CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
czyli tak jak mówiłam
płaczę choć wiedziałam .... nie udało się w tym cyklu z CLO. Wynik w 11 dpo poniżej 0,100
więc chyba skoro w 11dpo beta o takim wskaźniku to chyba nie warto brać dupka dalej ? I powtarzać w piątek bo i tak nic z tego nie wyjdzie :CCCC
-
nick nieaktualnyMuminka no nie warto, poza tym tempka Ci spada, a to zazwyczaj oznacza bliska @. Nie poddawaj sie. Ja jestem juz po kilku cyklach z clo i w sumie juz nie mam nawet nadzieji, ale jeszcze mi kilka zostalo i poki co bede probowac.
Moga wypisywac na ryczałt jezeli chyba maja umowe z NFZ czy jakos tak, i nie musza na 100% moga na 50% albo 60% wiem bo ja sie lecze u kilku lekarzy i mam roznie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 16:24
-
CLO nie jest drogie ale leczę się prywatnie. O pierwszą ciąże walczyłam latami. Lekarz powiedział że jeszcze 2 cykle z CLO i będę musiała na 3 miechy zrobić sobie od niego przerwę. Smutno mi. Bo choć wiem że zawsze jest nadzieja taki wynik oznacza jedno. Najgorsze jest to że lekarz kazał mi pierwszą bete zrobić z piątek. Ja zrobiłam dziś bo uznałam że będzie wiadomo i się łudziłam ale może i lepiej że nie będę się dalej łudzić. :CCCC teraz tylko płacz zostaje
Pierwszy cykl natomiast biorę dupka. Czy to oznacza że do moemntu jak go brac będę to @ nie wystąpi??Czarnulka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez dopiero po odstawieniu chociaz czuje bole na @ juz w trakcie brania.
Teraz biore lutke i zaczynam kolejny cykl z clo po @, jednak po ostatniej wizycie z ginem rozmawialismy chyba z dwie godziny i u mnie cykl leczenia jest taki, ze teraz dwa cykle pozniej przerwa i jeszcze 2 cykle, ale na 99% bede podchodzic do inseminacji. Chyba znalezlismy powod, natomiast jeszcze mnie czeka badanie sprawdzenia droznosci ale to moze w marcu/kwietniu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
muminka83 wrote:CLO nie jest drogie ale leczę się prywatnie. O pierwszą ciąże walczyłam latami. Lekarz powiedział że jeszcze 2 cykle z CLO i będę musiała na 3 miechy zrobić sobie od niego przerwę. Smutno mi. Bo choć wiem że zawsze jest nadzieja taki wynik oznacza jedno. Najgorsze jest to że lekarz kazał mi pierwszą bete zrobić z piątek. Ja zrobiłam dziś bo uznałam że będzie wiadomo i się łudziłam ale może i lepiej że nie będę się dalej łudzić. :CCCC teraz tylko płacz zostaje
Pierwszy cykl natomiast biorę dupka. Czy to oznacza że do moemntu jak go brac będę to @ nie wystąpi??
Tylko nie poddawaj się !!! Trzeba walczyć dalej . Ja wczoraj byłam u gin i niestety moje jajeczka w 11.dc są malutkie , nie łudzę się , ze w tym cyklu będzie radość , raczej płacz ;-( . -
nick nieaktualny