CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziara, no wlasnie, dlatego nie rozumiem czemu lekarze nic nie daja dziewczynom, ktore sie niby mieszcza w normie, a tak naprawde naja za duze TSH.
aszka, ja juz mam dosc probowania, chyba zabieram sie za jakas dokladniejsza diagnostyke tym razem. -
Madziara wrote:powyzej 1 do 2 takie prawidłowe bardzo jesli chodzi o staranka ale jak miesci sie w normie do 4 od 0.25 to chyba tez nic nie robia...
jak jest powyzej 2 i pol to powinno sie zbic..w ciazy i tak skoczy do gory ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 17:46
-
nick nieaktualny
-
Sysiaaaaa wrote:Okropnie się denerwuje
mąż dojedzie do mnie juz po zabiegu wiec jestem skazana tylko na siebie. Nie wiem jak przespie noc
Syssia bedzie dobrze,, musi byc..Przeszlas juz wiele i silna z Ciebie kobitka....Zrobia co trzeba i niedlugo bedziesz nam pisala jak niepotrzebnie sie denerwowalas..Wiem ze latwo sie mowi sama przed laparoskopia bylam zdenerwowana ale najwazniejsze to byc dobrej mysliSysiaaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sysiaaaaa wrote:Święte słowa
czego sie nie robi dla tego groszka
dam radę, ale ciężko będzie przezwyciężyć ten stres
Dokładnie,mów sobie cały czas,że dasz radę. Będzie na pewno wszystko dobrze.Jesteśmy wszystkie z tobą.
Sysiaaaaa lubi tę wiadomość
-
Sysiaaaaa a ja wierzę, że za rok o tej porze będziemy spacerować z wózkami. Nic nie dzieje się bez przyczyny. To co Nas spotkało/spotyka zapewne ma jakiś sens. Będziemy doświadczać macierzyństwa dużo głębiej niż te, którym łatwo przyszło. A jutro pierś do przodu i do boju
kapturnica, olka30 lubią tę wiadomość
"Może dla innych jesteś tylko człowiekiem, ale dla mnie jesteś całym światem".
Nadzieja umiera ostatnia... -
Będziemy doświadczać macierzyństwa dużo głębiej niż te, którym łatwo przyszło. A jutro pierś do przodu i do boju
Wiesz co??Tak wlasnie o tym teraz pomyslalam..W ciaze z synem zaszlam ot tak zaraz po slubie podczas miesiaca miodowego..Pozniej caly czas sie zabezpieczalam zeby nie zajsc bo to bo tamto-nie czas -nie chcialo sie itd....A teraz majac swiadomosc , ze moze byc teraz problem z zajsciem chyba inaczej bede traktowac druga ciaze jesli sie udaMasz racje chyba bardziej bede przezywac macierzynstwo niz wtedy kiedy ot tak przyszla ciaza...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 21:15
31-latka, olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny