CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Poczekam bo na @sie nie zapowiada, skok temp miałam chwile przed @ terminem wtedy teżprzed 3 dni straszny ból jakników leżałam całymi dniami.
Jak byłam na mointoringu to pęherzyk był średni i tak na prawdę mógł pęknąć tydzień później a jak nie to daleji dalej czekanie
No bo co innego mi zostało.
Gdzieś na jakimś forum przeczytałam kilka historii z taką betą. Jedna miała 1,7 w dniu @ a po 10 dniach była w ciąży i mała ma 3 latka.zielonkavva lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
.
Dzis rano zrobilam dwa testy i wyszly blade drugie kreski na obu testach. Mam nadzieje ze bedzie juz tylko ciemniejszajutro rano ide na bete zeby to sprawdzic. Tak sie boje ze nic nie wyjdzie
prosze o kciuki
Chanela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zielonkavva wrote:Ingebjorg, dzięki! a to wstrzykiwanie kontrastu i samo badanie ile czasu trwa?
Najpierw zakładają cewnik z balonikiem na szyjkę i to trwa jakieś kilka minut, potem jedziesz na RTG - wstrzykują kontrast i jednocześnie robią zdjęcie - trwa to 30-60 sekund - chwilunia ale boli
Miru kejti trzymam kciuki -
Ingebjorg wrote:Najpierw zakładają cewnik z balonikiem na szyjkę i to trwa jakieś kilka minut, potem jedziesz na RTG - wstrzykują kontrast i jednocześnie robią zdjęcie - trwa to 30-60 sekund - chwilunia ale boli
eee, to ja myślałam, że z pół godziny co najmniejpocieszyłaś mnie kobieto! jak 60 sekund, to niech se boli, czego się nie robi dla maleństwa
Kejti, Miru kciuki są
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, z tego co tu przeczytałam to wiele z Was miało niepożądane objawy po CLO. Ja wczoraj zażyłam ostatnią tabletkę w pierwszym cyklu i nic nie czuję
Tzn, czuję się dobrze, ale zamiast się cieszyć to mam schizy że CLo na mnie nie działa ;/, że to jest tak jak w ciąży - jak masz objawy typu mdłości, to oznacza że dzidzia się dobrze rozwija. Miałyście tak, że kuracja CLO przechodziła bezobjawowo i zaszłyście w ciążę?
-
Opiszę to:)
A co ja mam myśleć
Ostatnią @ miałam 19.04.Następną miałam dostać 20.05.
Jestem pierwszy cyl na CLO.
28.04 pęcherzyk miał 12 mm więc jeszcze troche do pęknięcia było.
od 26.04 do 14.05 praktycznie codziennie.
Wydaje mi się że peęcherzy nie pękł 7 tylko 11.05 bo strasznie bolał mnie jejnik.
Później od 16-17-18-19 bolały mnie strasznie jajniki zwłaszcza prawy z którego był pęcherzyk.
@ dalej nie ma. Dzień przed spodziewaną @ zrobiłam test delikatna krecha wyszła, zrobiłam bete i wyszło 2,0 - więc test mnie oszukał.
teraz mam 12 dzień temp powyżej 37 C
Obserwuję szyjkę i po bólu jajnika i zaczęła robić się twarda- myślałam że niedługo przyjdzie @ ale jej nie ma a szyjka jest wysoko twrada i zamknięta na amen.
Wczoraj nie mogłam jej dosięgnąć, wejście do pochwy opuchnięte,szyjka była daleko ledwo jądotknęłam była twarda i okrągła jak małe jajko, zamknięta i skierowana w stronę kręgosłupa.Jak nigdy.
A objawów @ nie ma. CZasami pobolewa mnei jajnik albo podbrzusze zwłaszcza jak dużo chodzę.
-
nick nieaktualny
-
Moja gin pojechała na urlop. Wraca 1.06.
Kazała mi brać dupka i gdyby pojawiło się plamienie luteinę.
Mówi że pęcherzyk mógłpęknąć 11.05 więc od zagnieżdżenia minęło za mało czasu i mam zrobić test za kilka dni.
Na necie nigdzie nie pisze o szyjce jak ona wygląda. Z moich obserwacji codzienych jest inna niż zawsze.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny