X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Anonimowa555 Przyjaciółka

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wlasnie zrobie ! Pozytywne nastawienie to podstawa .

:* :*
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fakt Scarllet podobno odrasta, ale nie tak od razu, mam nadzieję.

Ciekawe Pabelka co tobie w takim razie, może jakaś infekcja, ale to przed HSG sprawdzają :/

Madzia kiedyś w końcu musi być dobrze, ja wyszłam niedawno z takiego założenia i od razu lepiej mi się żyje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 19:28

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czystosc mialam robiona i ok ,ph super,nawet wrogosc sluzu robilismy i jest super...ja juz nie wiem.

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam ze ja sobie mierze bo tak sie nastawiłam ze jak widze ze mam niskie tempki w II fazie to po co, wiadomo ze nawet nie testuje. Dla mnie to taka pomoc psychiczna, wiadomo ze mozna powiedziec ze zaciazaja i z niskimi, owszem ale jak sa nizsze niz 3.60 to juz wiadomo ze raczej nici i dla mnie to taka pomoc.

Dodam jeszcze ze sadze ze sie kazda z nas doczeka, tak czy inaczej inseminacja czy invitro.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 19:39

pabelka88 lubi tę wiadomość

• Miru Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia ja Ci tak kibicuje , chciałabymbardzo aby Ci ssię tym razem udało.
    Każdej :)

Ja wczoraj straciłam 3 ciążę, mam skierowanie do poradni genetycznej.

Nath <3 27.07.2015
    (*) mama 5 aniołków
    w4sqflw1dflkbldc.png
    6 cykl starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miru :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny coś dzisiaj niezbyt optymistyczny dzień. Miru i Another strasznie mi przykro :( nie potrafię sobie wyobrazić co czujecie :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże ...czemu tak jest ...;) nie wiem co powiedziec bo serce mi pęka...o was...wiecie ja pracuje i znieczulam te zabiegi ale zawsze serce mnie boli strasznie jak widzę te kobiety...ich lzy ..rozumie ich i wiem co czuja 3 razy leżała na tym fotelu i czekałam jak na skazanie ;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja nie wiem czy powinnam tu pisac ...skoro mi sie udalo chodź chciałabym pokazac ze jest szansa ze nadzieja ...ze trzeba walczyć chodź bym miała nogi na żyrandolu trzymać ;(

aszka lubi tę wiadomość

• pabelka88 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-(
    Boże...

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • Miru Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia oczywiscie ze masz tu pisac, codziennie patrze czy jest od Ciebie wpis, ciesze sie ze Tobie sie udalo , ze innym sie udaje i mam nadzieje ze kazdej sie uda.
    Moze tak jak sie mowi do 3 razy sztuka za 4 razem musi sie udac :) wierze w to ze uda sie kazdej z Nas.
    A Tt nas informuj co i jak :)

aszka, aszka lubią tę wiadomość

Nath <3 27.07.2015
    (*) mama 5 aniołków
    w4sqflw1dflkbldc.png
    6 cykl starań
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IUI cykl :)

aszka, Another lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    IUI cykl :)
    przecieraj szlaki, pozniej mi dokłądnie napiszesz co i jak :)

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogole to mialam dzis szoka na maxa. Bylismy dzis na monicie w klinice i pokazac wyniki fragmentacji dna plemnikow meza. Dzis bylo spoko, szybciutko, ale nie czulam na sobie spojrzenia pt. Wyjdzcie juz, wasz czas minal. Odpowiedzial mi na te pyt, ktore mialam do niego. Ide do recepcji po fakture a pani mi mowi, ze nie ma. Wiec pytam sie ile musze poczekac. A ona na to, ze pan doktor zakonczyl wizyte i przeslal do recepcji "BEZPLATNA"! Wierzycie? Bo ja ledwo.

aszka lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo zdarzają sie normalni i porzadni ...

f2w3rjjgaawut2uq.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wczoraj sie strasznie wkurzyłam poszłam do dibaetologa bo mam juz nietolerancje glukozy i mówie mu że chciałabym sie upewnić jaką dawke moge brac metformaxu bo przed 1 ciąża brałam ale dawki nie pamietam to ten z pyskiem na mnie ze metformaxu nie wolno przy staraniach brac on szkodzi bardzo i zostałam bez słowa ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja 3 lata temu mialam metformax przepisany bo mam PCOs no i między innymi dzięki niemu udało mi sie zaciążyć

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka miło ze strony dr :D

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To diabetolog chyba ma srednie pojecie o metformaxie i staraniach. Ja tez go bralam, ale tylko 4miesiace, bo moj organizm dramatycznie go znosil. Mialam podejrzenie pcos,ale teraz gin w klinice usunal podejrzenie i powiedzial, ze bylo niesluszne :) chociaz jeden nie doszukal sie nowego problemu ;)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka to super, w koncu oni tyle kasy biora ze jak raz na jakis czas odpuszcza to nie zbiedniaja, a jaki to problem jak mozesz napisac? Nie dlatego ze jestem wcibska, tylko jakos sie wewnetrzenie tez nastawiam na inseminacje i warto rozpatrzec rozne mozliwosci, ale jak nie chcesz to oczywiscie nie pisz.

Amus moze idz do innego diabetologa.

‹‹ 415 416 417 418 419 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ