CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Fakt Scarllet podobno odrasta, ale nie tak od razu, mam nadzieję.
Ciekawe Pabelka co tobie w takim razie, może jakaś infekcja, ale to przed HSG sprawdzają
Madzia kiedyś w końcu musi być dobrze, ja wyszłam niedawno z takiego założenia i od razu lepiej mi się żyje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 19:28
-
nick nieaktualnyPowiem Wam ze ja sobie mierze bo tak sie nastawiłam ze jak widze ze mam niskie tempki w II fazie to po co, wiadomo ze nawet nie testuje. Dla mnie to taka pomoc psychiczna, wiadomo ze mozna powiedziec ze zaciazaja i z niskimi, owszem ale jak sa nizsze niz 3.60 to juz wiadomo ze raczej nici i dla mnie to taka pomoc.
Dodam jeszcze ze sadze ze sie kazda z nas doczeka, tak czy inaczej inseminacja czy invitro.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 19:39
pabelka88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBoże ...czemu tak jest ...
nie wiem co powiedziec bo serce mi pęka...o was...wiecie ja pracuje i znieczulam te zabiegi ale zawsze serce mnie boli strasznie jak widzę te kobiety...ich lzy ..rozumie ich i wiem co czuja 3 razy leżała na tym fotelu i czekałam jak na skazanie ;(
-
nick nieaktualny
-
Madzia oczywiscie ze masz tu pisac, codziennie patrze czy jest od Ciebie wpis, ciesze sie ze Tobie sie udalo , ze innym sie udaje i mam nadzieje ze kazdej sie uda.
Moze tak jak sie mowi do 3 razy sztuka za 4 razem musi sie udacwierze w to ze uda sie kazdej z Nas.
A Tt nas informuj co i jakaszka, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W ogole to mialam dzis szoka na maxa. Bylismy dzis na monicie w klinice i pokazac wyniki fragmentacji dna plemnikow meza. Dzis bylo spoko, szybciutko, ale nie czulam na sobie spojrzenia pt. Wyjdzcie juz, wasz czas minal. Odpowiedzial mi na te pyt, ktore mialam do niego. Ide do recepcji po fakture a pani mi mowi, ze nie ma. Wiec pytam sie ile musze poczekac. A ona na to, ze pan doktor zakonczyl wizyte i przeslal do recepcji "BEZPLATNA"! Wierzycie? Bo ja ledwo.
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja wczoraj sie strasznie wkurzyłam poszłam do dibaetologa bo mam juz nietolerancje glukozy i mówie mu że chciałabym sie upewnić jaką dawke moge brac metformaxu bo przed 1 ciąża brałam ale dawki nie pamietam to ten z pyskiem na mnie ze metformaxu nie wolno przy staraniach brac on szkodzi bardzo i zostałam bez słowa ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To diabetolog chyba ma srednie pojecie o metformaxie i staraniach. Ja tez go bralam, ale tylko 4miesiace, bo moj organizm dramatycznie go znosil. Mialam podejrzenie pcos,ale teraz gin w klinice usunal podejrzenie i powiedzial, ze bylo niesluszne
chociaz jeden nie doszukal sie nowego problemu
-
nick nieaktualnyAnatolka to super, w koncu oni tyle kasy biora ze jak raz na jakis czas odpuszcza to nie zbiedniaja, a jaki to problem jak mozesz napisac? Nie dlatego ze jestem wcibska, tylko jakos sie wewnetrzenie tez nastawiam na inseminacje i warto rozpatrzec rozne mozliwosci, ale jak nie chcesz to oczywiscie nie pisz.
Amus moze idz do innego diabetologa.