CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
hej
A ja mam takie pytanieczy któraś z Was biorąc CLO od 3 do 7 dc miała może wczesną owulację powiedzmy ok 10/13dc?? Bo ja przy CLO od 5 do 9 dc miałam owulację ok 15/16dc a przy 3-7dc miałam ok 16/17dc potwierdzone usg a w tym cyklu jakoś dziwnie bo dziś dopiero 10dc a kłuje mnie prawy jajnik, dodatkowo czuję, że mam bardzo wilgotno (sorrki za dosłowny opis) i temp. poszła w dół..no nic, pewnie okaże się wszystko za kilka/kilkanaście dni
ale będę wdzięczna za odp
i życzę Wam cudownego tygodnia
-
Ja za każdym cyklem miałam szybciej na clo mozliwe ze jajeczkujesz albo lada dzień będziesz:-)
-
dziękuje za taką pozytywną odp
myślę, ze przy tej Naszej walce Każdej z Nas takie pozytywne słowa są potrzebne
są naszą opoką
dziś dzwonię do lekarza i może uda mi się wcisnąć na usg przed urlopem
A tak wgl. dziś z mężem świętujemy 7 lat naszego związkuwięc to musi być cudowny dzień
-
nick nieaktualnyMagda_lena88 wrote:hej
A ja mam takie pytanieczy któraś z Was biorąc CLO od 3 do 7 dc miała może wczesną owulację powiedzmy ok 10/13dc?? Bo ja przy CLO od 5 do 9 dc miałam owulację ok 15/16dc a przy 3-7dc miałam ok 16/17dc potwierdzone usg a w tym cyklu jakoś dziwnie bo dziś dopiero 10dc a kłuje mnie prawy jajnik, dodatkowo czuję, że mam bardzo wilgotno (sorrki za dosłowny opis) i temp. poszła w dół..no nic, pewnie okaże się wszystko za kilka/kilkanaście dni
ale będę wdzięczna za odp
i życzę Wam cudownego tygodnia
Witam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 11:24
-
31-latka wrote:Sysiaaaaa jak będziesz już po histeroskopii, to proszę opisz wrażenia
Mam skierowanie na to samo...
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny
-
CLOnówka22 wrote:Dziewczyny chciałam się was zapytać , czy po kilku cyklach z clo jajniki zaczynają same pracować ?? chodzi mi o to czy po paru cyklach z clo gdy jajniki są pobudzone same podejmują pracę bez wspomagania??
nick nieaktualny
-
CLOnówka22 wrote:Nie nie mam PCO.. Choć były takie podejrzenia ostatnio gin oglądał jajniki i nie było nic co na to by wskazywało. heh.. moje jajniczątka są strasznie leniwe
Chyba nikt nie zna odpowiedzi
nick nieaktualny
-
CLOnówka22 wrote:czasem chciała bym być facetem normalnie....
CLOnówka22 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyClonówka zależy od organizmu na pewno wg mnie 2-3 mies może byc ale podobno później można wrocić do clo znowu. Ja czytałam wczoraj w końcu te 350 stron tego tematu i są takie różne historie, różne objawy i dziewczyny pisały że też wracały np i dopiero zaszły czyli trzeba próbować.
A mi troche niedobrze, a na pewno nie jestem w ciazybo dopiero po owu niby, w sumie na ten cykl nie liczę bo mam dziwny wykres, chociaz lekarz mówił żeby nie patrzeć na to podczas brania clo bo mogą występować różne dziwactwa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 13:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sysiaaaaa wrote:A powiedz mi czemu dostałaś skierowanie? Lekarz coś widział u Ciebie czy tylko diagnostycznie?"Może dla innych jesteś tylko człowiekiem, ale dla mnie jesteś całym światem".
Nadzieja umiera ostatnia... -
31-latka wrote:Byłam wczoraj u lekarza i coś tam malutkiego mam.Nie wiadomo co to i bardzo małe. Niby to nie powinno być powodem niemożności zajścia w ciążę, ale dla mojego uspokojenia dostałam skierowanie na HSC.Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
Sysiaaaaa a powiedz mi jeszcze ile dni będziesz leżeć w szpitalu? Mi gin powiedział, że 2 dni w ICZMP w Łodzi. Jak będziesz po wszystkim, to opisz co i jak ;-)Obserwuję i widzę, że idziemy łeb w łeb- najpierw HSG a teraz HSC"Może dla innych jesteś tylko człowiekiem, ale dla mnie jesteś całym światem".
Nadzieja umiera ostatnia... -
31-latka wrote:Sysiaaaaa a powiedz mi jeszcze ile dni będziesz leżeć w szpitalu? Mi gin powiedział, że 2 dni w ICZMP w Łodzi. Jak będziesz po wszystkim, to opisz co i jak ;-)Obserwuję i widzę, że idziemy łeb w łeb- najpierw HSG a teraz HSC
31-latka wrote:He he nie wiem czy tak fajnieDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA