CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka098 wrote:czesc dziewczyny.
O Amus to długo musisz czekać na te wyniki.
A ja wczoraj przed 20 wzięłam clo i pojechałam do znajomych mecz oglądać, tam całe podbrzusze i jajniki zaczęły mnie boleć, nie wiem czy to od @ czy od clo, ale zaczęłam też mocniej plamić. Wróciłam do domu położyłam się przeszło.
Natka dobrze że ból przeszedł -
Amus87 wrote:figielek pękły Ci wtedy 3 z 4 pęcherzyków co nie?
oj ciekawe co to będzie ciekawe hihihi
tak, dobrze pamiętasz. Też się zastanawiam co to będzie. Mam cichą nadzieję, że jednak nie bliźniaki... Chociaż obciążenie rodzinne jest, babcia ze strony mamy i siostra mamy miały bliźnięta...
Ja już mam córkę, nie planowałam więcej niż 2 dzieci, no ale wiadomo, co ma być to będzie, teraz to już wielkiego wpływu nie mam
-
Dzięki dziewczyny, co ma być to będzie
Najbardziej mnie wkurza ze mój m jutro znowu jedzie w trasę i wróci gdzieś tam na następna owulke, daj boże... Jakbysmu mieli dziecko pomyślałby o zmianie pracy, a tak póki nie myśli to nie mamy kiedy mieć .... błędne koło :o
aszka, a propos serduszkowania, powiem mu co eksperci doradzili
ja się tej owu spodziewałam ze 24-36h po pregnylu a tu chyba niespodzianka...
nie tracę tak do końca nadziei, bo jesli ta owu faktycznie była, to w nocy/nad ranem, o 19 pęcherzyk miał jeszcze 18mm a w gdzieś o 2 w nocy miałam straszne kłucia i rano ten skok tempki, a serduszkowanie rano tez było, to moze coś się uda. A jak nie to cóż, próbujemy dalejmoże w końcu mnie to zmobilizuje slodycze przestac wpierniczac
bo przy moim PCO (tylko w obrazie USG,bez żadnych innych objawów) to mi się przyda
w piątek pójdę sobie na progesteron, zobaczymy, przynajmniej jak wyjdzie niski to nie będę sie następny tydzień nakręcać tylko spokojnie czekac na @
Miłego dnia dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 11:08
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, ostatnio pisałam do was co mam zrobić, otóż poszłam na betę zrobiłam badanie no i wyszło że niestety nie jestem w ciąży... wynik 1.2... No a dziś jest mój 42dc i nadal cisza.. wczoraj mnie troszkę bolał brzuch jak na okres ale wszystko umilkło. Mam nadal białą wydzielinę i już nie wiem co mam o tym myśleć..
-
nick nieaktualny
-
A mnie już szlag trafia, mam dosyć mierzenia, testowania, sprawdzania szyjki, śluzu... i czekania co miesiąc na zawód.... Najbardziej mnie wkurza, że już drugi cykl bez Clo bo moja gin powiedziała że same mi ładnie rosną. Czuję kłucie zawsze w terminie owu - sprawdzam testami. I po owu tez czuje - caly czas klocie rwanie ciagniecie - czy to możliwe, że mi nie pękają i miesiąc w miesiąc rosną np. cysty, torbiele?
-
nick nieaktualnyAle czy pekaja to gin na usg moze ci sprawdzic po planowanym owu. I wtedy bedziesz wiedziala czy w trakcie owu wszystko jest oki. A mialas robione badanie droznosci jajowodow? Bo mi lekarz wlasnie to zaproponowal jesli w tym cyklu sie nie uda...
Glowa do gory. Moja kolezanka 3 lata sie starala, a jak przestala myslec o ciazy to od razu sie udalo...