CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Anette ja miałam po pierwszym cyklu torbiel,praktycznie caly czas czułam pulsowanie jajnika. Jak pękł w pierwszy dzień @ to czułam mocny ból...
Ten cykl też zapowiada się bez owu.
W ogóle nie wiem czy nie przerwę brania Clo póki co,bo okazało się,że mąż ma żylaki powrózka nasiennego i przez to prawdopodobnie tak kiepskie wyniki badań nasienia. Niedługo pewnie będziemy się szykować do operacji więc nie ma póki co szansy na ciążę dlatego myślę, że nie ma sensu się faszerowac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 07:27
-
Ja zaczynam się cichutko cieszyć,bo dzisiaj testowałam i... II kreseczki.
4 cykle starań po poronieniu w tym ostatni z CLO.
A myśłalam,że sięnie uda...bo strasznie wymiotowałam po CLO.
Sysiaaaaa, Chanela, Topola, Ingebjorg, szpilka, respondeca, zielonkavva, Anja89, olka30 lubią tę wiadomość
-
Już rozmawiałam z moją gin wypisała mi listę leków i kazała brać bo najbliższe USG 2 czerwca. I mówi,że przy moim zespole antyfosfolipidowym 2 tyg to dużo i na wszelki wypadek. Czuje sie świetnie- tzn mdli mnie, kręci mi sięw głowie ale przy pierwszej ciąży tego nie miałam i okazało się że przyrost HCG był mały bo dziecko się nie rozwijało. Moja gin powiedziała że mam się cieszyć tymi objawami
Oby było dobrze ... -
nick nieaktualnyHej wywalczylam clo, wiec od nastepnego cyklu bede go brac czyli za jakis m-c do 1,5 mies, bo mam dlugie cykle. I oczywiscie obowiazkowo wtedy monitoring Takze sie okaze
I gratuluje zafasolkowanym, mozecie napisac ewentualnie po ktorym cyklu z clo zaszlyscie? I czy mialyscie do tego dupka? Bo ja jeszcze plus dupek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 09:33
-
Dziewczyn ktore zaciazyly, badacie szyjkę macicy? Zauwazylyscie różnice? Wszędzie piszą co innego na ten temat. Ja mam wysoko i rozpulchniona, nawet wejście trudno wyczuć jest tal rozmytaDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny
-
Chanela, super! Gratuluję i Tobie! Mam nadzieję, że nas tu zaraz wszystkie zarazicie razem z Miru!
Miru, mi wtedy w pierwszej ciąży też słabiutka druga kreska wyszła - powtórzyłam test za tydzień i już były obie mega wyraźne. A ten test trzymam do dziś, i wiecie, że nadal obie kreski wyraźne
Ja czuję jakoś delikatnie lewy jajnik, czyli ten, z którego w zeszłym tyg. miała być owulacja. Ciekawe, co to może oznaczać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 12:27
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny gratulacje, chwilę człowiek na forum nie zagląda i tu się ciąże sypią Wspaniale!!!
Ja jestem dzisiaj po HSG - oba jajowody drożne
Badanie bardzo przykre, bolesne i ogólnie blee.... ale do przeżycia.
Pozdrawiam i czekam na ciążowe wiruski!!aszka, Anette lubią tę wiadomość