X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia, myslę, że owu była. Progesteron 7-8 dni po pregnylu bedzie najlepszym sprawdzeniem :)

Lolcia_81 lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łoł 3 pęcherzyki pękły ?!

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    czesc dziewczyny.

O Amus to długo musisz czekać na te wyniki.

A ja wczoraj przed 20 wzięłam clo i pojechałam do znajomych mecz oglądać, tam całe podbrzusze i jajniki zaczęły mnie boleć, nie wiem czy to od @ czy od clo, ale zaczęłam też mocniej plamić. Wróciłam do domu położyłam się przeszło.
    długo bo to takie przy szpitalne laboratorium ale mi nie śpiesznio w sumie bo w tym cyklu i tak już to nic nie zmieni bo już 10dc:)

Natka dobrze że ból przeszedł:)

• figielek Przyjaciółka

Wysłany: 22 września 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    figielek pękły Ci wtedy 3 z 4 pęcherzyków co nie?:D oj ciekawe co to będzie ciekawe hihihi

tak, dobrze pamiętasz. Też się zastanawiam co to będzie. Mam cichą nadzieję, że jednak nie bliźniaki... Chociaż obciążenie rodzinne jest, babcia ze strony mamy i siostra mamy miały bliźnięta...
    Ja już mam córkę, nie planowałam więcej niż 2 dzieci, no ale wiadomo, co ma być to będzie, teraz to już wielkiego wpływu nie mam :)

UDizp2.png4vvop2.png
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 22 września 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, co ma być to będzie :)
    Najbardziej mnie wkurza ze mój m jutro znowu jedzie w trasę i wróci gdzieś tam na następna owulke, daj boże... Jakbysmu mieli dziecko pomyślałby o zmianie pracy, a tak póki nie myśli to nie mamy kiedy mieć .... błędne koło :o

aszka, a propos serduszkowania, powiem mu co eksperci doradzili ;)

ja się tej owu spodziewałam ze 24-36h po pregnylu a tu chyba niespodzianka...
    nie tracę tak do końca nadziei, bo jesli ta owu faktycznie była, to w nocy/nad ranem, o 19 pęcherzyk miał jeszcze 18mm a w gdzieś o 2 w nocy miałam straszne kłucia i rano ten skok tempki, a serduszkowanie rano tez było, to moze coś się uda. A jak nie to cóż, próbujemy dalej ;) może w końcu mnie to zmobilizuje slodycze przestac wpierniczac ;) bo przy moim PCO (tylko w obrazie USG,bez żadnych innych objawów) to mi się przyda ;)

w piątek pójdę sobie na progesteron, zobaczymy, przynajmniej jak wyjdzie niski to nie będę sie następny tydzień nakręcać tylko spokojnie czekac na @

Miłego dnia dziewczyny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 11:08

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawy jajnik mnie nieźle tam pyka, chyba 2 tabletki działają coś tam mi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    Prawy jajnik mnie nieźle tam pyka, chyba 2 tabletki działają coś tam mi.
    a u mnie cisza a juz 10 dc nic nie boli:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie wcześniej nic nie bolało i nic nie było, ale podobno nie ma zasady

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    mnie wcześniej nic nie bolało i nic nie było, ale podobno nie ma zasady
    no mnie z kolei bolalo i to porzadnie do 14 dc ale nie pękły

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz pęknie jak weźmiesz zastrzyk, mnie zastanawia czy mi da zastrzyk jeśli coś będzie czy będzie sprawdzał czy sam pęknie

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam szczerze wątpie ze zastrzyk dostane... pierwszy raz ide do tego gina bo moj na konferencji za granicą

• simon86 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :-)
    mnie nic nie bolało,ani nic nie czułam, w ogóle żadnych objawów po clo nie miałam i już myślałam że na mnie w ogóle nie działa, a tu taka niespodzianka :-)

• figielek Przyjaciółka

Wysłany: 22 września 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja też niewiele czułam w tym cyklu, chociaż pęcherzyków było sporo.

simon86 byłaś na becie?

UDizp2.png4vvop2.png
  • Editt93 Koleżanka

Wysłany: 22 września 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ostatnio pisałam do was co mam zrobić, otóż poszłam na betę zrobiłam badanie no i wyszło że niestety nie jestem w ciąży... wynik 1.2... No a dziś jest mój 42dc i nadal cisza.. wczoraj mnie troszkę bolał brzuch jak na okres ale wszystko umilkło. Mam nadal białą wydzielinę i już nie wiem co mam o tym myśleć..

• figielek Przyjaciółka

Wysłany: 22 września 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Editt93 pozostaje chyba tylko iść do gina, żeby dał coś na wywołanie @.
    Przykro mi, że się nie udało :(

UDizp2.png4vvop2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym żeby u mnie się tak zakończyło jak u Was figielek i simon, gratuluje Wam :*

• Editt93 Koleżanka

Wysłany: 22 września 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra jakaś... żeby chociaż ten okres przyszedł niedługo... nigdy tak nie czekałam na to...

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Editt93 wrote:
    Masakra jakaś... żeby chociaż ten okres przyszedł niedługo... nigdy tak nie czekałam na to...

Nie marnuj czasu, tylko idz po luteine. 3zl i okres przyjdzie :)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie już szlag trafia, mam dosyć mierzenia, testowania, sprawdzania szyjki, śluzu... i czekania co miesiąc na zawód.... Najbardziej mnie wkurza, że już drugi cykl bez Clo bo moja gin powiedziała że same mi ładnie rosną. Czuję kłucie zawsze w terminie owu - sprawdzam testami. I po owu tez czuje - caly czas klocie rwanie ciagniecie - czy to możliwe, że mi nie pękają i miesiąc w miesiąc rosną np. cysty, torbiele?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale czy pekaja to gin na usg moze ci sprawdzic po planowanym owu. I wtedy bedziesz wiedziala czy w trakcie owu wszystko jest oki. A mialas robione badanie droznosci jajowodow? Bo mi lekarz wlasnie to zaproponowal jesli w tym cyklu sie nie uda...
    Glowa do gory. Moja kolezanka 3 lata sie starala, a jak przestala myslec o ciazy to od razu sie udalo...

‹‹ 480 481 482 483 484 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ