X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi lekarz kazał brac od 2-6 dc. Wyhodowałam 1 pęcherzyk . Wcześniej nie miewałam owulek, pco.

A co do krwawień to zerknijcie na mój wykres. Zwykle obfita małpa przez 5 dni a tu taki psikus.
    Pierwszy cykl w życiu z clo.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z kolei brałam 2x1 od 2 do 5dc i wyhodowałam 3 jajeczka :) Na efekty czekam do soboty. Robię betę, ze względu na wyjazd na większą imprezę. Tak sobie myślę, że z chęcią będę kierowcą jak tylko się okaże, że mamy pasażera na gapę :) Nie chcę się nakręcać, ale póki co to objawy mam tylko takie jak na @ ;/ Bóle podbrzusza i coraz bardziej bolące piersi. No nic, cały czas się modlę o to by w końcu się udało.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie chyba jednak nic z tego nie wyjdzie, całą noc miałam bóle jak na @, może nie bóle, ale odczucia macicy, a do tego chyba temp mi zaczyna spadać ;/ ryczeć mi się chce ;/

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test ciążowy o czułości 25 wyszedł negatywny :( :(

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminka powtórz za 2 dni albo zrób betę, powinna już być wiarygodna

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie chcę iść jutro.....

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• figielek Przyjaciółka

Wysłany: 9 września 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminko83, trzymam kciuki za betę! 10 dni po ovu to jeszcze bardzo wcześnie na test.

renieczka, ciągle trzymam kciuki!

UDizp2.png4vvop2.png
  • figielek Przyjaciółka

Wysłany: 9 września 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    A co do krwawień to zerknijcie na mój wykres. Zwykle obfita małpa przez 5 dni a tu taki psikus.
    Pierwszy cykl w życiu z clo.

Po clo może być słabsze endometrium, jak miałaś usg to lekarz coś mówił na jego temat?

UDizp2.png4vvop2.png
  • Czarnulka84 Koleżanka

Wysłany: 9 września 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminka83 wrote:
    Mnie przy CLO też bolało. Miałam takie uczucie ciągnięcia -rozciągania. Czasem przypominało to coś w rodzaju bólu @ trudno powiedzieć. Faktycznie nie był mocny. Teraz podobnie mam przy Dupku. Dziś mam temperaturę powyżej 37 ładnie mi rośnie ale nie chce się napędzać bo już tak miałam wprawdzie aż tak ładych temperatur nie miałam ale boję się. Nie wiem może w czwartek zatestuje pierwszy raz. Boję się.... no a jak nie wyjdzie to kolejny cykl

Faktycznie dziewczyny po CLO są takie objawy , bo koleżanka moja tez tak miała. Ja na szczęście do tej pory nie mam żadnych skutków ubocznych. A jutro w 11 dz.c monitoring . Aż jestem ciekawa , czy cos z tego będzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To daj znac co i jak ;)!

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzisiaj na bete skoczyłam bo chcemy niebawem wywołać wiec dla pewności ale to takie pro forma tylko:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 13:21

• Czarnulka84 Koleżanka

Wysłany: 9 września 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara dam znać . A ja jak zwykle wykrakałam , chwaliłam się, że nie mam żadnych objawów po CLO , niestety piersi mnie tak bolą ze zaraz chyba pękną hi hi .

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnulka84 wrote:
    Madziara dam znać . A ja jak zwykle wykrakałam , chwaliłam się, że nie mam żadnych objawów po CLO , niestety piersi mnie tak bolą ze zaraz chyba pękną hi hi .

fakt piersi mi strasznie powiększyły się na tyle że Pani w jednym z sklepów z bielizną poinformowała że z moimi wymiarami nie mają nic.... załamka. jednak piersi nic a nic mnie nie bolą.

Boże denerwuje się przed badaniem.... myślę że w 10 dpo lub 11 dpo mozna spokojnie zrobić bete i wyjdzie na 100 % czy tak czy nie czy potem trzeba ją powtarzać?

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwoniłam do swojego ginekologa. Powiedział że test z krwi mam zrobić za 4 dni a więc to by było 14 dpo. U mnie to wypada w sobotę więc zrobię w sobotę ale do tego dnia ja chyba zwariuje .... aaaa krzyczeć mi się chce.... tylko dlaczego kazał tak długo czekać......??? a wy co myślicie dziewczyny... co ja mam robić??

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    12 dpo już wyjdzie moim zdaniem
    moja beta z dzisiaj ujemna

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    14 dni po jest najbardziej wiarygodny.

• Lila84 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi lekarz kazał zrobić bete 12dc, jeśli coś się dzieje to już powinno wyjść

Lenka <3 35t1d 2522 gramy szczęścia <3

Czekamy na Ciebie córeczko <3
    d76e967a38.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnulka84 wrote:

Oj tak te piersi...mnie bolały tak od owulki byly większe wczesniej tak nie miałam ...ale jak okres przychodzil przestawaly bolec i znów kolejny miesiąc ...

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie piersi bolały przed okresem jak nie zaczęłam brać tabl anty, po odstawieniu wogóle nie czułam zbliżającej sie @ poza bólem brzucha ok godzine przed samą @.

A po clo nie miałam żadnych skutków ubocznych . Brałam pierwszy cykl. Może tylko takie uderzenia gorąca.

Wiem ,że sie nie udało niestety bo nie mam absolutnie żadnych objawów, nawet tych urojonych :P biore luteinę. Tylko teraz nie wiem kiedy zrobić test bo 10 dni mAM BRAĆ A PRZECIEŻ PO 10 DNIACH OD OWU mi raczej racjonalnie prawdopodobny wynik nie wyjdzie bo chyba za wcześnie. Co zrobić ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyjdzie mi ciaza wyszla na tescie 10 dni po owu potwierdzonej ..co prawda lekka ale byla w 12 dpo byla wyrazna...i tez zero objawów piersi nie bolały troche jak na okres a poza nic...wiec życzę Ci aby ten brak objawów okazal sie fasolka:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 00:08

‹‹ 458 459 460 461 462 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ