CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czesc
Kochane juz dzisiaj wizyta u lekarza i dowiem sie czy moja ciaza jest prawidlowa ! Juz nie moge sie doczekac i tak jak mowilam niestety czas stoi mi w miejscu
gdzie tu do 18 ... mina wieki zanim ta godzina nadejdzie
ale Wy trzymajcie kciuki zeby wszystko sie powiodlo na wizycie
pirelka lubi tę wiadomość
:* :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnatolka wrote:Ja mam fajnego (tego nie z kliniki), bo jak wypadało w inny dzień niż przychodnia (a o to nietrudno, bo tylko w pt tam przyjmuje) to wysyłałam sms, że przyjdę na oddział i już
-
nick nieaktualnyDziewczyny zrobilam sobie badanie na poziom prolatyny, bo mnie nakierowalyscie ze to moze byc powod niepekania moich jajeczek. Odebralam teraz wyniki: 39 przy normie 25! Musze o tym porozmawiac z ginem.
Ale czy to ze jestem w trakcie brania clo moze zawyzac wynik? Bo czytalam ze niektore leki moga. Jak dlugo trwa "zbijanie" prolaktyny? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Clo nie zawyża raczej. Zawyżają: stres, wysiłek fizyczny, serduszkowanie, pieszczoty piersi, niewyspanie przed badaniem itp. Prolaktyna to hormon stresu i dość mocno się może wahać w zależności od takich czynników i różnych sytuacji
zanim pójdziesz do lekarza możesz spróbować castagnus, z naturalnych rzeczy to też wpadło mi gdzieś w oko, że picie szałwii może pomóc
-
Hej dziewczyny
Bardzoooo dawno mnie tu nie bylo a to dlatego ze bylam w PL na wakacjach troche odpoczac od tego wszystkiego. W ciazy nadal nie jestem niestety. W czerwcu mialam kolejny cykl z Clo oraz pregnylem i narazie dalam sobie spokoj tzn lipiec i sierpnien bez clo i monitoringu. Bedac w polsce porobilam rowniez badania na tarczyce itp i troche tsh mi podskoczylo wiec musialam nieco leki zwiekszyc. W zeszlym mc bylam raz na monitoringu bez clo i o dziwno pecherzyk ladnie urosl ale podejrzewam ze pewnie na zasadzie odstawienia clo jeszcze sam urusl. W tym mc bedziemy probowac bez clo i zobaczymy.
Wszystkim zafasolkowanym gratulujeNiedoczynnosc tarczycy , Hashimoto, Pcos
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny