X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edit wg mnie badania nie sa tragiczne, ale pewnie lekarz da jakis np androvit na poprawe.

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Magdalena bierz dupka na wszelki wypadek, a jak Ci beda pechac pecherzyki to raczej powinnas poczuc mnie jak pekło to az w kregosłupie czułam :D
    tylko, że u mnie nawet jak dochodzi do owulacji i pękają pęcherzyki to nie zawsze to czuję :| pierwszy raz czułam w ubiegłym cyklu, że owulacja była i lekarz to potwierdził usg no nic wezmę tego dup-ka niech powędruje z nami po górach :)

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda w sumie jak czytalam to roznie to bywa raz mozna czuc, raz nie, a sa i takie co jak ja czuja, bol w calych plecach, Ja licze ze w nastepnym cyklu malo mnie bedzie bolec.

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normy WHO dot. badania nasienia: http://www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/badania/badanie-nasienia-jak-interpretowac-wyniki-normy-seminogramu_42017.html

to chyba będzie najlepsza odpowiedź :)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2014, 04:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczyny...przez ostatnie trzy dni lalo jak ....dzis juz z rana troche sie rozpogadza i nie widac zeby zanosilo sie na deszcz...jupi...wolne a jakos spac nie moge !!

• olka30 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka pozdrowienia z Turcji. Tu jest słonecznie, pierwszy dzionek, a ja klnę jak cholera, że się dałam namówić M i nie pojechaliśmy do Ustki, jeszcze wczoraj rano nie wiedzieliśmy co robić, ale że pogoda była paskudna to została wybrana opcja last minut i jest do d.. Basen do d.., środek miasta, nie ma czym oddychać :( Nie ma w powietrzu jodu, ani w ogóle tlenu. Szkoda kasy, że też ja nigdy nie umiem się trzymać pierwszej myśli :( Jajcory mnie bolą cholernie, pęcherzyk pewnie już gigant, a tu nic nie potwierdza owulacji, czuję nosem następną torbiel :( A monitoring najwcześniej za tydzień :(

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie totalny szok :P wiem, że OF to tylko program ale tak jak przypuszczałam bazując na różnych wskaźnikach typu:śluz, temp. oraz moje osobiste odczucia fizyczne wyznaczyło mi owulację na 13dc :O jak dla mnie to nawet przy CLO dość szybko by była :) No i myślałam, że z testem/@ nie załapię się na lipiec a tutaj proszę :P nie dość, że testować w razie co będę na wyjeździe w górach to mój cykl chyba pierwszy raz w życiu nie licząc cykli pp na anty. będzie trwał ok 28dni czyli książkowo :P
    Życzę Wam cudownego dnia :) g35024.gif

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • Tigana Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda_lena, mi przez Clo tez sie skrociły cykle. Własnie zaczęłam następny :/ to będzie już 3. z Clo....

lamlamard20150706_-35_Nasza%20Niunia%20jest%20ju%C5%BC%20z%20nami%21.png
    34bw9jcg50dgoh06.png
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tigana wrote:
    Magda_lena, mi przez Clo tez sie skrociły cykle. Własnie zaczęłam następny :/ to będzie już 3. z Clo....
    no mi na początku też skróciło ale nie aż tak :) bo wcześniej owulacja była między 15/17dc a teraz 13dc no cóż :) wolę mieć cykle 27/28dni niż po ponad 30 :) Kochana nie martw się, że to kolejny już 3 cykl..ja jak zaczynałam przygodę z CLO to lekarz od razu mówił mi, że pacjentki potrzebują od 2 do 3 cykli by się udało :) Nam udało się w drugim ale na krótko, później miałam 4 cykle przerwy po poronieniu później 1cs pp już z CLO ale pęcherzyk nie pękł, później znowu cykl bez CLO, później cykl z CLO :P i teraz kolejny cykl z CLO łącznie to już 5 ale nie pod rząd :) jeśli tym razem się nie uda to nie wiem czy jeszcze jeden z CLO czy tam lekarz wymyśli..Ale mam nadzieję, że ten cykl będzie i u mnie i u Ciebie i u każdej z Clo-nówek owocny :)

Tigana lubi tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misie moje a ja ogólnie jestem załamana!!! nie dość ze niema mnie z mężem to jeszcze jestem prze-stymulowana...w sumie mam koło 14 pęcherzyków...mam świadomość że teraz i w następnym cyklu nic nie będzie i mam okropnego doła...
    jeszcze gin powiedział że przed hsg nie będzie stymulował pracy jajników a to się wiąże z kolejnym straconym cyklem...więc starania możemy zacząć we wrześniu...a oprócz tego w związku z nie podaniem gonadotropin obawiam się torbieli,bo moje jajeczka lubią nie pękać... boję się...

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cały czas pod górkę!!!!!!
    mam nadzieję że którejś z Was się uda teraz zaciążyć,bo to by w nas wszystkich pobudziło nowe nadzieje...

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    c899c781c5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie ze sie komus uda ..musi!!

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pabelka88 będzie dobrze :) pęcherzyki nawet jakby nie popękały to pewnie wchłoną się w czasie kolejnej @..a co do przestymulowania to może za dużą dawkę brałaś?? Zobaczysz i Wam się uda :) my walczymy już ponad 3 lata zbliżamy się do 4...Kochana nie odbierz tego źle, ale masz już jedno dziecko, wiesz, że jesteś w stanie zajść w ciążę więc wcześniej czy później to się uda..ciesz się swoim obecnym cudem :) no bo popatrz ile tutaj dziewczyny walczy i to dopiero o pierwsze dziecko..Nie ma co się podłamywać :)

aszka lubi tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pabelka ja tez mialam chyba 7 pecherzykow i lekarz powiedzial ze za duzo, ale sie wchłona, czasami raz dawka za mala raz za duza i niestety nikt nie przewidzi jaka dawka potrzebna, tez mi sie nie udalo i trudno.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda_lena88 wrote:
    pabelka88 będzie dobrze :) pęcherzyki nawet jakby nie popękały to pewnie wchłoną się w czasie kolejnej @..a co do przestymulowania to może za dużą dawkę brałaś?? Zobaczysz i Wam się uda :) my walczymy już ponad 3 lata zbliżamy się do 4...Kochana nie odbierz tego źle, ale masz już jedno dziecko, wiesz, że jesteś w stanie zajść w ciążę więc wcześniej czy później to się uda..ciesz się swoim obecnym cudem :) no bo popatrz ile tutaj dziewczyny walczy i to dopiero o pierwsze dziecko..Nie ma co się podłamywać :)
    tez tak sadze, sa takie ktore wcale nie maja ....

• pabelka88 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem skarby,z tym ze moim zdaniem czy sie starasz o pierwsze dziecko czy o drugie to pragnienie jest takie samo!

aszka, 31-latka lubią tę wiadomość

2007 Maciuś <3
    c899c781c5.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak sądzę pragnienie mam nawet większe bo w poprzedniej młodziudka byłam i budzik tak nie dryndolił

pabelka88 lubi tę wiadomość

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozatym jak srarasz się o pierwsze to nie masz parcia na potrzebę rodzeństwa dla tego dziecka jeszcze o tym nie myślisz a to duża presja

pabelka88 lubi tę wiadomość

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Pozatym jak srarasz się o pierwsze to nie masz parcia na potrzebę rodzeństwa dla tego dziecka jeszcze o tym nie myślisz a to duża presja
    to ja w takim wieku ze dopiero mi tyka ;) :D

kapturnica lubi tę wiadomość

• Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 31 ale czuję że rezerwy mi się konczą

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
‹‹ 374 375 376 377 378 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ