CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDokladnie ...powinien zaczac od jednej potem 2 i 3 ewentualnie...czasem dają z polowkami ...z reszta na usg widzi czy reaguje czy nie....a co do liczenia tak naprawde nie ma różnicy tu chodź o te 5 tabletek zeby wsiąść przeciez jedni biorą od 3 -7 drudzy od 5-9 zalezy od gin...jak przepisze czy sie wczesniej rozwijaly pęcherzyki. Czy nie...wiec jak potraktujesz plamienie jako pierwszy dzien cyklu to się nic nie stanie.
Kiedys Clo wzielam od 6-10 dc i tez bylo ok ...urosly jak trzeba
PowodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 00:00
-
mam pytanko, co prawda biorę amorek, ale mechanizm działania jest podobny - dwa dni temu zaczeła mi się @, sporo czerwonej krwi, następny dzień też w miarę obfity a juz 3 i 4 to ledwo co, w zasadzie tylko śluz zabarwiony na brązowawo.. moje miesiączki zawsze trwały 5-6 dni... czy to może być wpływ stymulacji? owulacja na pewno była.
-
Nie. Nawet meczylam ostatnio o to gina, ze tu niby ladne endometrium a @ taka skromna... Zaczal sie smiac, ze wynalazlam sobie problem
jest mlody, fajny, wiec nie bylo to zlosliwe na szczescie
a masz tez tak, ze nie masz tylko takej normalnej krwi tylko zdarzaja sie tez skrzepy takie? O to tez pytalam go tydzien temu i kazal sie nie niepokoic...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Na mnie clo tez chyba nie działa, ale nie ma innego wyjscia, cos trzeba robic...
Dziewczyny, nie łączcie ziół z lekami! Można doprowadzić do hiperstymulacji.
Ja ziółka o.Sroki robiłam sobie sama tzn zamawiałam poszczególne składniki i mieszałam sama w domu. Ale na mnie nie podziałały.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czy po zastrzyku ovi / pregnyl mialyscie jakies objawy? U mnie mija 9 dzien po zastrzyku a ciagle czuje pobolewsnie jajnikow, podbrzusza. W sumie innych objawow nie mam ale nigdy nie mialam takich akcji w cyklu.a moze to po clo jeszcze echo?
19.07.2016 r. Aleksander
-
nick nieaktualny
-
_analiza wrote:Dziewczyny, czy po zastrzyku ovi / pregnyl mialyscie jakies objawy?
Monia, trzymam kciuki za nowy cykl!
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny