CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
renieczka trzymam kciuki za pozytywna bete :*
Nie wiem czy to po clo, bo nigdy tak nie miałam, ale mam boli mnie na dole, nie wiem już czy to jest jajnik, czy macica, czy cos z tego promieniuje na siebie. Ból nie jest mocny, 2/10. Coś jakby skurcze.
Myślałam ze owulka była wczoraj, więc to już powinno przejść...
-
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:renieczka trzymam kciuki za pozytywna bete :*
Nie wiem czy to po clo, bo nigdy tak nie miałam, ale mam boli mnie na dole, nie wiem już czy to jest jajnik, czy macica, czy cos z tego promieniuje na siebie. Ból nie jest mocny, 2/10. Coś jakby skurcze.
Miałam takie odczucia w okolicach owulacji, nawet 2 dni po. A teraz czasem też coś tam czuję, ale to bardziej przypomina bóle jak na @ -
Hej dziewczyny. Zdarzyło mi się coś dziwnego. Otóż w zapowiedzianym terminie owulacji wyznaczonym przez lekarza(10-14 dzień cyklu)owulacja nie wystąpiła. 16 dnia cyklu w dzień wyjazdu nad morze miałam badanie usg na którym wykazało że pęcherzyk owulacyjny ma 21 mm. Nad morzem nie miałam jak sprawdzać owulacji ale po powrocie lekarz stwierdził że "pęcherzyka brak więc musiał pęknąć a mam powiększoną macice co się zdarza w przypadku ciąży". Teraz kazał mi testu ciążowego nie robić dziś mam 36 dzień cyklu, okresu brak, bolą mnie piersi oraz mam bóle i zawroty głowy. Mam mieć usg "dowcipne" w czwartek aby wykluczyć bądź potwierdzić ciąże. Jestem w szoku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 10:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katarzyna87 wrote:renieczka trzymam kciuki za pozytywna bete :*
Mnie przy CLO też bolało. Miałam takie uczucie ciągnięcia -rozciągania. Czasem przypominało to coś w rodzaju bólu @ trudno powiedzieć. Faktycznie nie był mocny. Teraz podobnie mam przy Dupku. Dziś mam temperaturę powyżej 37 ładnie mi rośnie ale nie chce się napędzać bo już tak miałam wprawdzie aż tak ładych temperatur nie miałam ale boję się. Nie wiem może w czwartek zatestuje pierwszy raz. Boję się.... no a jak nie wyjdzie to kolejny cykl -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyyesenia wrote:Witajcie! Mam pytanko od piątku biorę CLO. Dokładnie w piątek to był 5 dzień cyklu skończyła mi się @ już nie plamiłam, a od soboty znów wróciły plamienia. Czytałam o takich działaniach niepożądanych , czy to normalne?? We wtorek idę do gina.
Jest to możliwe i normalne ja tak miałam ...
Poza tym rzadnych skutków ubocznych tylko promieniowanie jajnika...i owulki odczuwalne... -
hej,
przyszłam się dopisać do wątku starających się z clo. Obecnie drugi cykl z Clo, pęcherzyki były aż 4, podany ovitrell. Czas pokaże, czy coś się udało, ale wielkich nadziei nie mam. 3 pęcherzyki były po stronie gdzie prawdopodobnie niedrożny jajowód.
Mam już dzięki clo córeczkę, właśnie skończyła 2 latkascarllet lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziękuję renieczko :* Trochę naniosłam, to fakt. Pierwszy raz mi się zdarzyła taka klęska urodzaju
Wcześniej maks 2 pęcherzyki po clo z dawką 2xdziennie.
renieczka, ty betujesz w tym tygodniu chyba? Trzymam kciuki!
W ogóle mam jeszcze pytanie, jak bierzecie clo? mi ostatnio lekarz kazał 4-8 dc; wcześniej brałam 5-9 dc u innej lekarki. Jest na to jakaś reguła, czy każdy lekarz ma swój pomysł? -
nick nieaktualnyfigielek wrote:dziękuję renieczko :* Trochę naniosłam, to fakt. Pierwszy raz mi się zdarzyła taka klęska urodzaju
Wcześniej maks 2 pęcherzyki po clo z dawką 2xdziennie.
renieczka, ty betujesz w tym tygodniu chyba? Trzymam kciuki!
W ogóle mam jeszcze pytanie, jak bierzecie clo? mi ostatnio lekarz kazał 4-8 dc; wcześniej brałam 5-9 dc u innej lekarki. Jest na to jakaś reguła, czy każdy lekarz ma swój pomysł?