CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Patrycja może to znak
Nobis trzymam kciuki! Ale swoją drogą szybko lekarz kazał testować, nie czekasz pełnych 14 dni? Dostałaś jakieś leki? Ovitrelle czy dupka?
Mogę Cię też zapytać, czy sam zabieg bolał/ był nieprzyjemny?Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
Pani Ciasio wrote:Patrycja może to znak
Nobis trzymam kciuki! Ale swoją drogą szybko lekarz kazał testować, nie czekasz pełnych 14 dni? Dostałaś jakieś leki? Ovitrelle czy dupka?
Mogę Cię też zapytać, czy sam zabieg bolał/ był nieprzyjemny?
A jak u ciebie kochana?Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
Pani Ciasio wrote:Nobis trzymam kciuki! Ale swoją drogą szybko lekarz kazał testować, nie czekasz pełnych 14 dni? Dostałaś jakieś leki? Ovitrelle czy dupka?
Mogę Cię też zapytać, czy sam zabieg bolał/ był nieprzyjemny?
W poniedziałek robiłam zastrzyk ovitrelle. Od piątku mam brać progesteron a betę mam robić 13 dni po iui więc chyba dobry czas. Sama iui nie była bolesna bardziej nieprzyjemne było założenie wziernika. Nawet nie wiem kiedy miała miejsce iui poprostu byłam na fotelu. Odczucie po iui jak po robieniu wymazów więc w sumie ok. Jedyne co mi towarzyszy to takie lekkie plamienie podczas podcierania ale to już też mija.Synek 2020 r
Córcia 2022 r -
Patrycja jesteś dzielna w swoim postanowieniu testowania w sobotę widzę
Oby cierpliwość została Ci wynagrodzona
Ja już bym chciała być na tym etapie co Ty ,a jeszcze caaały tydzień i dwa dni przede mną. Mam nadziej, ze wytrwam do tej soboty, wtedy przynajmniej będę mogła na spokojnie zrobić test bo tak w tygodniu jak wstaję do pracy o 5 to wszystko jest tak na szybko.
-
Kessi_91 wrote:Patrycja jesteś dzielna w swoim postanowieniu testowania w sobotę widzę
Oby cierpliwość została Ci wynagrodzona
Ja już bym chciała być na tym etapie co Ty ,a jeszcze caaały tydzień i dwa dni przede mną. Mam nadziej, ze wytrwam do tej soboty, wtedy przynajmniej będę mogła na spokojnie zrobić test bo tak w tygodniu jak wstaję do pracy o 5 to wszystko jest tak na szybko.Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
Patrycja @ powinna przyjść gdzieś 11/12.11 tzn. że cykl miałby 29/30 dni. Jak rok temu brałam dupka przez kilka miesięcy to każdy cykl był równiutko 29dni.
Za tydzień to będzie ok. 11dpo więc mogłabym już zatestować. Chciałam się wstrzymać bo to później tylko myślenie czy może test nie za wcześnie. No nic zobaczymy jak będzie z cierpliwością u mnie.
Jutro chyba zrobię test żeby jednak sprawdzić jak ten pregnyl. To będzie 8 dni po zastrzyku, a w domu leży samotny test 25 to może siknę dla sportu No i jakbyś Ty jutro testowała to Ci potowarzyszę -
Kessi_91 wrote:Patrycja @ powinna przyjść gdzieś 11/12.11 tzn. że cykl miałby 29/30 dni. Jak rok temu brałam dupka przez kilka miesięcy to każdy cykl był równiutko 29dni.
Za tydzień to będzie ok. 11dpo więc mogłabym już zatestować. Chciałam się wstrzymać bo to później tylko myślenie czy może test nie za wcześnie. No nic zobaczymy jak będzie z cierpliwością u mnie.
Jutro chyba zrobię test żeby jednak sprawdzić jak ten pregnyl. To będzie 8 dni po zastrzyku, a w domu leży samotny test 25 to może siknę dla sportu No i jakbyś Ty jutro testowała to Ci potowarzyszęNadzieja umiera ostatnia❤️ -
Patrycja myślę, że ovi już nie ma więc pod tym względem możesz testować. Co do implantacji to szczerze Ci powiem że sama nie wiem. Koleżanka która pół roku temu urodziła jak się dowiedziała że robię test np. 11dpo to mnie wysmiala i powiedziała że u niej dopiero po terminie @ był pozytyw. Jeśli ktoś jest cierpliwy i nie ma wskazań medycznych żeby tak szybko robić test to według mnie powinno się poczekać do terminu@, ale wiem że teoria to jedno a rzeczywistość to co innego. No bo jak tu czekać skoro tyle czasu już się oczekuje na maluszka i tyle się temu poświęca.
Myślę że możesz jutro testować, prog był ładny więc wiadomo że owulacje była juz jakis czas temu. Mocno zaciskam kciuki bo sama potrzebuje jakiejś pozytywnej informacji więc liczę na Ciebie ☺ -
Kessi_91 wrote:Patrycja myślę, że ovi już nie ma więc pod tym względem możesz testować. Co do implantacji to szczerze Ci powiem że sama nie wiem. Koleżanka która pół roku temu urodziła jak się dowiedziała że robię test np. 11dpo to mnie wysmiala i powiedziała że u niej dopiero po terminie @ był pozytyw. Jeśli ktoś jest cierpliwy i nie ma wskazań medycznych żeby tak szybko robić test to według mnie powinno się poczekać do terminu@, ale wiem że teoria to jedno a rzeczywistość to co innego. No bo jak tu czekać skoro tyle czasu już się oczekuje na maluszka i tyle się temu poświęca.
Myślę że możesz jutro testować, prog był ładny więc wiadomo że owulacje była juz jakis czas temu. Mocno zaciskam kciuki bo sama potrzebuje jakiejś pozytywnej informacji więc liczę na Ciebie ☺
Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
Kessi_91 wrote:Patrycja testuj jutro bo się zamęczysz 😉
Ja wczoraj też miałam jakiś ból prawego jajnika. Jak mnie chwycilo to aż krzyknęłam z bólu. Ale ja to chyba prędzej bym sobie skręcił, że coś jest nie tak niż uwierzyła że to ciąża 😉Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
Kessi_91 wrote:Ja ma szczęście nie miałem nigdy problemów z torbielami i niech tak zostanie 🙂
Z samego rana tu wchodzę i oczekuje dobrych wieści od Ciebie ☺Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
Dziewczyny zrobiłam pinka i bobo. W pinku mam wątpliwości ale w bobie jest cień cienia jak się przyjrzę. No ale to nie jest to... wiec klops. Dziś już napewno powinnam zacząć plamić bo termin @ mam na jutro wiec czekam. Kurczę trochę mi przykro...Nadzieja umiera ostatnia❤️
-
Patrycja , a może ten cień to jednak to? Jak nie przyjdzie @ ano plemienia do jutra to powtórz test.
Ja dzisiaj też zrobiłam test 25 i też jest cień cienia więc pregnyl 8d po zastrzyku jeszcze się utrzymuje. Fajnie jest zobaczyć druga kreskę, szkoda tylko że ona jest "sztuczna".
-
Kessi_91 wrote:Patrycja , a może ten cień to jednak to? Jak nie przyjdzie @ ano plemienia do jutra to powtórz test.
Ja dzisiaj też zrobiłam test 25 i też jest cień cienia więc pregnyl 8d po zastrzyku jeszcze się utrzymuje. Fajnie jest zobaczyć druga kreskę, szkoda tylko że ona jest "sztuczna".
Tez kiedyś zrobiłam sobie test po ovi. Miłe uczucie zobaczyć tak wyraźne II.Nadzieja umiera ostatnia❤️