X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia, myslę, że owu była. Progesteron 7-8 dni po pregnylu bedzie najlepszym sprawdzeniem :)

Lolcia_81 lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łoł 3 pęcherzyki pękły ?!

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    czesc dziewczyny.

O Amus to długo musisz czekać na te wyniki.

A ja wczoraj przed 20 wzięłam clo i pojechałam do znajomych mecz oglądać, tam całe podbrzusze i jajniki zaczęły mnie boleć, nie wiem czy to od @ czy od clo, ale zaczęłam też mocniej plamić. Wróciłam do domu położyłam się przeszło.
    długo bo to takie przy szpitalne laboratorium ale mi nie śpiesznio w sumie bo w tym cyklu i tak już to nic nie zmieni bo już 10dc:)

Natka dobrze że ból przeszedł:)

• figielek Przyjaciółka

Wysłany: 22 września 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    figielek pękły Ci wtedy 3 z 4 pęcherzyków co nie?:D oj ciekawe co to będzie ciekawe hihihi

tak, dobrze pamiętasz. Też się zastanawiam co to będzie. Mam cichą nadzieję, że jednak nie bliźniaki... Chociaż obciążenie rodzinne jest, babcia ze strony mamy i siostra mamy miały bliźnięta...
    Ja już mam córkę, nie planowałam więcej niż 2 dzieci, no ale wiadomo, co ma być to będzie, teraz to już wielkiego wpływu nie mam :)

UDizp2.png4vvop2.png
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 22 września 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, co ma być to będzie :)
    Najbardziej mnie wkurza ze mój m jutro znowu jedzie w trasę i wróci gdzieś tam na następna owulke, daj boże... Jakbysmu mieli dziecko pomyślałby o zmianie pracy, a tak póki nie myśli to nie mamy kiedy mieć .... błędne koło :o

aszka, a propos serduszkowania, powiem mu co eksperci doradzili ;)

ja się tej owu spodziewałam ze 24-36h po pregnylu a tu chyba niespodzianka...
    nie tracę tak do końca nadziei, bo jesli ta owu faktycznie była, to w nocy/nad ranem, o 19 pęcherzyk miał jeszcze 18mm a w gdzieś o 2 w nocy miałam straszne kłucia i rano ten skok tempki, a serduszkowanie rano tez było, to moze coś się uda. A jak nie to cóż, próbujemy dalej ;) może w końcu mnie to zmobilizuje slodycze przestac wpierniczac ;) bo przy moim PCO (tylko w obrazie USG,bez żadnych innych objawów) to mi się przyda ;)

w piątek pójdę sobie na progesteron, zobaczymy, przynajmniej jak wyjdzie niski to nie będę sie następny tydzień nakręcać tylko spokojnie czekac na @

Miłego dnia dziewczyny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 11:08

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawy jajnik mnie nieźle tam pyka, chyba 2 tabletki działają coś tam mi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    Prawy jajnik mnie nieźle tam pyka, chyba 2 tabletki działają coś tam mi.
    a u mnie cisza a juz 10 dc nic nie boli:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie wcześniej nic nie bolało i nic nie było, ale podobno nie ma zasady

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    mnie wcześniej nic nie bolało i nic nie było, ale podobno nie ma zasady
    no mnie z kolei bolalo i to porzadnie do 14 dc ale nie pękły

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz pęknie jak weźmiesz zastrzyk, mnie zastanawia czy mi da zastrzyk jeśli coś będzie czy będzie sprawdzał czy sam pęknie

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam szczerze wątpie ze zastrzyk dostane... pierwszy raz ide do tego gina bo moj na konferencji za granicą

• simon86 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :-)
    mnie nic nie bolało,ani nic nie czułam, w ogóle żadnych objawów po clo nie miałam i już myślałam że na mnie w ogóle nie działa, a tu taka niespodzianka :-)

• figielek Przyjaciółka

Wysłany: 22 września 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja też niewiele czułam w tym cyklu, chociaż pęcherzyków było sporo.

simon86 byłaś na becie?

UDizp2.png4vvop2.png
  • Editt93 Koleżanka

Wysłany: 22 września 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ostatnio pisałam do was co mam zrobić, otóż poszłam na betę zrobiłam badanie no i wyszło że niestety nie jestem w ciąży... wynik 1.2... No a dziś jest mój 42dc i nadal cisza.. wczoraj mnie troszkę bolał brzuch jak na okres ale wszystko umilkło. Mam nadal białą wydzielinę i już nie wiem co mam o tym myśleć..

• figielek Przyjaciółka

Wysłany: 22 września 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Editt93 pozostaje chyba tylko iść do gina, żeby dał coś na wywołanie @.
    Przykro mi, że się nie udało :(

UDizp2.png4vvop2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym żeby u mnie się tak zakończyło jak u Was figielek i simon, gratuluje Wam :*

• Editt93 Koleżanka

Wysłany: 22 września 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra jakaś... żeby chociaż ten okres przyszedł niedługo... nigdy tak nie czekałam na to...

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Editt93 wrote:
    Masakra jakaś... żeby chociaż ten okres przyszedł niedługo... nigdy tak nie czekałam na to...

Nie marnuj czasu, tylko idz po luteine. 3zl i okres przyjdzie :)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie już szlag trafia, mam dosyć mierzenia, testowania, sprawdzania szyjki, śluzu... i czekania co miesiąc na zawód.... Najbardziej mnie wkurza, że już drugi cykl bez Clo bo moja gin powiedziała że same mi ładnie rosną. Czuję kłucie zawsze w terminie owu - sprawdzam testami. I po owu tez czuje - caly czas klocie rwanie ciagniecie - czy to możliwe, że mi nie pękają i miesiąc w miesiąc rosną np. cysty, torbiele?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale czy pekaja to gin na usg moze ci sprawdzic po planowanym owu. I wtedy bedziesz wiedziala czy w trakcie owu wszystko jest oki. A mialas robione badanie droznosci jajowodow? Bo mi lekarz wlasnie to zaproponowal jesli w tym cyklu sie nie uda...
    Glowa do gory. Moja kolezanka 3 lata sie starala, a jak przestala myslec o ciazy to od razu sie udalo...

‹‹ 480 481 482 483 484 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ