X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edit wg mnie badania nie sa tragiczne, ale pewnie lekarz da jakis np androvit na poprawe.

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Magdalena bierz dupka na wszelki wypadek, a jak Ci beda pechac pecherzyki to raczej powinnas poczuc mnie jak pekło to az w kregosłupie czułam :D
    tylko, że u mnie nawet jak dochodzi do owulacji i pękają pęcherzyki to nie zawsze to czuję :| pierwszy raz czułam w ubiegłym cyklu, że owulacja była i lekarz to potwierdził usg no nic wezmę tego dup-ka niech powędruje z nami po górach :)

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda w sumie jak czytalam to roznie to bywa raz mozna czuc, raz nie, a sa i takie co jak ja czuja, bol w calych plecach, Ja licze ze w nastepnym cyklu malo mnie bedzie bolec.

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normy WHO dot. badania nasienia: http://www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/badania/badanie-nasienia-jak-interpretowac-wyniki-normy-seminogramu_42017.html

to chyba będzie najlepsza odpowiedź :)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2014, 04:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczyny...przez ostatnie trzy dni lalo jak ....dzis juz z rana troche sie rozpogadza i nie widac zeby zanosilo sie na deszcz...jupi...wolne a jakos spac nie moge !!

• olka30 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka pozdrowienia z Turcji. Tu jest słonecznie, pierwszy dzionek, a ja klnę jak cholera, że się dałam namówić M i nie pojechaliśmy do Ustki, jeszcze wczoraj rano nie wiedzieliśmy co robić, ale że pogoda była paskudna to została wybrana opcja last minut i jest do d.. Basen do d.., środek miasta, nie ma czym oddychać :( Nie ma w powietrzu jodu, ani w ogóle tlenu. Szkoda kasy, że też ja nigdy nie umiem się trzymać pierwszej myśli :( Jajcory mnie bolą cholernie, pęcherzyk pewnie już gigant, a tu nic nie potwierdza owulacji, czuję nosem następną torbiel :( A monitoring najwcześniej za tydzień :(

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie totalny szok :P wiem, że OF to tylko program ale tak jak przypuszczałam bazując na różnych wskaźnikach typu:śluz, temp. oraz moje osobiste odczucia fizyczne wyznaczyło mi owulację na 13dc :O jak dla mnie to nawet przy CLO dość szybko by była :) No i myślałam, że z testem/@ nie załapię się na lipiec a tutaj proszę :P nie dość, że testować w razie co będę na wyjeździe w górach to mój cykl chyba pierwszy raz w życiu nie licząc cykli pp na anty. będzie trwał ok 28dni czyli książkowo :P
    Życzę Wam cudownego dnia :) g35024.gif

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • Tigana Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda_lena, mi przez Clo tez sie skrociły cykle. Własnie zaczęłam następny :/ to będzie już 3. z Clo....

lamlamard20150706_-35_Nasza%20Niunia%20jest%20ju%C5%BC%20z%20nami%21.png
    34bw9jcg50dgoh06.png
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tigana wrote:
    Magda_lena, mi przez Clo tez sie skrociły cykle. Własnie zaczęłam następny :/ to będzie już 3. z Clo....
    no mi na początku też skróciło ale nie aż tak :) bo wcześniej owulacja była między 15/17dc a teraz 13dc no cóż :) wolę mieć cykle 27/28dni niż po ponad 30 :) Kochana nie martw się, że to kolejny już 3 cykl..ja jak zaczynałam przygodę z CLO to lekarz od razu mówił mi, że pacjentki potrzebują od 2 do 3 cykli by się udało :) Nam udało się w drugim ale na krótko, później miałam 4 cykle przerwy po poronieniu później 1cs pp już z CLO ale pęcherzyk nie pękł, później znowu cykl bez CLO, później cykl z CLO :P i teraz kolejny cykl z CLO łącznie to już 5 ale nie pod rząd :) jeśli tym razem się nie uda to nie wiem czy jeszcze jeden z CLO czy tam lekarz wymyśli..Ale mam nadzieję, że ten cykl będzie i u mnie i u Ciebie i u każdej z Clo-nówek owocny :)

Tigana lubi tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misie moje a ja ogólnie jestem załamana!!! nie dość ze niema mnie z mężem to jeszcze jestem prze-stymulowana...w sumie mam koło 14 pęcherzyków...mam świadomość że teraz i w następnym cyklu nic nie będzie i mam okropnego doła...
    jeszcze gin powiedział że przed hsg nie będzie stymulował pracy jajników a to się wiąże z kolejnym straconym cyklem...więc starania możemy zacząć we wrześniu...a oprócz tego w związku z nie podaniem gonadotropin obawiam się torbieli,bo moje jajeczka lubią nie pękać... boję się...

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cały czas pod górkę!!!!!!
    mam nadzieję że którejś z Was się uda teraz zaciążyć,bo to by w nas wszystkich pobudziło nowe nadzieje...

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    c899c781c5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie ze sie komus uda ..musi!!

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pabelka88 będzie dobrze :) pęcherzyki nawet jakby nie popękały to pewnie wchłoną się w czasie kolejnej @..a co do przestymulowania to może za dużą dawkę brałaś?? Zobaczysz i Wam się uda :) my walczymy już ponad 3 lata zbliżamy się do 4...Kochana nie odbierz tego źle, ale masz już jedno dziecko, wiesz, że jesteś w stanie zajść w ciążę więc wcześniej czy później to się uda..ciesz się swoim obecnym cudem :) no bo popatrz ile tutaj dziewczyny walczy i to dopiero o pierwsze dziecko..Nie ma co się podłamywać :)

aszka lubi tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pabelka ja tez mialam chyba 7 pecherzykow i lekarz powiedzial ze za duzo, ale sie wchłona, czasami raz dawka za mala raz za duza i niestety nikt nie przewidzi jaka dawka potrzebna, tez mi sie nie udalo i trudno.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda_lena88 wrote:
    pabelka88 będzie dobrze :) pęcherzyki nawet jakby nie popękały to pewnie wchłoną się w czasie kolejnej @..a co do przestymulowania to może za dużą dawkę brałaś?? Zobaczysz i Wam się uda :) my walczymy już ponad 3 lata zbliżamy się do 4...Kochana nie odbierz tego źle, ale masz już jedno dziecko, wiesz, że jesteś w stanie zajść w ciążę więc wcześniej czy później to się uda..ciesz się swoim obecnym cudem :) no bo popatrz ile tutaj dziewczyny walczy i to dopiero o pierwsze dziecko..Nie ma co się podłamywać :)
    tez tak sadze, sa takie ktore wcale nie maja ....

• pabelka88 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem skarby,z tym ze moim zdaniem czy sie starasz o pierwsze dziecko czy o drugie to pragnienie jest takie samo!

aszka, 31-latka lubią tę wiadomość

2007 Maciuś <3
    c899c781c5.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak sądzę pragnienie mam nawet większe bo w poprzedniej młodziudka byłam i budzik tak nie dryndolił

pabelka88 lubi tę wiadomość

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozatym jak srarasz się o pierwsze to nie masz parcia na potrzebę rodzeństwa dla tego dziecka jeszcze o tym nie myślisz a to duża presja

pabelka88 lubi tę wiadomość

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Pozatym jak srarasz się o pierwsze to nie masz parcia na potrzebę rodzeństwa dla tego dziecka jeszcze o tym nie myślisz a to duża presja
    to ja w takim wieku ze dopiero mi tyka ;) :D

kapturnica lubi tę wiadomość

• Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 31 ale czuję że rezerwy mi się konczą

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
‹‹ 374 375 376 377 378 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ