X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Monikq Koleżanka

Wysłany: 5 lipca 2014, 04:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violączela wrote:
    ok dzieki za odp . niestety jestem w uk i ty tak sobie nie moge pojsc kiedy chce na monitoring bo jak sie pytałam ostatnio o wizyte u gina to najblizszy termin za 2 miesiace wiec lipa .zostaje mi cierpliwosc i obserwacja samej siebie i czas pokarze co to bedzie po tych lekach , dodam ze jeszcze oprucz clo lekarz kazał mi pic inofolic i witaminy sobie kupiłam prenatal pro baby.

Mi mój gin też zalecił picie inofolicu, mam za sobą miesiąc.Clo biorę czwarty miesiąc ale staram się drugi bo była przerwa.Wczoraj miałam podany pregnyl, tobie też może lekarz przepisał te zastrzyki?

xnw4d5qpxy6d71l9.png
  • Monikq Koleżanka

Wysłany: 5 lipca 2014, 04:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia i udanego weekendu kochane. smileys-summer-374559.gif

xnw4d5qpxy6d71l9.png
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie moje kochane!
    Ja dzis 2 dzien na Clo...
    Nie moge sie doczekac monitoringu...
    Dzis piekny sloneczny dzien.niewiem jak wy ,ale jak rano po przebudzeniu widze za oknem sloneczna pogode to wstaje z duzo lepszym humorem niz gdyby za oknem witala mnie szarowka!
    Milego dnia!

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • 31-latka Koleżanka

Wysłany: 5 lipca 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! :-)
    Dużo pozytywnej energii Wam życzę. Miłego dnia!

"Może dla innych jesteś tylko człowiekiem, ale dla mnie jesteś całym światem".

Nadzieja umiera ostatnia...
  • Tigana Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja też, udanego dnia :) niech pęcherzyki rosną i pękają, a komóreczki się zagnieżdżają ;)

lamlamard20150706_-35_Nasza%20Niunia%20jest%20ju%C5%BC%20z%20nami%21.png
    34bw9jcg50dgoh06.png
  • violączela Koleżanka

Wysłany: 5 lipca 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monikq wrote:
    Mi mój gin też zalecił picie inofolicu, mam za sobą miesiąc.Clo biorę czwarty miesiąc ale staram się drugi bo była przerwa.Wczoraj miałam podany pregnyl, tobie też może lekarz przepisał te zastrzyki?
    mi nie przepisał zastrzyku poniewaz ja w polsce jestem tylko pare razy w roku i tylko na pare tygodni i jak byłam ostatnio na wizycie czyli na poczatku tego cyklu to postanowił przepisac clo i inofolic i jak za 3 tygodnie znow pojade do pl to mam przyjsc do niego i zobaczymy czy zafasolkuje ,

Violączela
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pogodnego weekendu :) t119015.gif

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzajemnie dobrego

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 12:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pabelka88 wrote:
    Witajcie moje kochane!
    Ja dzis 2 dzien na Clo...
    Nie moge sie doczekac monitoringu...
    Dzis piekny sloneczny dzien.niewiem jak wy ,ale jak rano po przebudzeniu widze za oknem sloneczna pogode to wstaje z duzo lepszym humorem niz gdyby za oknem witala mnie szarowka!
    Milego dnia!
    dobrze bedzie, trzeba dzialac!!! :)

• 31-latka Koleżanka

Wysłany: 5 lipca 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro jadę do gin. Oby wszystko było dobrze.
    P.S.Upiekłam ciasto. Szkoda, że nie mogę Was poczęstować :-]

pabelka88 lubi tę wiadomość

"Może dla innych jesteś tylko człowiekiem, ale dla mnie jesteś całym światem".

Nadzieja umiera ostatnia...
  • violączela Koleżanka

Wysłany: 5 lipca 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pewno pyszne :)

Violączela
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O! Ja chcę ciasto!

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez chcę ciasto mi ciasta zawsze wychodza jako zakalce.

• Paulina28makuszek Ekspertka

Wysłany: 5 lipca 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny miłego dnia życze mam nadzieje ze nam wszystkim sie uda zafasolkować :)

Paulina 28maluszek

Wysłany: 5 lipca 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie do was czy monitoring macie od pirwszego razu gdy zaczełyście brac clo

Paulina 28maluszek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina28makuszek wrote:
    Mam pytanie do was czy monitoring macie od pirwszego razu gdy zaczełyście brac clo
    ja tak 1 cykl i 1 monit.

• Monikq Koleżanka

Wysłany: 5 lipca 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina28makuszek wrote:

Ja mam co miesiąc od pierwszego cyklu z clo. :)

xnw4d5qpxy6d71l9.png
  • Monikq Koleżanka

Wysłany: 5 lipca 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violączela wrote:
    mi nie przepisał zastrzyku poniewaz ja w polsce jestem tylko pare razy w roku i tylko na pare tygodni i jak byłam ostatnio na wizycie czyli na poczatku tego cyklu to postanowił przepisac clo i inofolic i jak za 3 tygodnie znow pojade do pl to mam przyjsc do niego i zobaczymy czy zafasolkuje ,

Mi przepisał pregnyl,żeby wspomóc ciałko żółte. Trzymam kciuki,żeby ci się udało.

violączela lubi tę wiadomość

xnw4d5qpxy6d71l9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo jak bralam clo od 5-9 to monitoring mialam w 9 dc i potem 12 czy troche pozniej...

Wysłany: 5 lipca 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Noo jak bralam clo od 5-9 to monitoring mialam w 9 dc i potem 12 czy troche pozniej...
    cholepcia ja nie miałam możliwosci żeby w tym miesiacu jechać ale w następnym juz napewno pojade dzieki za odpowiedz :)

Paulina 28maluszek
‹‹ 365 366 367 368 369 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ