CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Anatolka wrote:Wiesiolek do owu, bo pozniej moze powodowac skurcze, ktore moga utrudnic zagniezdzenie.
Rany, nie wiedziałam, wszędzie te niebezpieczeństwa czyhają
Dzięki!
Kathleen, ja też z długimi cyklami i teraz mi wychodzi, że po Clo będzie owu ok 8-9 dni wcześniej - 13-14dc, a owu wcześniej była (jak była) koło 22dc. Więc lepiej zrobić monitoring wcześniej...
Amus, biedactwo, to przez ten ból głowy? Mnie jakoś też coś nosi, przez ból krzyża nawet leżeć mi nie jest wygodnie. Puszczę pranie, zrobię kolację, może głowa chociaż odpocznie jak będę zajęta.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 20:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KathleenPL wrote:Czy trzy dni po skończonym clo moze sie pojawic śluz przypominający ten z owu? Bo rano byl bardzo jak owu, a popołudniu juz nie
Kupilam dzis dong quai, zaczne brać od następnego cyklu. Zamowilam tez juz skladniki do sroki. Jak nie pomoże to trudno, ale zawsze nie zaszkodzi. -
nick nieaktualnyJa po 12 godzinach pracy
zmęczona jestem, ale jutro będzie ciężej.
Amus trzymam kciuki za betę, wiesz jak jest z testami
Magda_lena piękny wynik
tulipanna trzeba mieć nadzieję Kochana :*
Piersi zaczynają boleć, w momencie zrobiły się takie twarde, bolące i rwące.
Chyba za szybko się cieszyłam i owulacja mogła być dużo późniejstąd i objawy później.
Dzisiaj też czułam kłucie w podbrzuszu i jajniki w ciągu dnia.
Tak mnie korci test już, a to dopiero 22 dcwiem, że nic by nie wyszło i okropnie boję się rozczarowania bo strasznie licze na ten cykl.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Ja po 12 godzinach pracy
zmęczona jestem, ale jutro będzie ciężej.
Amus trzymam kciuki za betę, wiesz jak jest z testami
Magda_lena piękny wynik
tulipanna trzeba mieć nadzieję Kochana :*
Piersi zaczynają boleć, w momencie zrobiły się takie twarde, bolące i rwące.
Chyba za szybko się cieszyłam i owulacja mogła być dużo późniejstąd i objawy później.
Dzisiaj też czułam kłucie w podbrzuszu i jajniki w ciągu dnia.
Tak mnie korci test już, a to dopiero 22 dcwiem, że nic by nie wyszło i okropnie boję się rozczarowania bo strasznie licze na ten cykl.
-
To kiedy ten test zrobic? Dzis 21 dc, 9dni po pregnylu, 8dni po szczycie boly owulacyjnego, 7dzien brania dupka.Laski, kiedy testowac? Ile brac tego dupka? Lekarz kazal do rozstrzygniecia..ale kiedy ono z testowania bedzie wiarygodne? Z krwi nie zrobie bo byla mojego pracuje w szpitalu i wole zeby nie wiedziala jakoe badania robie..Pomocy!
-
nick nieaktualnytulipanna wrote:To kiedy ten test zrobic? Dzis 21 dc, 9dni po pregnylu, 8dni po szczycie boly owulacyjnego, 7dzien brania dupka.Laski, kiedy testowac? Ile brac tego dupka? Lekarz kazal do rozstrzygniecia..ale kiedy ono z testowania bedzie wiarygodne? Z krwi nie zrobie bo byla mojego pracuje w szpitalu i wole zeby nie wiedziala jakoe badania robie..Pomocy!
tulipanna lubi tę wiadomość
-
U mnie wszystko idzie do zbadania w szpitalu.To mala miescinka..u rodzicow moge zrobic wsio ale teraz nie moge pojechac a drzec 60 km na bete to chyba niemadre..
Aszko, dziekuje za pomoc, chyba tak zrobie..Laseczki, macie jeszcze jakas koncepcje? -
nick nieaktualnytulipanna wrote:To kiedy ten test zrobic? Dzis 21 dc, 9dni po pregnylu, 8dni po szczycie boly owulacyjnego, 7dzien brania dupka.Laski, kiedy testowac? Ile brac tego dupka? Lekarz kazal do rozstrzygniecia..ale kiedy ono z testowania bedzie wiarygodne? Z krwi nie zrobie bo byla mojego pracuje w szpitalu i wole zeby nie wiedziala jakoe badania robie..Pomocy!
Andzia na dodatek nie mam ciepłej wody w domu bo jakaś awariamasakra.
Wyśpię się bo jutro mam na później -
pirelka wrote:10 dni dupka bierz i w 11 dniu zrób test
Andzia na dodatek nie mam ciepłej wody w domu bo jakaś awariamasakra.
Wyśpię się bo jutro mam na późniejJa zmykam bo pobudka o 5, trzeba do tej pracy dojechać prawie 40km
Dobranoc -
nick nieaktualny
-
Tulipanna, ja też głosuję za testem po 11 dniach dupka - lepiej jeden dzień dłużej poczekać, niż się za wcześnie dołować negatywnym testem.
Pirelka, masakra, 12 godzin, współczuję... Chociaż ja dzisiaj byłam 10 godzin i jutro zapowiada się więcej
Dziewczyny, ja już głupieję - pierwszy cykl badam szyjkę i tak jak wczoraj mi się wydawała całkiem miękka (czy raczej niewyczuwalna), to teraz jakby średnia... Czy to możliwe,że będzie "mięknąć" dw razy w cyklu? Bo testy owu negatywne, a śluzu coraz więcej (wiesiołek chyba działa).
Co do infekcji itp, któraś z Was wspominała wcześniej - ja odczułam dużą różnicę po tym jak przerzuciłam się na podmywanie tylko letnią wodą. Używałam wcześniej różnych płynów do hig intymnej, szarego mydła, różnych cudów, i cały czas coś się przyplątywało. Na początku ciężko mi się było przestawić (brr, jak niedomyta), ale po jakimś czasie naprawdę odczułam poprawę. Nie mówię, że każdemu pomoże, ale a nuż.
tulipanna lubi tę wiadomość
-
Battinka, jeśli masz naturalną owulację, to czemu chcesz brać Clo? Czy masz bardzo długie cykle?
To jednak jest mocny lek (heh, zwłaszcza jak się przeczyta ulotkę) i bez zalecenia lekarza bym nie brała.
Andzia, współczuję pobudki o 5 rano, ja cierpię już jak budzik dzwoni o 6:45.
Dobranoc :*