CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi Clo nie uposledzalo endo ...wiec to zalezy nie jadlam orzechow wina nie lubie!
gratuluje kolezance ...powodzenia pozostalym...staraczka...
niestety dzien Matki nie dla kazdej z nas dzis szczesliwy..mam nadzieje ze na nastepny rok ja bede mama moze nie biologiczna ale bede!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 20:49
Chanela, karolinka85 lubią tę wiadomość
-
czekolada gratuluję
w takim razie uciekam z tego wątku skoro niektórych to aż tak drażni. Zawsze z ciekawością czytałam jak to było u dziewczyn którym się udało. I to mnie bardziej podtrzymywało na duchu że im się udało, to i mi także się uda. Wcześniej czy później i tego Ci życzę Sysiu z całego serca jak i każdej z was, bo każdy zasługuje na to, by zostać mamą. -
A ja mam dwa test pozytywne i dwa negatywne i to na przemian - poczekam do pon wtedy będę miała USG. Ostatnio test mi wyszedł dopiero w 7,5 tyg, teraz to byłby dopiero początek 6.Więc cierpliwie czekam,objawy się lekko nasilają ( ale nie wiem jak do tego podejść) a o @ ani słowa nie ma 0 objawów
Mi acard osobiście poprawił po poronieniu endo, ale pewnie na każdego działa inaczej.
Gratulacje dla szczęśliwej posiadaczki kropeczka
Mam nadzieję,że za rok każda z Nas będzie się tu chwalićTego Wam kochane życzę i sobei
karolinka85, Bombelek87 lubią tę wiadomość
-
Co do wiadomości Chaneli to masz rację mi tez poprawia humor że komuś się udało. To daje nam nadzieję,że stosowane leki działają .Nie możemy się obrażać. Ja wiem że jest przykro, mi też jak dzisiaj koleżanka powiedziała że poszłą na kontrole dzisiaj do gin i nagle usłyszała serduszko i okazało się że jest w 7 tyg.No smutno mi się zrobiło - boteżjuż bym chciała wiedzieć ale nie byłamna nią zła- ciesze się ze nie musi przechodzić tego co ja i Wy które się tak ługo starać i żyjecie ze stratą.
Najważniejsze to życie ze zgodą własnego losu i bicie optymizmem pomimo wszelkich niepowodzeń- bo zgryzota i zgorzknienie nam nic nie da- tyo niszcze życie nasze i innych ...zielonkavva lubi tę wiadomość
-
Skoro innym przeszkadza to,że komuś się udało to po co wchodzą na takie forum?? Wszędzie dookoła są dzieci, kobiety w ciąży, i mnie też nie raz robiło się smutno ale wiedziałam że kwestia czasu.
Cóż zyczę powodzenia wszystkim.Trzymam kciuki. Pa -
Sysiaaa
Ja od tygodnia nie wiem na czym stoje 4 testy 2 + 2 - i to na przemian....a do tego moja dobra kumpela poszła na wizytę kontrolną do gin a tam 7 tyg ciąża. I co ? Też mi się smutno zrobiło bo skakała jak wariatka- ale i my będziemy się cieszyćTrzeba w to głęboko wierzyć
Na doła to truskawki ze śmietaną -
nick nieaktualnyMysle ze Sysie nie ruszyl tekst o ciazy i ze widac tylko zabolaly slowa odnosnie prezentu na dzien matki...kazdy ma lepsze gorsze dni ale bedzie dobrze pamietasz "Pan Bog nie da Ci wiecej niz potrafisz uniesc" dlatego walczmy bo mamy sile ..tam na gorze wie ze mamy !! To nie wiara czyni Cuda tylko ludzie ktorzy uwierzyli...
pozdrawiamMiru, karolinka85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny