CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Ten zabieg robią po okresie (chyba do 12dc). Ja dopiero jestem w 16 dc więc jeszcze mam jakieś 3 tygodnie. W tym samym cyklu trzeba odłożyć starania? Ja to już mam dosyć tego wszystkiego, tych badań itp. Dziś byłam u endokrynologa i same kobiety w ciąży. A ja siedziałam i pytałam siebie samej dlaczego to nie ja?"Może dla innych jesteś tylko człowiekiem, ale dla mnie jesteś całym światem".
Nadzieja umiera ostatnia... -
Różne opinie słyszałam. Ja jestem teraz na anty więc moja śluzówka jest wąska i będę miała zabieg w 17 dc, czyli u mnie starania na pewno odpadły. Zależy czy histero będzie tylko diagnostyczne czy operacyjne. Podobno wskazany jest okres 2 tyg wstrzemięźliwościDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Wszystko pod gorke! Wlasnie dzwonil moj gin.w sobote wyjezdza na urlop,na 2 tyg.umowieni bylismy na poniedzialek na monit.i du.a...mam przyjsc w piatek at o dopiero 10dc.i zastrzyk pewnie mąż bedzie zmuszony mi zrobic! A on jest tak delikatny ze robi to powoli,a wtedy gozej boli...wrrr
I puzniej bez monitoringu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 14:49
-
pabelka88 wrote:Wszystko pod gorke! Wlasnie dzwonil moj gin.w sobote wyjezdza na urlop,na 2 tyg.umowieni bylismy na poniedzialek na monit.i du.a...mam przyjsc w piatek at o dopiero 10dc.i zastrzyk pewnie mąż bedzie zmuszony mi zrobic! A on jest tak delikatny ze robi to powoli,a wtedy gozej boli...wrrr
I puzniej bez monitoringu..."Może dla innych jesteś tylko człowiekiem, ale dla mnie jesteś całym światem".
Hej, hej! Dziewczyny, mam nadzieję, że się nie wkurzycie, że wrzucam tu coś średnio na temat, ale myślę, że warto. Tu jest nas sporo, często tu zaglądamy dlatego właśnie tu napiszę. Ostatnio wykryto u mnie alergię na różne produkty spożywcze i muszę jeszcze bardziej uważać na to co jem. Kupiłam książkę Bosackiej "Czy wiesz co jesz?", żeby choć trochę śmieciowych produktów wyeliminować z jadłospisu. Na końcu jest tam spis wszystkich E-dodatków do żywności. Masakra jak się poczyta, ale o tym wszyscy wiemy. Przypadkiem natknęłam się wczoraj na aplikację do smartfona "E-food" w Android Markecie. Tu jest parę słów o niej: http://csr.forbes.pl/afera-z-e-food,artykuly,179255,1,1.html Właśnie sprawdziłam moją ulubioną kiełbasę podwawelską z Morlin. Mega syf... Aplikacja działa rewelacyjnie
Może którejś z Was zwyczajnie się przyda
-
nick nieaktualnyAnatolka masz racje tylko ze niestety ale to dodaja do kielbas zeby byly srodki konserwujace i inne takie zabarwiajce itd tak naprawde to watpie zeby bylo cos typowo zdrowego bo nawet jak zalozmy ze marchew rosnie, to moga obok jezdzic samochody i tez nie jest ok. Tak samo jajka, niby napisane ze od kur wolnochowanych a jak sie doczytasz to sie okazuje ze tu kury sa w klatkach i sa typowo karmione czyli do dzioba byle co, niestety.
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCLOnówka22 wrote:Dziewczyny chciałam się was zapytać , czy po kilku cyklach z clo jajniki zaczynają same pracować ?? chodzi mi o to czy po paru cyklach z clo gdy jajniki są pobudzone same podejmują pracę bez wspomagania??
Mój gin pow ze powinno nastapic odbicie i powinny działać ...ja takie odbicie mam właśnie z tym ze troche te cykle bezowulacyjne byly spowodowane wysoka prolaktynka a teraz ok...
A tak poza tym zaczelam nowy cykl dzis !!! -
Madziara wrote:Mój gin pow ze powinno nastapic odbicie i powinny działać ...ja takie odbicie mam właśnie z tym ze troche te cykle bezowulacyjne byly spowodowane wysoka prolaktynka a teraz ok...
A tak poza tym zaczelam nowy cykl dzis !!!Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Może "Kogoś" Nam przyniosą
http://bociany-online.pl/
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 08:36
pabelka88, Monikq lubią tę wiadomość
"Może dla innych jesteś tylko człowiekiem, ale dla mnie jesteś całym światem".
nick nieaktualnyNie wiem chyba taki luzacki będzie co ma być ...nawet nie chce mi się bawić w te obserwacje cholerne...ja to mowie lba sobie nie urwę typowo takie życie ...chcialabym urodzić sama ..serce mnie boli ...
Olka powodzenia trzymam kciuki....
A co jeszcze do mnie za dużo nerwów teraz mam i stres pracy i w ogóle za dużo sobie nałożyłam na glowke. ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 10:10
olka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sysiaaaaa wrote:Ja mam już wariacje żołądkowe przed czwartkiem
Co to będzie jutro albo przed samym zabiegiem
Masz mi wszystko opisać, co i jak
"Może dla innych jesteś tylko człowiekiem, ale dla mnie jesteś całym światem".
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam dziewczyny pytanie jak długo brałyście ,bierzecie Clo.Moja ginekolog powiedziała po prawie 6 miesiącach ,że już nie mam brać bo nie można dłużej niż 6 miesięcy brać .Jak jest z Wami?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 14:28
Caroline2014 -
Moj gin.mowi ze clo mozna 3 m-ce,i musi byc przerwa 3 miesieczna i znow mozna...ale co gin to opinia z tego co zaowazylam.