CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hmm tak sobie siedzę i myślę, że w sobotę mam imieniny a to będzie mój 14dc. Oj będzie się działo i nocy będzie mało lalala ;-P Trzymam kciuki za Nas wszystkie. W wakacje musi się udać!
aszka lubi tę wiadomość
"Może dla innych jesteś tylko człowiekiem, ale dla mnie jesteś całym światem".
Nadzieja umiera ostatnia... -
Witam!
Dziewczyny, czy którąś z Was po Clo (albo luteinie) bolały sutki od owulacji? Bo ja już 2 cykl tak mam. Co to może oznaczać?
Dobrego dnia życzę."Może dla innych jesteś tylko człowiekiem, ale dla mnie jesteś całym światem".
ja ja po CLO owulację miałam jak brałam od 5 do 9dc między 15/17dc a przy CLO od 3 do 7dc w 16dc był dominujący i po objawach jakie w nocy miałam możliwe, że wtedy była owulacja...z tą owulacją po CLO u każdej jest inaczej
pęcherzyk śr. na dobę rośnie od 1,5 do 3mm ale to są kwestie indywidualne nie ma co porównywać
jeśli ma się udać to się uda
w ulotce jest napisane, że owulacja występuje między 11 a 15dc jeśli dobrze pamiętam a w necie czytałam art., że po CLO owulacja zazwyczaj jest po ok 8/9 dniach od ostatniego dnia z CLOAle jak pisałam powyżej zależy od kobiety jedna ma w 15dc inna dopiero w 20dc. Z tego co czytałam (już nawet nie patrząc na to, że wszędzie piszą o książkowym cyklu trwającym 28dni) to by "trafić" przy różnej długości cykli najlepiej starać się od 13 do 20 dc
Owocności Wam życzę
U mnie dziś ostatni dzień z CLOw pn chyba zadzwonię do lekarza i przed urlopem jeszcze chociaż zobaczę czy coś tam wgl. rośnie bo w ubiegłym cyklu to czułam jajniki a w tym nic..może dlatego czułam bo jak nigdy owulacja była z lewego
trzeba czekać
piątuniopozdrawiam
-
Fakt,mnie bola cale piersi od 2 dnia przyjmowania dupka...o sutkach nie wspomne...odpadaja jakie kolwiek pieszczoty w 2 fazie...
-
Czyli nic złego się nie dzieje. Uff. Już myślałam, że znowu coś ze mną nie tak. Trochę się zaniepokoiłam, bo nigdy mnie nie bolały, a po poronieniu nawet piersi przed okresem mnie nie bolały. Od kiedy biorę Clo i Luteinę wszystko się zmieniło. Olka30 ja w poprzednim cyklu i w tym mam takie
Skoro jesteście tak miłe, to powiedzcie mi jeszcze czy podczas badania HSG wyszłyby ewentualne zmiany w macicy, np. polipy, mięśniaki etc.? W kwietniu miałam to badanie, wszystko ok. Może coś "urosło" od tamtej pory? Boję się takich akcji, bo ja nigdy nie myślałam, że będę się faszerować hormonami"Może dla innych jesteś tylko człowiekiem, ale dla mnie jesteś całym światem".
31-latka wrote:Czyli nic złego się nie dzieje. Uff. Już myślałam, że znowu coś ze mną nie tak. Trochę się zaniepokoiłam, bo nigdy mnie nie bolały, a po poronieniu nawet piersi przed okresem mnie nie bolały. Od kiedy biorę Clo i Luteinę wszystko się zmieniło. Olka30 ja w poprzednim cyklu i w tym mam takie
Skoro jesteście tak miłe, to powiedzcie mi jeszcze czy podczas badania HSG wyszłyby ewentualne zmiany w macicy, np. polipy, mięśniaki etc.? W kwietniu miałam to badanie, wszystko ok. Może coś "urosło" od tamtej pory? Boję się takich akcji, bo ja nigdy nie myślałam, że będę się faszerować hormonamia co do mięśniaków i polipów myślę, ze wystarczy zwykłe usg dopochwowe mi lekarz wykrył na normalnym usg mięśniaki..