CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
hej
Ja mam ostatni 6 cykl z CLO a o dziwo dopiero w tym ostatnim jakieś skutki mnie łapią..mdłości spoko da się przetrwaćale mam pytanie : wczoraj skończyłam brać CLO 7dc dziś 8dc a tak mnie bardzo bolą piersi, nie pamiętam czy w ulotce było coś na ten temat ale czy miała tak Któraś z Was?? Aha i czy CLO może podwyższać temp..??
pięknego dnia -
Magda_lena88 wrote:hej
Ja mam ostatni 6 cykl z CLO a o dziwo dopiero w tym ostatnim jakieś skutki mnie łapią..mdłości spoko da się przetrwaćale mam pytanie : wczoraj skończyłam brać CLO 7dc dziś 8dc a tak mnie bardzo bolą piersi, nie pamiętam czy w ulotce było coś na ten temat ale czy miała tak Któraś z Was?? Aha i czy CLO może podwyższać temp..??
pięknego dnia
Bolące piersi przy CLO to norma , mi akurat najbardziej one dokuczały tez straszne bolały. A odnośnie temperatury to ja miałam 36,3-36,5 czyli standard. -
Czarnulka84 wrote:Bolące piersi przy CLO to norma , mi akurat najbardziej one dokuczały tez straszne bolały. A odnośnie temperatury to ja miałam 36,3-36,5 czyli standard.
mam nadzieję, że we wt. zobaczymy jakiś ciekawy pęcherzyk i że w końcu Nasza walka zaowocuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Uhhh. Czekam na @ po tym jak udało się samoistnie wchłonąć ciąży pozamacicznej. Czekam i czekam. Dzisiaj 6 dzień po odstawieniu lutki. A clo na półeczce macha do mnie i się śmieje
Amus87, renieczka lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:Uhhh. Czekam na @ po tym jak udało się samoistnie wchłonąć ciąży pozamacicznej. Czekam i czekam. Dzisiaj 6 dzień po odstawieniu lutki. A clo na półeczce macha do mnie i się śmieje
Z dwojga zlego lepiej, ze tak to sie zakonczylo i ze wracasz do gryczekamy z Toba
Amus87, Another lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja już po becie. Oczywiście temp i odczucia mnie nie myliły. Wynik negatywny. No cóż, to mój pierwszy cykl z clo i niestety nieudany. Ale nic, walczyć będę dalej. Badanie robiłam dla formalności, żeby wiedzieć na czym stoję bo jedziemy dziś na weselichoooo
Wyszaleję się, najem i napiję troszkę, a od nowego cyklu znowu do roboty
Miłego dnia dziewczyny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie pierwszy cykl z CLO też nie zaowocował niestety mimo 2 ładnych pęcherzyków. W tym cyklu nie brałam, czekam na @..jeśli przyjdzie to w kolejnym już biorę CLO po raz drugi.. już mam skierowanie na USG, ale niestety mój gin. już nie będzie przyjmować w tej przychodni gdzie mam pakiet i muszę udać się do innego, a później podejmę decyzję co dalej..
-
nick nieaktualnyAnia15 clo powinno pomoc na te jednostronne owulacje. Ja odkad pamietam, jezeli juz mialam pecherzyk, to zawsze na prawym jajniku. A ostatnio przy 3 cyklu z clo owulacja byla z lewego jajnika, cchociaz tylko zle rzeczy o biedaku slyszalam, nie uspiony, ze powiekszony....
ania14 lubi tę wiadomość