X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :)
    Ja mam ostatni 6 cykl z CLO a o dziwo dopiero w tym ostatnim jakieś skutki mnie łapią..mdłości spoko da się przetrwać :P ale mam pytanie : wczoraj skończyłam brać CLO 7dc dziś 8dc a tak mnie bardzo bolą piersi, nie pamiętam czy w ulotce było coś na ten temat ale czy miała tak Któraś z Was?? Aha i czy CLO może podwyższać temp..??
    pięknego dnia 1135497emrihbhr6h.gif1135497emrihbhr6h.gif1135497emrihbhr6h.gif

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • Czarnulka84 Koleżanka

Wysłany: 12 września 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda_lena88 wrote:
    hej :)
    Ja mam ostatni 6 cykl z CLO a o dziwo dopiero w tym ostatnim jakieś skutki mnie łapią..mdłości spoko da się przetrwać :P ale mam pytanie : wczoraj skończyłam brać CLO 7dc dziś 8dc a tak mnie bardzo bolą piersi, nie pamiętam czy w ulotce było coś na ten temat ale czy miała tak Któraś z Was?? Aha i czy CLO może podwyższać temp..??
    pięknego dnia 1135497emrihbhr6h.gif1135497emrihbhr6h.gif1135497emrihbhr6h.gif

Bolące piersi przy CLO to norma , mi akurat najbardziej one dokuczały tez straszne bolały. A odnośnie temperatury to ja miałam 36,3-36,5 czyli standard.

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnulka84 wrote:
    Bolące piersi przy CLO to norma , mi akurat najbardziej one dokuczały tez straszne bolały. A odnośnie temperatury to ja miałam 36,3-36,5 czyli standard.
    dziękuję za odp :) mam nadzieję, że we wt. zobaczymy jakiś ciekawy pęcherzyk i że w końcu Nasza walka zaowocuje <3

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • Czarnulka84 Koleżanka

Wysłany: 12 września 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, tez mam taką nadzieję ;-)

Trzymam kciuki ;-*

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja juz wywoluje @ luteina. I nowy cykl, nowe nadzieje :D

Amus87, renieczka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja od jutra dupka przez 5 dni czyli za okolo 10 dni zaczynamy cykl ;)

aszka, renieczka lubią tę wiadomość

• Another Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 05:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uhhh. Czekam na @ po tym jak udało się samoistnie wchłonąć ciąży pozamacicznej. Czekam i czekam. Dzisiaj 6 dzień po odstawieniu lutki. A clo na półeczce macha do mnie i się śmieje :P

Amus87, renieczka lubią tę wiadomość

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi juz temperatura spada. Pierwszy cykl z CLO nie dał rady-:( Teraz czekamy a okres :( Ale nowy cykl dla nową nadzieję

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Uhhh. Czekam na @ po tym jak udało się samoistnie wchłonąć ciąży pozamacicznej. Czekam i czekam. Dzisiaj 6 dzień po odstawieniu lutki. A clo na półeczce macha do mnie i się śmieje :P

Z dwojga zlego lepiej, ze tak to sie zakonczylo i ze wracasz do gry :) czekamy z Toba :)

Amus87, Another lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja odebrałam receptę i dr sie pomylił wypisał 1 opakowanie Clo czyli 10 tabletek, 5 tabletek mam z ost cyklu wiec nie mam jak brać 2x1 spróbuje 1,5 tabletki zeszta te 2 tabletki to jakoś mnie przerażały aaa i bede naciskać na zastrzyk;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie zdążyłam z dupkiem dzisiaj przylazł okres
    zaczynam drugi cykl:))

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już po becie. Oczywiście temp i odczucia mnie nie myliły. Wynik negatywny. No cóż, to mój pierwszy cykl z clo i niestety nieudany. Ale nic, walczyć będę dalej. Badanie robiłam dla formalności, żeby wiedzieć na czym stoję bo jedziemy dziś na weselichoooo :) Wyszaleję się, najem i napiję troszkę, a od nowego cyklu znowu do roboty :)
    Miłego dnia dziewczyny :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    renieczko przykro mi ale trzymam kciuki na następny cykl:)
    no i milej zabawy na weselu!!

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy któraś po clo ostatnio zaszła :( czytam, czytam i chyba więcej problemów, a zysków brak :(

To mój pierwszy cykl z clo, jestem w 7dpo, f.l. trwa ok 10-11 dni.

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna kiedy testujesz?:)
    może w końcu bedą tutaj jakies pozytywne wieści:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No rzeczywiscie dawno nie bylo tu dobrych wiesci. Ktoras musi wkrotce przelamac te passe! Ja pewnie nie, bo ten cykl spedzam bez clo. Za to z euthyroxem, na tarczyce. Chyba odpuszcze nawet monitoring.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pierwszy cykl z CLO też nie zaowocował niestety mimo 2 ładnych pęcherzyków. W tym cyklu nie brałam, czekam na @..jeśli przyjdzie to w kolejnym już biorę CLO po raz drugi.. już mam skierowanie na USG, ale niestety mój gin. już nie będzie przyjmować w tej przychodni gdzie mam pakiet i muszę udać się do innego, a później podejmę decyzję co dalej..

• ania14 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    c

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 01:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania15 clo powinno pomoc na te jednostronne owulacje. Ja odkad pamietam, jezeli juz mialam pecherzyk, to zawsze na prawym jajniku. A ostatnio przy 3 cyklu z clo owulacja byla z lewego jajnika, cchociaz tylko zle rzeczy o biedaku slyszalam, nie uspiony, ze powiekszony....

ania14 lubi tę wiadomość

• ania14 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 01:23

‹‹ 461 462 463 464 465 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ