CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa to nawet testow nie robie patrze po tempce, w prawidlowym przebiegu ciazy tempratura ktora wskazuje na ciaze powinna byc po owulacji przez okolo co najmniej 14 dni mocno podwyzszona, przy koncu dnia 10 po owu juz powinno byc co najmniej 36,90 jak mniej to brak ciazy. Chociaz oczywiscie sa wyjatki (alt to dosc rzadkie i zazwyczaj wskazuje na nieprawidlowosci jak jest nizsza tempka).
Czarnulka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Ja to nawet testow nie robie patrze po tempce, w prawidlowym przebiegu ciazy tempratura ktora wskazuje na ciaze powinna byc po owulacji przez okolo co najmniej 14 dni mocno podwyzszona, przy koncu dnia 10 po owu juz powinno byc co najmniej 36,90 jak mniej to brak ciazy. Chociaz oczywiscie sa wyjatki (alt to dosc rzadkie i zazwyczaj wskazuje na nieprawidlowosci jak jest nizsza tempka).
Cenna informacja . Dzięki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bo niby u nas i gorsze nasienie męza, ale w czw idzie na 3-cie badanie nasienia , ale w czerwcu po leceniu juz ogólną liczbe plemników miał powyżej normy. I dzieki temu ginka mnie wogóle stymuluje bo predzej nie chciała bo wyniki były złe.
-
nick nieaktualnyjeśli inne badania ft3 ft4 anty tpo i anty tg są ok, to nie trzeba zbijać, ale trzeba monitorować tak mój gin powiedział i kazał zrobić właśnie resztę tych badań dodatkowo, nie ma zapalenia więc jest ok tak powiedział, przy pierwszym badaniu miałam 2,47 a potem mi spadło do 2,36 po 2 miesiącach samo bez leków.