CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa z kolei brałam 2x1 od 2 do 5dc i wyhodowałam 3 jajeczka
Na efekty czekam do soboty. Robię betę, ze względu na wyjazd na większą imprezę. Tak sobie myślę, że z chęcią będę kierowcą jak tylko się okaże, że mamy pasażera na gapę
Nie chcę się nakręcać, ale póki co to objawy mam tylko takie jak na @ ;/ Bóle podbrzusza i coraz bardziej bolące piersi. No nic, cały czas się modlę o to by w końcu się udało.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
muminka83 wrote:Mnie przy CLO też bolało. Miałam takie uczucie ciągnięcia -rozciągania. Czasem przypominało to coś w rodzaju bólu @ trudno powiedzieć. Faktycznie nie był mocny. Teraz podobnie mam przy Dupku. Dziś mam temperaturę powyżej 37 ładnie mi rośnie ale nie chce się napędzać bo już tak miałam wprawdzie aż tak ładych temperatur nie miałam ale boję się. Nie wiem może w czwartek zatestuje pierwszy raz. Boję się.... no a jak nie wyjdzie to kolejny cykl
Faktycznie dziewczyny po CLO są takie objawy , bo koleżanka moja tez tak miała. Ja na szczęście do tej pory nie mam żadnych skutków ubocznych. A jutro w 11 dz.c monitoring . Aż jestem ciekawa , czy cos z tego będzie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnulka84 wrote:Madziara dam znać . A ja jak zwykle wykrakałam , chwaliłam się, że nie mam żadnych objawów po CLO , niestety piersi mnie tak bolą ze zaraz chyba pękną hi hi .
fakt piersi mi strasznie powiększyły się na tyle że Pani w jednym z sklepów z bielizną poinformowała że z moimi wymiarami nie mają nic.... załamka. jednak piersi nic a nic mnie nie bolą.
Boże denerwuje się przed badaniem.... myślę że w 10 dpo lub 11 dpo mozna spokojnie zrobić bete i wyjdzie na 100 % czy tak czy nie czy potem trzeba ją powtarzać? -
Dzwoniłam do swojego ginekologa. Powiedział że test z krwi mam zrobić za 4 dni a więc to by było 14 dpo. U mnie to wypada w sobotę więc zrobię w sobotę ale do tego dnia ja chyba zwariuje .... aaaa krzyczeć mi się chce.... tylko dlaczego kazał tak długo czekać......??? a wy co myślicie dziewczyny... co ja mam robić??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarnulka84 wrote:Madziara dam znać . A ja jak zwykle wykrakałam , chwaliłam się, że nie mam żadnych objawów po CLO , niestety piersi mnie tak bolą ze zaraz chyba pękną hi hi .
Oj tak te piersi...mnie bolały tak od owulki byly większe wczesniej tak nie miałam ...ale jak okres przychodzil przestawaly bolec i znów kolejny miesiąc ... -
mnie piersi bolały przed okresem jak nie zaczęłam brać tabl anty, po odstawieniu wogóle nie czułam zbliżającej sie @ poza bólem brzucha ok godzine przed samą @.
A po clo nie miałam żadnych skutków ubocznych . Brałam pierwszy cykl. Może tylko takie uderzenia gorąca.
Wiem ,że sie nie udało niestety bo nie mam absolutnie żadnych objawów, nawet tych urojonychbiore luteinę. Tylko teraz nie wiem kiedy zrobić test bo 10 dni mAM BRAĆ A PRZECIEŻ PO 10 DNIACH OD OWU mi raczej racjonalnie prawdopodobny wynik nie wyjdzie bo chyba za wcześnie. Co zrobić ?
-
nick nieaktualnyWyjdzie mi ciaza wyszla na tescie 10 dni po owu potwierdzonej ..co prawda lekka ale byla w 12 dpo byla wyrazna...i tez zero objawów piersi nie bolały troche jak na okres a poza nic...wiec życzę Ci aby ten brak objawów okazal sie fasolka:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 00:08