówiąc drażliwa
W poniedziałek (11dc) mam pierwszy monitoring...
Ja miałam owulację i dobry progesteron, jedynie LH poniżej normy. Clo dostałam tylko 1/4 tabletki. Będę miała też zastrzyk z pregnylu. i tutaj moje pytanie... to jest zastrzyk domięśniowy? podaje go lekarz?
Następnie mam brać luteinę do końca cyklu.
Mam kolejną wątpliwość... jak myślicie czy pod koniec cyklu mogę lecieć na wakacje? nie będzie z tym problemu?
Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki! Gratuluję zafasolkowanym -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny