CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
violączela wrote:dziewczyny miałyscie tak czasem po clo ze jak sprawdzałam sobie pozycje szyjki to w sluzie sa jakby niteczki krwi bo zauważyłam je przez ostatnie 2 dni. czy to moze byc oznaka ze owu była???
Ja biore 3ci cykl clo i tez mi sie pojawia juz podczas brania takie pare nitek w sluzie.....Pewnie przez to , ze wplywa na jajniki na szybsze rosniecie jajek to i byc moze , ze jakies naczynka malutkie strzelaja..
Ale jesli masz te nitki w sluzie w okresie okolo owulacyjnym to byc moze to wlasnie ovulejszynWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 09:14
violączela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ok juz po tym poronieniu dobrze ...gin mówi ze po tych przejściach jest ok ...obrechtalam sie i mowie dr ma byc nòwka sztuka ...i mówi noo jest...a tak to na tym bromergonie prolaktyna ok ....owulka sama z sie szybko bo w 9-10 dc ..jeszcze chciałam uniknąć przynajmniej narazie jakiś staranek i lekki zonk miałam jak on pow ze po owulce ..czulam przy przytulaniu ale mowie eee nie możliwe ...
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPoszlam na żywioł hehe... Trzeba bylo bo moje malzenstwo by dlugo nie przetrwalo ...juz dość tych ciężkich chwil ...teraz musi być lepiej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 09:31
Joanna0071, Idia, Miu95, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Też jestem tego zdania
inaczej sie nie da:-)
Kiedyś pytałam ale się nie dokopię z jakiego powodu masz rozżedzaną krew ? Bo ja mam zakrzepicę i miazdżycę. -
nick nieaktualnyJoanna0071 wrote:Też jestem tego zdania
inaczej sie nie da:-)
Kiedyś pytałam ale się nie dokopię z jakiego powodu masz rozżedzaną krew ? Bo ja mam zakrzepicę i miazdżycę.
Mam zespol fosfolipidowy ...i robiono mi wskaźniki krzepnięcia i jeden wielki skrzep...nie pale fajek rzadko z nerwów czasem jedna a krew jak smola... -
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:Mam zespol fosfolipidowy ...i robiono mi wskaźniki krzepnięcia i jeden wielki skrzep...nie pale fajek rzadko z nerwów czasem jedna a krew jak smola...
Madziu też mam taką krew jak mi do badań biorą to z igły na gazik skrzepy wychodzą az pielegniarka się eziwiła to dało mi do myślenia, ale nie chcą mi skierowania na te badania dać po za ty walczę z triglicerydami miałam prawie 2000 nie palę wcaleWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 08:47
-
Madziu wyczytałam , że teraz zamiast heparyny i acardu polecają clexsne tylko niewiem czy w połączeniu z acardem czy tylko te zastrzyki.