X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :)
    Ja mam ostatni 6 cykl z CLO a o dziwo dopiero w tym ostatnim jakieś skutki mnie łapią..mdłości spoko da się przetrwać :P ale mam pytanie : wczoraj skończyłam brać CLO 7dc dziś 8dc a tak mnie bardzo bolą piersi, nie pamiętam czy w ulotce było coś na ten temat ale czy miała tak Któraś z Was?? Aha i czy CLO może podwyższać temp..??
    pięknego dnia 1135497emrihbhr6h.gif1135497emrihbhr6h.gif1135497emrihbhr6h.gif

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • Czarnulka84 Koleżanka

Wysłany: 12 września 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda_lena88 wrote:
    hej :)
    Ja mam ostatni 6 cykl z CLO a o dziwo dopiero w tym ostatnim jakieś skutki mnie łapią..mdłości spoko da się przetrwać :P ale mam pytanie : wczoraj skończyłam brać CLO 7dc dziś 8dc a tak mnie bardzo bolą piersi, nie pamiętam czy w ulotce było coś na ten temat ale czy miała tak Któraś z Was?? Aha i czy CLO może podwyższać temp..??
    pięknego dnia 1135497emrihbhr6h.gif1135497emrihbhr6h.gif1135497emrihbhr6h.gif

Bolące piersi przy CLO to norma , mi akurat najbardziej one dokuczały tez straszne bolały. A odnośnie temperatury to ja miałam 36,3-36,5 czyli standard.

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnulka84 wrote:
    Bolące piersi przy CLO to norma , mi akurat najbardziej one dokuczały tez straszne bolały. A odnośnie temperatury to ja miałam 36,3-36,5 czyli standard.
    dziękuję za odp :) mam nadzieję, że we wt. zobaczymy jakiś ciekawy pęcherzyk i że w końcu Nasza walka zaowocuje <3

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • Czarnulka84 Koleżanka

Wysłany: 12 września 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, tez mam taką nadzieję ;-)

Trzymam kciuki ;-*

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja juz wywoluje @ luteina. I nowy cykl, nowe nadzieje :D

Amus87, renieczka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja od jutra dupka przez 5 dni czyli za okolo 10 dni zaczynamy cykl ;)

aszka, renieczka lubią tę wiadomość

• Another Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 05:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uhhh. Czekam na @ po tym jak udało się samoistnie wchłonąć ciąży pozamacicznej. Czekam i czekam. Dzisiaj 6 dzień po odstawieniu lutki. A clo na półeczce macha do mnie i się śmieje :P

Amus87, renieczka lubią tę wiadomość

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi juz temperatura spada. Pierwszy cykl z CLO nie dał rady-:( Teraz czekamy a okres :( Ale nowy cykl dla nową nadzieję

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Uhhh. Czekam na @ po tym jak udało się samoistnie wchłonąć ciąży pozamacicznej. Czekam i czekam. Dzisiaj 6 dzień po odstawieniu lutki. A clo na półeczce macha do mnie i się śmieje :P

Z dwojga zlego lepiej, ze tak to sie zakonczylo i ze wracasz do gry :) czekamy z Toba :)

Amus87, Another lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja odebrałam receptę i dr sie pomylił wypisał 1 opakowanie Clo czyli 10 tabletek, 5 tabletek mam z ost cyklu wiec nie mam jak brać 2x1 spróbuje 1,5 tabletki zeszta te 2 tabletki to jakoś mnie przerażały aaa i bede naciskać na zastrzyk;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie zdążyłam z dupkiem dzisiaj przylazł okres
    zaczynam drugi cykl:))

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już po becie. Oczywiście temp i odczucia mnie nie myliły. Wynik negatywny. No cóż, to mój pierwszy cykl z clo i niestety nieudany. Ale nic, walczyć będę dalej. Badanie robiłam dla formalności, żeby wiedzieć na czym stoję bo jedziemy dziś na weselichoooo :) Wyszaleję się, najem i napiję troszkę, a od nowego cyklu znowu do roboty :)
    Miłego dnia dziewczyny :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    renieczko przykro mi ale trzymam kciuki na następny cykl:)
    no i milej zabawy na weselu!!

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy któraś po clo ostatnio zaszła :( czytam, czytam i chyba więcej problemów, a zysków brak :(

To mój pierwszy cykl z clo, jestem w 7dpo, f.l. trwa ok 10-11 dni.

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna kiedy testujesz?:)
    może w końcu bedą tutaj jakies pozytywne wieści:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No rzeczywiscie dawno nie bylo tu dobrych wiesci. Ktoras musi wkrotce przelamac te passe! Ja pewnie nie, bo ten cykl spedzam bez clo. Za to z euthyroxem, na tarczyce. Chyba odpuszcze nawet monitoring.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pierwszy cykl z CLO też nie zaowocował niestety mimo 2 ładnych pęcherzyków. W tym cyklu nie brałam, czekam na @..jeśli przyjdzie to w kolejnym już biorę CLO po raz drugi.. już mam skierowanie na USG, ale niestety mój gin. już nie będzie przyjmować w tej przychodni gdzie mam pakiet i muszę udać się do innego, a później podejmę decyzję co dalej..

• ania14 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    c

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 01:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania15 clo powinno pomoc na te jednostronne owulacje. Ja odkad pamietam, jezeli juz mialam pecherzyk, to zawsze na prawym jajniku. A ostatnio przy 3 cyklu z clo owulacja byla z lewego jajnika, cchociaz tylko zle rzeczy o biedaku slyszalam, nie uspiony, ze powiekszony....

ania14 lubi tę wiadomość

• ania14 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 01:23

‹‹ 461 462 463 464 465 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ