X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina28makuszek wrote:
    Mam pytanie do was czy monitoring macie od pirwszego razu gdy zaczełyście brac clo

Ja też zawsze miałam - 2, czasem nawet 3 jak była taka potrzeba.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • violączela Koleżanka

Wysłany: 6 lipca 2014, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny miałyscie tak czasem po clo ze jak sprawdzałam sobie pozycje szyjki to w sluzie sa jakby niteczki krwi bo zauważyłam je przez ostatnie 2 dni. czy to moze byc oznaka ze owu była???

Violączela
  • 31-latka Koleżanka

Wysłany: 6 lipca 2014, 00:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lubię piec. Zaczęłam po poronieniu. Musiałam jakoś zająć myśli. Nie mogę zasnąć i oglądam mecz :-) P.S. Ciasta jeszcze trochę jest-zapraszam ;-)

"Może dla innych jesteś tylko człowiekiem, ale dla mnie jesteś całym światem".

Nadzieja umiera ostatnia...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry;) ja dzis w pracy ...a wy ...spokojnego weekendu..

• Monikq Koleżanka

Wysłany: 6 lipca 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Noo jak bralam clo od 5-9 to monitoring mialam w 9 dc i potem 12 czy troche pozniej...

W tym cyklu miała dokładnie tak jak ty. :) Clo i monitoring przypadły mi w te same dc.

xnw4d5qpxy6d71l9.png
  • Monikq Koleżanka

Wysłany: 6 lipca 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violączela wrote:
    dziewczyny miałyscie tak czasem po clo ze jak sprawdzałam sobie pozycje szyjki to w sluzie sa jakby niteczki krwi bo zauważyłam je przez ostatnie 2 dni. czy to moze byc oznaka ze owu była???

Nigdy tak nie miałam.

xnw4d5qpxy6d71l9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monikq wrote:
    W tym cyklu miała dokładnie tak jak ty. :) Clo i monitoring przypadły mi w te same dc.

Ja miałam tak kilka miesiąc temu ..bo teraz mam cykle bez Clo ...ale biorę bromergon i teraz jakies owulki są ...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violączela wrote:

Ja biore 3ci cykl clo i tez mi sie pojawia juz podczas brania takie pare nitek w sluzie.....Pewnie przez to , ze wplywa na jajniki na szybsze rosniecie jajek to i byc moze , ze jakies naczynka malutkie strzelaja..
    Ale jesli masz te nitki w sluzie w okresie okolo owulacyjnym to byc moze to wlasnie ovulejszyn :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 09:14

violączela lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia co tam??Jak tam U ciebie leci ? :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ok juz po tym poronieniu dobrze ...gin mówi ze po tych przejściach jest ok ...obrechtalam sie i mowie dr ma byc nòwka sztuka ...i mówi noo jest...a tak to na tym bromergonie prolaktyna ok ....owulka sama z sie szybko bo w 9-10 dc ..jeszcze chciałam uniknąć przynajmniej narazie jakiś staranek i lekki zonk miałam jak on pow ze po owulce ..czulam przy przytulaniu ale mowie eee nie możliwe ...

kapturnica lubi tę wiadomość

• Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Madziu takie zonki są najlepsze :-) Cieszę się że już pion uzyskałaś :-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszlam na żywioł hehe... Trzeba bylo bo moje malzenstwo by dlugo nie przetrwalo ...juz dość tych ciężkich chwil ...teraz musi być lepiej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 09:31

Joanna0071, Idia, Miu95, kapturnica lubią tę wiadomość

• Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też jestem tego zdania :-) inaczej sie nie da:-)
    Kiedyś pytałam ale się nie dokopię z jakiego powodu masz rozżedzaną krew ? Bo ja mam zakrzepicę i miazdżycę.

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cudownego dnia <3 g61063.gif

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Też jestem tego zdania :-) inaczej sie nie da:-)
    Kiedyś pytałam ale się nie dokopię z jakiego powodu masz rozżedzaną krew ? Bo ja mam zakrzepicę i miazdżycę.

Mam zespol fosfolipidowy ...i robiono mi wskaźniki krzepnięcia i jeden wielki skrzep...nie pale fajek rzadko z nerwów czasem jedna a krew jak smola...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej słonecznego dnia
    s0813.gif

kapturnica lubi tę wiadomość

• 31-latka Koleżanka

Wysłany: 6 lipca 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaaaa jak będziesz już po histeroskopii, to proszę opisz wrażenia :-) Mam skierowanie na to samo...

"Może dla innych jesteś tylko człowiekiem, ale dla mnie jesteś całym światem".

Nadzieja umiera ostatnia...
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    31-latka wrote:
    Sysiaaaaa jak będziesz już po histeroskopii, to proszę opisz wrażenia :-) Mam skierowanie na to samo...
    Dobrze, w czwartek zdam obszerną relację :)

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Mam zespol fosfolipidowy ...i robiono mi wskaźniki krzepnięcia i jeden wielki skrzep...nie pale fajek rzadko z nerwów czasem jedna a krew jak smola...

Madziu też mam taką krew jak mi do badań biorą to z igły na gazik skrzepy wychodzą az pielegniarka się eziwiła to dało mi do myślenia, ale nie chcą mi skierowania na te badania dać po za ty walczę z triglicerydami miałam prawie 2000 nie palę wcale

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 08:47

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu wyczytałam , że teraz zamiast heparyny i acardu polecają clexsne tylko niewiem czy w połączeniu z acardem czy tylko te zastrzyki.

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
‹‹ 366 367 368 369 370 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ