CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam nieregularne i dlugie cykle, pcos. Bylam u niego w 16 dniu cyklu, pecherzyk mial 24 mm. W ten sam dzien wzielam zatrzyk, nie pregnyl, ale ovitrelle. Dzis mija 3 doba. Wiec juz raczej nie peknie. Ja wlasnie z tym mam problem. Pecherzyki nie pekaja
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywlasnie czytam o prolaktynie no i rzeczywiscie. chociaz ja mam naprawde minimalnie podwyzszona, norma 25,ja mialam wynik 26,77.no ale jak sie uzbiera taka minimalna nadwyzka, pcos, endometrioza i nie wiadomo co jeszcze, to kazda anomalia moze robic swoje. w nastepnym cyklu zrobie badanie jeszcze raz i na monitoring pojde z wynikiem.Dziękuję Madziara,sama bym o tym nie pomyslala!
-
Jestem po USG w 4 dc. Strasznie niekomfortowe, ale najważniejsze, że pęcherzyk, który został po ostatnim cyklu się wchłonął, więc możemy stymulować się dalej. Od jutra 2x1 tabl i monit dopiero w 15 dc
Magda_lena88 lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Nie za pozno na ten monit w 15tym???Zeby znow nie byl gigant..U mnie zesmy z ginem doszli ze jak jajca sa powyzej 20mm przed pregnylem to u mnie juz po ptokach..Pekaja te co w dniu podania maja maks16 bo dojrzewaja pewnie do 19 i pregnyl wymusza pekniecie...Dlatego teraz juz w 14tym na wieczor podaje zastrzyk...Tez mam od5do9brac tyle ze ja jedna bo po nich mam 5, 6jaj..Dobra nioska ze mnie tylko puszcza jaja nie po tym co trza torze ehehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 20:44
Another, Anatolka lubią tę wiadomość