CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja uwazam, ze kazda dziewczyna, ktora ma wrazenie, ze lekarz ja olewa albo niewystarczajaco sie stara to powinna poszukac innego. To sa zbyt wazne sprawy, zeby tracic bezproduktywnie czas. ja tez zmienialam i to nie raz...
pirelka, Anonimowa555 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOwszem to podstawa, przeciez my jako pacjentki nie musimy wiedziec co i jak, mi sam lekarz zmierzył i mówił ile ma, ale tez mówił że moga byc po tym problemy. Takze wszystko zalezy od tego czy lekarz w karcie wylacznie odhaczy czy sie zajmie w 100% profesjonalnie.
-
nick nieaktualnyMój początkowo nic nie mówił o endometrium, ale wpisał w wyniku usg, raz zapomniałam i sama zagadałam..mówił, że niemożliwe że nie wpisał, ale popatrzył i mówi faktycznie. Teraz pytałam sama jak endometrium wygląda, mówił że ładnie wszystkie czeka na komórkę jajową. W wyniku usg też wpisał także jest ok
-
nick nieaktualny
-
Witajcie moje kochane! Pamietacie jak mowilam ze los totalnie sie sprzeciwia przeciwko mnie? Otoz moje Hsg znowu przelozone na nastepny miesiac!! Jestem wsciekla!
-
nick nieaktualny
-
Pabelka, hsg to nie cel. Co sie odwlecze, to nie uciecze
nie masz na to wplywu pewnie, to sie nie nakrecaj. Hsg to nie jest gwarancja, ze sie uda. Laparo tez nie. Ja mialam i to i to i efektu jak nie bylo to nie ma. Niestety. Takze wydaje mi sie, ze pokladasz w tym zbyt duzo nadzieji. Los bywa przeewrotny i co ma byc to bedzie. Masz cykl do staran niezaleznie od tego i to on Cie moze przyblizyc do celu
scarllet lubi tę wiadomość
-
Nie chodzi o to... chciala bym miec juz to za soba,bo moze w koncu wyjasnilo by sie dlaczego nam sie nie udaje...a tu juz 2 miesiac jest przekladane.
-
Wiesz co, na wyjasnienie ze strony hsg to nie polecam czekac. Wyjasnic to moze sie tyle, ze masz niedrozne jajowody i to bedzie najpewniej koniec naturalnych staran. Jak sie dowiesz, ze sa drozne (a pewnie sa skoro masz juz synka) to nadal nic sie nie wyjasni. No ewentualnie jajowod mogl sie przytkac i kontrast przepchnie blokade jesli jest niewielka, ale tak jak mowie masz synka, wiec nie spodziewalabym sie tego
pabelka88 lubi tę wiadomość
-
Nie czekam na zle wiadomosci kochana...moj lekarz mowi ze po urodzeniu syna (bardzo ciezki porod) w moim organizmie moglo dojsc do roznego typu anomalii.poza tym jakies 2 lata temu mialam pekniety prawy jajnik(torbiel sie zrobila duuuza) co tez moglo skutkowac np.uszkodzeniem tego jajowodu.wiesz skarbie jak sie na cos czeka to idzie na glowe dostac! Zreszta juz nie raz podkreslalam to na forum-na 2 imie mam niecierpliwa histeryczka
Ale masz racje musze uzbroic sie w cierpliwosc i poprostu czekac...a noz widelec nie bedzie mi to hsg wcale potrzebne? Moze wlasnie w swoje urodziny dostane 2 kreski na tescie?kto wie... -
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny :* Czytalam Wasze wpisy i grunt to pozytywne myslenie
Moja wizyta u lekarza juz jutro ! W koncu bo prawie tyg czekam na to czy ciaza jest bezpieczna i czy to w ogole ciaza,a nie torbiel. W kazdym badz razie jestem pozytywnie nastawiona a jutro to czas jak na zlosc bd mi w miejscu stal. Dam Wam znac jak poszlo i czego sie dowiedzialam
. Trzymajcie kciuki
P.S - Czujcie sie Wyjatkowe bo o dwoch kreseczkach wiecie tylko Wy i moj chlopakRodzinie i przyjaciolom jeszcze nic nie powiedzialam
pabelka88, Anatolka, olka30, scarllet lubią tę wiadomość
:* :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPabelka szkoda, ale faktycznie co się odwlecze to nie uciecze, choć rozumiem, że jak się nastawiałaś to chciałabyś to mieć już za sobą. Ale pomyśl sobie, że może ten miesiąc poczekasz ie faktycznie będzie potrzebne? Może tak właśnie ma być ? Ja zawsze tak staram się podchodzić do tych spraw..
Anonimowa trzymam kciuki za pozytywne wieści na wizycieAnonimowa555 lubi tę wiadomość
-
Pirelka i to jest dobre podejscie
ja tez placze nad kazdym testem od jakiegos czasu, bo nie chce mi sie wierzyc, ze przez 2lata to jest pech. To nie jest mozliwe. Ale tez kazdy nowy cykl zaczynam z nowa nadzieja. Musimy pamietac, chcac sie tu wspierac, ze tutaj wszystkie na cos czekamy: Anonimowa na dobre wiesci od lekarza, ja na IUI, Madziara na serduszko, inne dziewczyny na testowanie, wyniki badan. A tak naprawde to w konsekwencji kazda z nas na to samo-bobasa, wiekszosc po raz pierwszy...
Anonimowa555 lubi tę wiadomość