CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Rubii wrote:Wybacz że z opóźnieniem ale ostatnio jakoś mało tutaj zaglądam 🙈
Super że wszystko dobrze wyszło 😘😘 i będzie znów córeczka ale fajnie 😁 to większość wyprawki już masz dla córeczki. To teraz już bez nerwów czy jest wszystko ok możesz czekać na rozwiązanie 😘 A na kiedy masz termin? Wybacz jak gdzieś pisałaś ale nie sledzedzilam ostatnio wątku 🙈
A u nas już zaraz pół roczku. Synek duży, waży 9 kg i ma 76 cm ale też duży się urodził więc dobrze przybiera. Ćwiczy już siadanie i pelzanie i ładnie je z łyżeczki. Czas szybko leci 🙈 Zanim się obejrzę A on już będzie biegać 😁
Hej Rubi zapomnialam o tobie przeciez
ale super ze synus pieknie rosnie i dobrze sie rozwija
moja juz tez ma 3.5 mies jest oczkiem w glowie całej rodziny rowniez dlugo mnie tu nie było i trochę jest co podczytywac trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny ktorym sie udało zajsc 💪🙏❤❤❤
pozdrawiam ☺ -
Rubii, Esta, ja pamietam Wasze starania jeszcze a tu juz dzieciaczki na świecie... przesyłam pozdrowienia!
Anetka trzymam kciuki za Twoje zdrowie!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2020, 19:01
Esta, Rubii lubią tę wiadomość
Starania od 01.2018r.
Od 03.2020 AP - MP 🥰
Pcos,cykle bezowulacyjne, kir Bx, cytokiny skopane, komórki nk-23%
Stymulacje: clo+pregnyl (2 nieudane), lametta+pregnyl (2 nieudane).
Laparo+histero+drożność - korekta kształtu macicy.
Maz ok
Szczesliwy cykl-gonadotropiny+acard+intralipid+neoparin
15.12.2020r.-pęcherzyk ciążowy
28.12.2020r.- Nasz Dzidziuś ma ❤️
16.07.2021r.- 35tc SN Synuś ❤️
11.04.2023r.- beta 760 Nasz Drugi Cudzie zostań z nami! 🙏🙏
Czekamy na Dziewczynke 😍
-
NowaJaaa wrote:Rubii, Esta, ja pamietam Wasze starania jeszcze a tu juz dzieciaczki na świecie... przesyłam pozdrowienia!
Anetka trzymam kciuki za Twoje zdrowie!!!
NowaJaaa dziękuję bardzo. Za pozdrowienia oj tak starania byly dlugie przeplecione 2 poronieniami dopiero natrafilam na super gin do ktorego trafilam po 2 poronieniu ktore jak sie okazalo ponad rok temu ze mam inna grupe krwi tzn w 2004 r przy porodzie i po mialam potwierdzona 0Rh+a po drugim okazalo sie ze mam 0Rh- i to byl powod moich poronien teraz ciaza przechodzila książkowo ❤ -
Esta wrote:NowaJaaa dziękuję bardzo. Za pozdrowienia oj tak starania byly dlugie przeplecione 2 poronieniami dopiero natrafilam na super gin do ktorego trafilam po 2 poronieniu ktore jak sie okazalo ponad rok temu ze mam inna grupe krwi tzn w 2004 r przy porodzie i po mialam potwierdzona 0Rh+a po drugim okazalo sie ze mam 0Rh- i to byl powod moich poronien teraz ciaza przechodzila książkowo ❤Starania od 01.2018r.
Od 03.2020 AP - MP 🥰
Maz ok
Czekamy na Dziewczynke 😍
-
NowaJaaa wrote:A jaki jest problem z grupa krwi 0 rh- ?
a teraz trzecie urodzilam z 0Rh - -
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny, mam pytanie. Mam cykle jak w zegarku, owulacja raczej zawsze występuje. Za każdym cyklem kiedy zaczynaliśmy się starać zachodziłam w 1-3 cyku starań (ale radość niestety nigdy nie trwała długo). Teraz pani doktor przepisała mi clostibegyt od 3 dnia cyklu po dwie tabletki. Powiedziała, że chce wszystko przyspieszyć i podkoksować te komórki.
Mam sporo wątpliwości. Czy któraś z Was była może w takiej sytuacji, że dostała clo mimo naturalnych cykli? -
NowaJaaa wrote:A jaki jest problem z grupa krwi 0 rh- ?
-
Hej dziewczyny, dziękuję że pytacie, ale ja nie mam jeszcze wyników 🤦♀️ jutro mijają 3 tygodnie i nic. Jutro będę znowu dzwonić. Wybaczcie że z opóźnieniem odpisuję, ale na szczęście w domu mam tyle pracy, że czas ucieka mi bardzo szybko i mniej siedzę na telefonie, inaczej chyba bym zwariowała z taką niepewnością 🙈
Jak tylko będę wyniki odrazu dam Wam znać
Dziękuję za każde kciuki i gratulacje nowej fasolki MambaMamba91 lubi tę wiadomość
-
marteczkaaaa wrote:Dziewczyny będę miała robiony pierwszy zastrzyk z Ovitrelle - powiedzcie proszę jak się czujecie po tym zastrzyku? Naczytałam się już o milionie skutków ubocznych... jak Wy się czułyście? Jest się czego bać czy zupełnie nie?
Jedyne co było nasilone to ochota na seks przez 3 dni myślałam, że oszaleje 🤪 no i ilość śluzu po seksie, dosłownie ciekło mi po nogach... 😅
A tak to normalnie jak codzień 😉
Anetka dziękuję 😉 na razie to sezamek bo ma niecałe 4mm 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2020, 06:35
marteczkaaaa, AneTkaa87 lubią tę wiadomość
-
marteczkaaaa wrote:Dziewczyny będę miała robiony pierwszy zastrzyk z Ovitrelle - powiedzcie proszę jak się czujecie po tym zastrzyku? Naczytałam się już o milionie skutków ubocznych... jak Wy się czułyście? Jest się czego bać czy zupełnie nie?
marteczkaaaa lubi tę wiadomość
Synek 2020 r
Córcia 2022 r -
Dziewczyny! To jakiś cud! Nie mam już nowotworu! 😭😭
Nie wiem jak to możliwe, ale wyniki są i jest w nich czysto!!! Boże nie mogę w to uwierzyć!! Myślałam że będę jeszcze trochę walczyć A tu taka niespodzianka 😭😭😭
Pomyśleć że 19 grudnia chcieli mi usunąć macicę...Mad lena, Evli, Pani Ciasio, Esta, Zozo, Cacuszko lubią tę wiadomość
-
Anetka! To cudownie!!!! To teraz na kolejny cud 😉 trzymam kciuki!Starania od 01.2018r.
Od 03.2020 AP - MP 🥰
Maz ok
Czekamy na Dziewczynke 😍
-
AneTkaa87 wrote:Dziewczyny! To jakiś cud! Nie mam już nowotworu! 😭😭
Nie wiem jak to możliwe, ale wyniki są i jest w nich czysto!!! Boże nie mogę w to uwierzyć!! Myślałam że będę jeszcze trochę walczyć A tu taka niespodzianka 😭😭😭
Pomyśleć że 19 grudnia chcieli mi usunąć macicę...AneTkaa87 lubi tę wiadomość
-
AneTkaa87 wrote:Dziewczyny! To jakiś cud! Nie mam już nowotworu! 😭😭
Pomyśleć że 19 grudnia chcieli mi usunąć macicę...AneTkaa87 lubi tę wiadomość
Synek 2020 r
Córcia 2022 r