CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
31-latka wrote:Czyli nic złego się nie dzieje. Uff. Już myślałam, że znowu coś ze mną nie tak. Trochę się zaniepokoiłam, bo nigdy mnie nie bolały, a po poronieniu nawet piersi przed okresem mnie nie bolały. Od kiedy biorę Clo i Luteinę wszystko się zmieniło. Olka30 ja w poprzednim cyklu i w tym mam takie
Skoro jesteście tak miłe, to powiedzcie mi jeszcze czy podczas badania HSG wyszłyby ewentualne zmiany w macicy, np. polipy, mięśniaki etc.? W kwietniu miałam to badanie, wszystko ok. Może coś "urosło" od tamtej pory? Boję się takich akcji, bo ja nigdy nie myślałam, że będę się faszerować hormonamiDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Boję się każdej wizyty u gin, żeby nie wyszło coś złego
Szkoda, że nie jesteśmy z tego samego miasta, byśmy rowerkami pośmigały dla relaxu
No nic. Trzeba wierzyć, że za rok o tej porze będziemy śmigały, ale z... wózkami
Sysiaaaaa, aszka lubią tę wiadomość
"Może dla innych jesteś tylko człowiekiem, ale dla mnie jesteś całym światem".
Nadzieja umiera ostatnia... -
31-latka wrote:Boję się każdej wizyty u gin, żeby nie wyszło coś złego
Szkoda, że nie jesteśmy z tego samego miasta, byśmy rowerkami pośmigały dla relaxu
No nic. Trzeba wierzyć, że za rok o tej porze będziemy śmigały, ale z... wózkami
Takie moje zdanie. Jak coś jest nie tak, to ciąży nie będzie, a jak się wyjdzie na prostą to są dużo większe szanse. Ja już bym z wózkiem pochodziła albo najpierw poleżała w domu z dużym brzuchorem
olka30, 31-latka lubią tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
nick nieaktualny31-latka wrote:Boję się każdej wizyty u gin, żeby nie wyszło coś złego
-
Zawsze chciałam urodzić na wiosnę (sama jestem wiosenna). W tym roku miało się to marzenie spełnić niestety nie udało się. Ale wierzę, że wiosna 2015 będzie należała do Nas dziewczyny!
"Może dla innych jesteś tylko człowiekiem, ale dla mnie jesteś całym światem".
A ja tam nie wierzę w takie gadanie, w tamtym roku było mówione, że rodzimy w tym roku, w tym roku już na pewno nie urodzimy, równie dobrze możemy nie urodzić w następnym roku. Cele warto mieć, ale trzeba być też realistą, więc warto brać pod uwagę, że może się nie udać.
Magda_lena88, kapturnica lubią tę wiadomość
-
31-latka wrote:Sysiaaaaa a czy Ty masz jakieś objawy tego polipa? (np. obfitszy okres, bóle itp.). Jeżeli możesz, to napisz coś więcej.
Okres mam normalny i nie odczuwam żadnego dyskomfortu z jego powodu
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
czesc dziewczyny
, mam takie pytanko do was poniewaz pierwszy cykl biore clo i mozecie mi pomoc co mam myslec o swoim cyklu bo nigdy nie czułam jakos szczegolnie chwili owulacji i tak sie zastanawiam czy jak 2 dni temu mocno zaczeło mnie kłóć tak dziwnie w podbrzuszu jakby jajniki (nawet podczas nocnych zabaw z mezulkiem mnie tam pobolewało mocniej.)a test ovu robiłam i tak do konca nie byłam pewna czy pozytywny bo był duzo mocniejszy niz w poprzednich dniach .i wczoraj tez takie kłucie szczypanie pobolewanie czułam.
pomożecie czy to owulacja była czy moze bedzie a dodam ze ostatnio miałam cyklie po 42 dni . a niestety jestem poza polska i nie moge isc na monitoring.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 14:36
Violączela -
nick nieaktualnyolka30 wrote:A ja tam nie wierzę w takie gadanie, w tamtym roku było mówione, że rodzimy w tym roku, w tym roku już na pewno nie urodzimy, równie dobrze możemy nie urodzić w następnym roku. Cele warto mieć, ale trzeba być też realistą, więc warto brać pod uwagę, że może się nie udać.
-
nick nieaktualnyviolączela wrote:czesc dziewczyny
, mam takie pytanko do was poniewaz pierwszy cykl biore clo i mozecie mi pomoc co mam myslec o swoim cyklu bo nigdy nie czułam jakos szczegolnie chwili owulacji i tak sie zastanawiam czy jak 2 dni temu mocno zaczeło mnie kłóć tak dziwnie w podbrzuszu jakby jajniki (nawet podczas nocnych zabaw z mezulkiem mnie tam pobolewało mocniej.)a test ovu robiłam i tak do konca nie byłam pewna czy pozytywny bo był duzo mocniejszy niz w poprzednich dniach .i wczoraj tez takie kłucie szczypanie pobolewanie czułam.
pomożecie czy to owulacja była czy moze bedzie a dodam ze ostatnio miałam cyklie po 42 dni . a niestety jestem poza polska i nie moge isc na monitoring.
Patrzylam na wykres, masz sluz i objawy byc moze jestes w trakcie owulacji. Jak masz cykle 42 dni to mozesz jeszcze poczekac -masz czas. -
aszka wrote:violączela wrote:czesc dziewczyny
Patrzylam na wykres, masz sluz i objawy byc moze jestes w trakcie owulacji. Jak masz cykle 42 dni to mozesz jeszcze poczekac -masz czas.
tylko wiesz aszka takie cykle około 42 dni to miałam bez zadnych leków a jak pierwszy raz brałam clo to podobno skraca sie cykl , a moze sie myle ???Violączela -
nick nieaktualnyNie bylo mnie 3 dni a tu tyle nowych clonowek
chociaz pewnie wszystkie wolalybysmy zeby forum zamarlo, z powodu braku czasu i nadmiaru ibowiazkow przy bobasku. Karaafka mamy te sama sytuacje. Pcos. Endomeyrioza. Tez wzielam ovitrelle i tez nie pekl mi pecherzyk. Lekarz twierdzil ze nie zrobi sie z niego cysta ale ja w to nie wierze
juz zbyt wiele razy widzialam je na usg. No ale czekam na @.
-
olka30 wrote:A ja tam nie wierzę w takie gadanie, w tamtym roku było mówione, że rodzimy w tym roku, w tym roku już na pewno nie urodzimy, równie dobrze możemy nie urodzić w następnym roku. Cele warto mieć, ale trzeba być też realistą, więc warto brać pod uwagę, że może się nie udać."Może dla innych jesteś tylko człowiekiem, ale dla mnie jesteś całym światem".
violączela wrote:czesc dziewczyny
Ja bym zrobiła jeszcze raz test ovu i ewentualnie wybrała się na monitoring,żeby zobaczyć jak to wszystko wygląda. Powodzenia -
nick nieaktualnyViolączela niekoniecznie, ja tez mam dlugie cykle i poki co nie widze zeby mi to skrocilo, to tylko przyspiesza owulacje, czyli powinno tez i przyspieszac okres ale niekoniecznie bo zalezy jak lekarz zapisal clo. Bo jak zalozmy bralas-zalozmy od 7 do 13 to juz i tak owulacja powinna byc mniej wiecej 25 na oko, itp itd A tutaj sa tez dziewczyny gdzie biora od 3 d.c wiec na pewno te beda miec wczesniej. Własnie zerknelam na Twoj wykres i prawie trafilam z tymi datami
wiec spokojnie wg mnie mozesz jeszcze poczekac, ale mozesz byc i w trakcie owu juz, bo sa niskie temperatury po owu sa wysokie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 18:35
-
Monikq wrote:Ja bym zrobiła jeszcze raz test ovu i ewentualnie wybrała się na monitoring,żeby zobaczyć jak to wszystko wygląda. PowodzeniaViolączela
-
aszka wrote:Violączela niekoniecznie, ja tez mam dlugie cykle i poki co nie widze zeby mi to skrocilo, to tylko przyspiesza owulacje, czyli powinno tez i przyspieszac okres ale niekoniecznie bo zalezy jak lekarz zapisal clo. Bo jak zalozmy bralas-zalozmy od 7 do 13 to juz i tak owulacja powinna byc mniej wiecej 25 na oko, itp itd A tutaj sa tez dziewczyny gdzie biora od 3 d.c wiec na pewno te beda miec wczesniej. Własnie zerknelam na Twoj wykres i prawie trafilam z tymi datami
wiec spokojnie wg mnie mozesz jeszcze poczekac, ale mozesz byc i w trakcie owu juz, bo sa niskie temperatury po owu sa wysokie.
mi lekarz przepisał 1tabletke dziennie od 6dnia przez 5 dni. ale widze ze w tym cyklu jakos sluzu mam mniej i trudno mi go okreslic , w porownaniu z poprzednimi cyklami.
Violączela