CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
violączela wrote:ok dzieki za odp . niestety jestem w uk i ty tak sobie nie moge pojsc kiedy chce na monitoring bo jak sie pytałam ostatnio o wizyte u gina to najblizszy termin za 2 miesiace wiec lipa .zostaje mi cierpliwosc i obserwacja samej siebie i czas pokarze co to bedzie po tych lekach , dodam ze jeszcze oprucz clo lekarz kazał mi pic inofolic i witaminy sobie kupiłam prenatal pro baby.
Mi mój gin też zalecił picie inofolicu, mam za sobą miesiąc.Clo biorę czwarty miesiąc ale staram się drugi bo była przerwa.Wczoraj miałam podany pregnyl, tobie też może lekarz przepisał te zastrzyki? -
Witajcie moje kochane!
Ja dzis 2 dzien na Clo...
Nie moge sie doczekac monitoringu...
Dzis piekny sloneczny dzien.niewiem jak wy ,ale jak rano po przebudzeniu widze za oknem sloneczna pogode to wstaje z duzo lepszym humorem niz gdyby za oknem witala mnie szarowka!
Milego dnia! -
Monikq wrote:Mi mój gin też zalecił picie inofolicu, mam za sobą miesiąc.Clo biorę czwarty miesiąc ale staram się drugi bo była przerwa.Wczoraj miałam podany pregnyl, tobie też może lekarz przepisał te zastrzyki?Violączela
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypabelka88 wrote:Witajcie moje kochane!
Ja dzis 2 dzien na Clo...
Nie moge sie doczekac monitoringu...
Dzis piekny sloneczny dzien.niewiem jak wy ,ale jak rano po przebudzeniu widze za oknem sloneczna pogode to wstaje z duzo lepszym humorem niz gdyby za oknem witala mnie szarowka!
Milego dnia! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
violączela wrote:mi nie przepisał zastrzyku poniewaz ja w polsce jestem tylko pare razy w roku i tylko na pare tygodni i jak byłam ostatnio na wizycie czyli na poczatku tego cyklu to postanowił przepisac clo i inofolic i jak za 3 tygodnie znow pojade do pl to mam przyjsc do niego i zobaczymy czy zafasolkuje ,
Mi przepisał pregnyl,żeby wspomóc ciałko żółte. Trzymam kciuki,żeby ci się udało.violączela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny