CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kinia97 wrote:Ja już nie mam na co liczyc w tym cyklu 😪 dziś już mam plamienie 😭😭 nie ogarniam już swojego organizmu 😆 co cykl inne objawy, i to takie które nigdy wcześniej nie występowały 🤷🏻♀️🙉🧒
* 28 lat
* lekko zaniżona ruchliwość plemników
* 💊 cynk, selen, kwas foliowy, wit D, magnez
* dieta
👩
*27
* długie i nieregularne cykle
* brak owulacji
* hormony 👍
* HSG 👍
* 💊 cynk, selen, kwas foliowy, wit D, magnez, olej z wiesiołka
* dieta
* ruch 👉 7 kg do zrzucenia
* drugi cykl z CLO-piękna owulacja -
zrobiłam test w 2 dniu spóźnienia i nic myślę ,ze o po tej luteinie spóźnienie... trace juz nadzieje... jestem po wszystkich badaniach, laparoskopiach, drożnościach, cyklach z lametta, cyklach z ovitrelle, cyklach "mam wszystko w d.... i udaje ,że sie nie przejmuje i o tym nie mysle"...
Może powinnam tak jak napisała KOSTKA123, trochę zmienić opcje z luteiną.... sama nie wiem, biorę bardzo mała dawkę clo bo 0,5 tab od 3-5 dc....
3mam za Was kciuki dziewczyny, oby koniec tygodnia był dla Was dobry
-
nick nieaktualnyNatalyna wrote:zrobiłam test w 2 dniu spóźnienia i nic myślę ,ze o po tej luteinie spóźnienie... trace juz nadzieje... jestem po wszystkich badaniach, laparoskopiach, drożnościach, cyklach z lametta, cyklach z ovitrelle, cyklach "mam wszystko w d.... i udaje ,że sie nie przejmuje i o tym nie mysle"...
Może powinnam tak jak napisała KOSTKA123, trochę zmienić opcje z luteiną.... sama nie wiem, biorę bardzo mała dawkę clo bo 0,5 tab od 3-5 dc....
3mam za Was kciuki dziewczyny, oby koniec tygodnia był dla Was dobry -
Kinia ja też biało, także wszystko od nowa 😄 pewnie znowu się tu zjawię po owulce, chociaż powiem ze jestem wściekła, że kolejny raz dałam się nabrać swojemu organizmowi 😝 takie odliczanie, robienie testów, to nic fajnego. Człowiek całe życie temu podporządkowuje, no nic szkoda. Już i tak poczytuje sobie o inseminacji, bo jakoś nie mam wiary w te ostatnie 2 cykle 😑🧒
* 28 lat
* dieta
👩
*27
* brak owulacji
* hormony 👍
* HSG 👍
* dieta
Kostka123 wrote:Kinia ja też biało, także wszystko od nowa 😄 pewnie znowu się tu zjawię po owulce, chociaż powiem ze jestem wściekła, że kolejny raz dałam się nabrać swojemu organizmowi 😝 takie odliczanie, robienie testów, to nic fajnego. Człowiek całe życie temu podporządkowuje, no nic szkoda. Już i tak poczytuje sobie o inseminacji, bo jakoś nie mam wiary w te ostatnie 2 cykle 😑
No ja tez już jakoś straciłam wiarę ze się uda naturalnie. Skoro już 4 cykle się nie udało 😪 muszę się zagłębić w jakieś inne metody.
I może sprobuje w tym miesiącu z niepokalankiem.
Już chwytam się wszystkiego co może pomoc 😅 -
Natalyna wrote:Kostka 123 u męża wyniki ok. Nie wiem czy też tak macie, ale mimo zrobionego testu i tego ,ze dalej okresu nie ma...ciągle mam taką głupią nadzieje.
nie lubię tego uczucia.
Nadzieja jest zawsze do ostatniej chwili. Dopiero jak zobaczę krew to tracę nadzieje ... -
Czekam, już wczoraj nie brałam luteiny. Podejrzewam że jutro powinnam dostać 🤪
Kinia97 lubi tę wiadomość
🧒
* 28 lat
* dieta
👩
*27
* brak owulacji
* hormony 👍
* HSG 👍
* dieta
Oglądałam, fajne. Właśnie też mam taką dietetyczke u siebie w mieście, którą się tym zajmuje i rozpisuje diety dla kobiet które mają problemy z zajściem w ciążę i faktycznie działa. Tak myślałam żeby właśnie jak skończę clo zdziałać z pół roku z dieta i spróbować owulacje przywrocic🧒
* 28 lat
* dieta
👩
*27
* brak owulacji
* hormony 👍
* HSG 👍
* dieta
No bo na ludzkie myślenie, skoro się nie ma owulacji to coś się dzieje z organizmem, nie jest to od tak sobie. U mnie akurat się wszystko popieprzylo jak przytyłam, także domyślam się że to przez to.🧒
* 28 lat
* dieta
👩
*27
* brak owulacji
* hormony 👍
* HSG 👍
* dieta