CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny_analiza wrote:Wlasnie dostalam wyniki i
Progesteron 15.54 ng/ml
Beta hcg 6.02 mIU/ml
Mysle za w piatek powtorze caly zestaw i zobaczymy jak to bedzie wygladalow 10 dniu po ovi i 23 dc
Nie jest źle ale możliwe, że czeka mnie nastepny cykl
Ps. Powiedzcie skad kupujecie ziola sroki? Same kompletujecie ten zestaw czy jest gdzies mix dostepny online?
Jesli ten cykl bedzie nietrafiony to w nastepnym wspomagam sie na maxabede mierzyc temperature lykac wiesiołek ziola i co tam jeszcze mi podejdzie pod reke!
-
@Amus racja. tez wlasnie sie zastanawialam i prawdopodobnie pojde w poniedzialek
zawsze to 2 dni wiecej
@Magda_lena ja znowu wyczytalam ze i w krwi i na sikaczach. Ale to wszystko informacje z forum wiec tylko "spekulacje"nie nastawiam sie za bardzo na ten cykl, lubie wiedziec na czym stoje teraz jak pojde do gina to poprosze o cos na wzmocnienie tego progesteronu zeby byl wyzszy.
@aszka moze masz racje z ziolami ale wiesiolek nie powinien zaszkodzic przeciez?czerwone polwytrwane winko tez kupie zeby milej czekalo sie na owulkę
A z cuekawosci spytam-wszystkie mierzycie temperature tym polecanym microlife 16c2?19.07.2016 r. Aleksander
-
nick nieaktualny
-
_analiza wrote:
A z cuekawosci spytam-wszystkie mierzycie temperature tym polecanym microlife 16c2?więc mam jedno miejsce po przecinku dlatego nie ma aż takich znacznych skoków i spadków na wykresie .. kiedyś czytałam, że własnie najlepsze są rtęciowe i tak jakoś sobie już prawie 4 lata z nim spędzam czas o 5 rano
_analiza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jej.. Natka, ja tez nie wiem, a mam zaczac pierwszy cykl z clo... pół tabletki...ulotka straszy a teraz przez to nie wiem jak to brac...co prawda dziewczyny mnie tu uspokajały, z reszta, pół tabletki to nic w porównaniu z 2 które bierze chociazby Ania255.. dziewczynki dają radę to i ja dam...
Ps.. dobrze że tu jesteście, dobrze, że Was znalazłam... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pierwszy dzien to krew, zywa czerwona. Plamienie sie nie liczy.
Dziewczyny, 3 to konska dawka. Jak mnie pamiec nie myli to nawet w ulotce nie ma mowy o 3sztukach. Badzcie rozsadne ,to nie sa cukierki... Mozna pokusic sie o zmiane leku na zupelnie inny, a nie na taka dawke. To byloby zdrowsze... -
nick nieaktualnyJa będę w tym cyklu brać 2, bo 1 nie zadziałała, ja się nie boje prze-stymulowania bo pco na jajnikach nie mam, mam tylko malutkie kropeczki.
Oby zadziałała teraz. Tylko właśnie do końca nie wiem kiedy zacząć, tylko delikatnie od 3 dni plamię, jak plamienie sie nie rozwinie to wezmę czwartek-piątek.
Anatolka maksymalna dawka to 750mg na cykl, czyli 3 tabletki dziennie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 22:32
-
aszka wrote:Wiesiolek to nie, nie zaszkodzi.
Ewwiel na mnie nie dziala, ja mam bardzo nizutkie tempki, mi gin mowil, ze to dobry znak bedzie jak beda wysokie, moze u Ciebie cos sie dzieje? A badalas bete? Progesteron? Itd? -
Natka, faktycznie spojrzalam i jest mowa o dawce 750, ale to jest poza schematami zalecanymi. Ja jak zmienialam lekarza to pierwszy dawal mi po 2 tabsy. Nowy jak to uslyszal to stwierdzil: "Nie wiem czy to jeszcze odwaga czy juz brawura..." Zapamietalam to sobie. Dostawalam od nowego po poltorej tabletki i efekt byl zblizony do tego, co bylo przy wcianiu 2. Na 3 bym sie nie zdecydowala. Raczej sklanialabym sie do poszukania innego leku.
Ewwiel, to nie jest jeszcze powod do zmartwien ta Twoja temperatura. Moze faktycznie tak reagujesz na lek a moze cos powoli Cie zaczyna "rozkladac"... Pogoda jest juz zdradliwa. Trudno powiedziec.