CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Sysiaa jakby szło wstawić ikonkę to bym Cię w dupkę kopnęła.
Rozumię Cię też mam gorsze dni i płaczę że jeszcze sie nie udało,a co już straciłam...
Ale nie możesz tak myśleć bo Twoja kropka gdzieś na Ciebie czeka- a mama desperatka to nie bardzo wskazane:*
Trzeba się trzymać i wspeirać. I nam sie Sysiaaaa uda i nam będę dowalać przez zły humor:P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wszystkie macie się zawiruskować
To Czekolada dużo masz chętnych do zarażenia
Madziara mi natura płata figla a drugiego testy ....
Życzę Wam i sobie żebyśmy się cieszyły macierzyństwem jak nie dziś to nastepnym razem i żeby każdej @ nie przyszłą w nastepnym cyklu i żeby były II na teście.
-
dziękuję za wszystkie odpowiedzi odnośnie endo..chciałam wiedzieć tak na wszelki wypadek
w tym cyklu było bardzo ładne no i jeden pęcherzyk 22mm który pękł..ale niestety nic z tego nie wyszło
jestem po 2 poronieniach, i zaczęłam 4cs..więc postanowiłam spróbować z clo.. bo to czekanie aż się uda strasznie mi się dłuży...2 poprzednie ciąże-udało mi się zajść w 2cs.. a teraz jakoś ciężko to idzie
Ktoś pytał o inofolic- miałam go brać w tym cyklu ale postawiłam jednak na clo..też podobno ładnie wzmacnia owulację tak mówiła gin..ale nie próbowałam..
Czekolada gratuluję -
Miru, ja już czasami mam tak dość, że hej
2 poronienia w ciągu pół roku..robiłam diagnostykę i mam podejrzenie zespołu antyfosfolipidowego..dlatego biorę acard no i clexane 0,2 już w czasie starań..bo wolę dmuchać na zimne teraz...tylko jakoś zajść nie mogę
ehh
-
Karolina ja się dowiedziałam ze mam zespół antyfosfolipidowy po poronieniu.
Teraz biorę acard 2x1
Kwas foliowy 1x1 większą dawkę.
Teraz nie wiem czy jestem czy nie więc już duphaston biorę. ale liczę się z tym że przy tej chorobie ciężko zajść i cieżo utzrymać ciążę.
A do tego ostatni cyklmiałam na CLO i okazało się że źle się czuję i nie mogę go brać... -
Sysia ja biorę mniejsza dawkę w czasie starań..ale to pewnie przez to, że jestem po 2 poronieniach
czasami te zakrzepy uniemożliwiają zajście w ciążę..bo zarodek nie ma jak się zagnieżdżić..więc wolę już teraz się kłuć.. zaszkodzić nie zaszkodzę a mogę jedynie pomóc..