CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Izabo wykres, testy i obserwacja ciała to podstawa.
Scarllet miałaś laparoskopię?
Pabelka który to twój cykl z clo?? Poprzednim razem jak brałam clo pół rok to z mies. na miesiąc ból był coraz gorszy, ostatnie miesiące ledwo mogłam chodzić tak mnie bolały jajniki. Uważaj clo to mocne hormony i nie tak bezpieczne jak się niektórym wydaje. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnother wrote:Przychodzę z diagnozą. Ciąża pozamaciczna, lewy jajnik. Czekamy do 28 sierpnia czy organizm sam sobie z nią poradzi, czy konieczny będzie zabieg. Trzymajcie za mnie kciuki, proszę.
Przykro mi bardzo ale trzymam kciuki i wierze ze i ty się doczekasz...
Another lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dla mnie mierzenie tempki, ciagle obserwacje szyjki i sluzu bylyby najlepsza droga do tego, zeby oszalec przez mijajace lada moment 2 lata staran z pomoca lekarza. Ja zdecydowanie wole isc na monit, zeby wiedziec co sie dzieje. Jasne, ze w okolicach owulacji zwraca na to wszystko wieksza uwage, ale mierzenie temp przez caly cykl to nie moja bajka. Jeden miesiac mierzylam i mega sie cieszylam na utrzymujaca sie wysoko temp, a pozniej tylko bylo jeszcze wieksze rozczarowanie niz zwykle. Wiadomo, jak ktos dopiero zaczyna poznawac swoj organizm to moze pomoc
na moja psyche to zle dziala. Ja na wykresie zaznaczam leki, poczatek cyklu, monity i ewentualnie nieco wiecej w okolicach owulacji. Nie chce juz wiecej na prozno cieszyc sie z temperatury. Wydaje mi sie, ze bede zdrowsza
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Olka 30 w grudniu byl pierwszy z clo,puzniej w styczniu.od lutego do maja mialam przerwe bo psychika mi siadla..w czerwcu clo w lipcu bylam przestymulowana a sierpien mam bez clo bo czekam na hsg.
-
nick nieaktualny