X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • 31-latka Koleżanka

Wysłany: 7 lipca 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten zabieg robią po okresie (chyba do 12dc). Ja dopiero jestem w 16 dc więc jeszcze mam jakieś 3 tygodnie. W tym samym cyklu trzeba odłożyć starania? Ja to już mam dosyć tego wszystkiego, tych badań itp. Dziś byłam u endokrynologa i same kobiety w ciąży. A ja siedziałam i pytałam siebie samej dlaczego to nie ja? :-(

"Może dla innych jesteś tylko człowiekiem, ale dla mnie jesteś całym światem".

Nadzieja umiera ostatnia...
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różne opinie słyszałam. Ja jestem teraz na anty więc moja śluzówka jest wąska i będę miała zabieg w 17 dc, czyli u mnie starania na pewno odpadły. Zależy czy histero będzie tylko diagnostyczne czy operacyjne. Podobno wskazany jest okres 2 tyg wstrzemięźliwości

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • 31-latka Koleżanka

Wysłany: 7 lipca 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję, że odpisujesz :-) Pozdrawiam

• pabelka88 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko pod gorke! Wlasnie dzwonil moj gin.w sobote wyjezdza na urlop,na 2 tyg.umowieni bylismy na poniedzialek na monit.i du.a...mam przyjsc w piatek at o dopiero 10dc.i zastrzyk pewnie mąż bedzie zmuszony mi zrobic! A on jest tak delikatny ze robi to powoli,a wtedy gozej boli...wrrr
    I puzniej bez monitoringu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 14:49

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • 31-latka Koleżanka

Wysłany: 7 lipca 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pabelka88 wrote:
    Wszystko pod gorke! Wlasnie dzwonil moj gin.w sobote wyjezdza na urlop,na 2 tyg.umowieni bylismy na poniedzialek na monit.i du.a...mam przyjsc w piatek at o dopiero 10dc.i zastrzyk pewnie mąż bedzie zmuszony mi zrobic! A on jest tak delikatny ze robi to powoli,a wtedy gozej boli...wrrr
    I puzniej bez monitoringu...
    Kochana, uszy do góry! Kiedyś i dla Nas zaświeci słońce...

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, hej! Dziewczyny, mam nadzieję, że się nie wkurzycie, że wrzucam tu coś średnio na temat, ale myślę, że warto. Tu jest nas sporo, często tu zaglądamy dlatego właśnie tu napiszę. Ostatnio wykryto u mnie alergię na różne produkty spożywcze i muszę jeszcze bardziej uważać na to co jem. Kupiłam książkę Bosackiej "Czy wiesz co jesz?", żeby choć trochę śmieciowych produktów wyeliminować z jadłospisu. Na końcu jest tam spis wszystkich E-dodatków do żywności. Masakra jak się poczyta, ale o tym wszyscy wiemy. Przypadkiem natknęłam się wczoraj na aplikację do smartfona "E-food" w Android Markecie. Tu jest parę słów o niej: http://csr.forbes.pl/afera-z-e-food,artykuly,179255,1,1.html Właśnie sprawdziłam moją ulubioną kiełbasę podwawelską z Morlin. Mega syf... Aplikacja działa rewelacyjnie :) Może którejś z Was zwyczajnie się przyda :)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka masz racje tylko ze niestety ale to dodaja do kielbas zeby byly srodki konserwujace i inne takie zabarwiajce itd tak naprawde to watpie zeby bylo cos typowo zdrowego bo nawet jak zalozmy ze marchew rosnie, to moga obok jezdzic samochody i tez nie jest ok. Tak samo jajka, niby napisane ze od kur wolnochowanych a jak sie doczytasz to sie okazuje ze tu kury sa w klatkach i sa typowo karmione czyli do dzioba byle co, niestety.

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 01:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CLOnówka22 wrote:
    Dziewczyny chciałam się was zapytać , czy po kilku cyklach z clo jajniki zaczynają same pracować ?? chodzi mi o to czy po paru cyklach z clo gdy jajniki są pobudzone same podejmują pracę bez wspomagania??
    :)

Mój gin pow ze powinno nastapic odbicie i powinny działać ...ja takie odbicie mam właśnie z tym ze troche te cykle bezowulacyjne byly spowodowane wysoka prolaktynka a teraz ok...

A tak poza tym zaczelam nowy cykl dzis !!!

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Mój gin pow ze powinno nastapic odbicie i powinny działać ...ja takie odbicie mam właśnie z tym ze troche te cykle bezowulacyjne byly spowodowane wysoka prolaktynka a teraz ok...

A tak poza tym zaczelam nowy cykl dzis !!!
    Cykl ze staraniami czy bez?

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Madziu rece mi opadają :-(

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • 31-latka Koleżanka

Wysłany: 8 lipca 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może "Kogoś" Nam przyniosą :-) http://bociany-online.pl/
    Miłego dnia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 08:36

pabelka88, Monikq lubią tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny, pierwszy cykl z CLO po laparoskopii, boję się powrotu torbieli. Jajnik, z którego miałam usuwaną torbiel boli jak cholera :/ Co za życie. Jeszcze te upały w pracy to taki gwóźdź do trumny, ufff.

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem chyba taki luzacki będzie co ma być ...nawet nie chce mi się bawić w te obserwacje cholerne...ja to mowie lba sobie nie urwę typowo takie życie ...chcialabym urodzić sama ..serce mnie boli ...

Olka powodzenia trzymam kciuki....

A co jeszcze do mnie za dużo nerwów teraz mam i stres pracy i w ogóle za dużo sobie nałożyłam na glowke. ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 10:10

olka30 lubi tę wiadomość

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam już wariacje żołądkowe przed czwartkiem :( Co to będzie jutro albo przed samym zabiegiem

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia dobrze bedzie ...:) wiem co mowie znieczulamy takie zabiegi ...w krotkim dozylnym ...tego samego dnia pacjentki wychodza do domu:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 11:06

• 31-latka Koleżanka

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaaaa wrote:
    Ja mam już wariacje żołądkowe przed czwartkiem :( Co to będzie jutro albo przed samym zabiegiem
    Uszy do góry! Nie pękaj, trza być twardym a nie miętkim :-D Masz mi wszystko opisać, co i jak :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli ktoś ma na zbyciu, chętnie odkupie całe opakowanie CLO :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powoli i spokojnie bedzie dobrze:)
    Pabelka sprobuj moze isc do innego, na ten czas.
    Madziara powodzenia!!!
    Sysia bedzie dobrze, trzymam kciuki zeby bezbolesnie.
    Clonowka ja nie mam.
    Słonca :D t113014.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 13:15

• Carolina2014 Nowa

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dziewczyny pytanie jak długo brałyście ,bierzecie Clo.Moja ginekolog powiedziała po prawie 6 miesiącach ,że już nie mam brać bo nie można dłużej niż 6 miesięcy brać .Jak jest z Wami?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 14:28

Caroline2014
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj gin.mowi ze clo mozna 3 m-ce,i musi byc przerwa 3 miesieczna i znow mozna...ale co gin to opinia z tego co zaowazylam.

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
‹‹ 368 369 370 371 372 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ