X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:

kurde isc jutro na bete? skoro dzisiaj test 25 nic ni wykrył?? co sądzicie?
    Ja tym testom nie wierzę, za dużo opini sie naczytałam...100% wynik dale tylko beta...30zł nie majątek, a masz wszystko czarne na białym :)
    Trzymam kciuki :)

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z paska hahaha to wszedzie jest magia, przerobi 3 swieta i powinno byc wiecej kasy, tu utna, tam przytna i obetna i wychodzi jak zawsze... Z paska widac tylko ile wpierdziela zus... :/

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ale dzisiaj mam mdłośći!!
    zeszłam na dól do mamy i pierwszy pytanie czeemu taka blada jestem hehe zoabczymy czy to przed @ czy na ciąże jutro jeśłi bedzie wyplata pojade na betke

Lolcia_81, Miu95 lubią tę wiadomość

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    zeszłam na dól do mamy i pierwszy pytanie czeemu taka blada jestem hehe zoabczymy czy to przed @ czy na ciąże jutro jeśłi bedzie wyplata pojade na betke
    Mocno zaciśnięte kciuki aby to były ciążowe mdłości :*

<3
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie dzisiaj wolne, więc luz :) wczoraj miałam mega myslenie...doprowadze się do jakiejś depresji jak bedę tak analizować i dobierać do siebie :(

<3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus życzę Ci żeby to było bobo :)

Ja chyba nawet nie będę testować, temp zaczęła spadać, samopoczucie parszywe, a wszystkie moje objawy to po prostu PMS. W piątek będzie @ jak w mordę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczyny zobaczymy co los przyniesie troche mnei martwi ten poranny test ale co zrobić

andzia uważaj na dpersje bo jest to podstępna choroba wiem coś o tym 2 lata sie leczyłam co prawda u mnie zacżęło sie od poporodowej potem to sie rozprzestrzeniło ale to i tak bardzo ciężka choroba
    wiem ze ciężko ale MUSISZ wyluzować pomyśłeć że kiedyś na pewno będzie dzidziuś daj mu czas dzieicątko wie kiedy ma się pojawić:)

renieczka patrze na Twój wykres i nie spadła aż tak mocno tempka, głowa do góry!

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarllet wrote:
    Dziewczyny podpowiedzcie cos, jak to interpretowac. Jestem po 3 cyklach z clo. Ten postanowilam odpoczac. Bez clo, monitoringu, mierzenia temp. Dzis 30 dc, powinna juz przyjsc @. Od 25 dc mierze temperature, utrzymuje sie na poziomie 36,3 - 36,5 :-( czy o 5 dniach niskiej temp nie powinna przyjsc @? Czy taka temp wskazuje ze owulacja wogole nie wystapila?

scarlet trudno cokolwiek wywnioskować z pomiaru 5 ostatnich temperatur :) Bo nie wiadomo, czy owulka była i wykres mógł być płaski, czy kończy się faza lutealna i za rogiem stoi @. A jak długie są twoje cykle ( bez leków)?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:

Oby oby:)

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    dzieki dziewczyny zobaczymy co los przyniesie troche mnei martwi ten poranny test ale co zrobić

andzia uważaj na dpersje bo jest to podstępna choroba wiem coś o tym 2 lata sie leczyłam co prawda u mnie zacżęło sie od poporodowej potem to sie rozprzestrzeniło ale to i tak bardzo ciężka choroba
    wiem ze ciężko ale MUSISZ wyluzować pomyśłeć że kiedyś na pewno będzie dzidziuś daj mu czas dzieicątko wie kiedy ma się pojawić:)

renieczka patrze na Twój wykres i nie spadła aż tak mocno tempka, głowa do góry!
    Nie myśl o teście...może się mylił :)

Ja to lubie mieć wszystko poukładane, lubię wiedzieć co mnie czeka, mieć jakiś plan na życie...i jak spotykam niepowodzenia w drodze do realizacji planów to zamiast się zmobilzować to użalam się nad sobą, wiem, że życie takie nie jest, ale ja nic na to poradzić nie mogę...taka juz jestem.
    podjęlismy decyzje o budowie domu, a ja dowiedziałam się że tracę pracę...został mi czas do końca listopada (1cykl) bez pracy pewnie nie zdecyduję się na dziecko, bo po prostu nie będzie nas stać na to żebym bez grosza siedziała w domu :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 10:59

<3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy na toxo tzreba być na czczo??

andzia nie myśl tak negatywnie :) wiem ze to trudna sytuacja ale może wszystko się jakoś ułoży!

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:

andzia nie myśl tak negatywnie :) wiem ze to trudna sytuacja ale może wszystko się jakoś ułoży!
    Oby oby :)

<3
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym chyba poszla na bete dopiero jakby sie @ spoznila, skoro test nie pokazal 2 kreski to dalabym spokoj na razie. Chyba, ze masz w planach jakies szalenstwa i niezdrowe rzeczy, ktore moglyby zaszkodzic fasoli....

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Czarnulka84 Koleżanka

Wysłany: 8 października 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:

Aby 2 kreski ;-))

Czytam wasze posty , i naprawdę trzymam za wszystkie kciuki.
    Andzia ja też miałam takie kiepskie i negatywne nastroje , zajęłam się silownią ( lekkie Areoby ) i już pozytywnie patrzę do przodu !! Ważne , żeby znaleźć sobie jakieś zajęcie, wtedy się tak często nie myśli .
    Aktualnie jestem na kolejnym cyklu z CLO ( dzisiaj 8d.c), i oczywiście kolejny raz mam nadzieję ze to będzie ten miesiąc pozytywny , i w końcu ujrzę 2 kreski ;-))

Odnośnie pracy hm... kocham swoja prace ale dyrektorów z którymi aktualnie pracuję nie - strasznie mnie wkurw... aha nawet szkoda gadać . Dlatego podwójnym szczęściem będzie ciąża , nasze drugie dzieciatko i L4 ;-))

Pozdrawiam ;-))

• karola_aa Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarllet wrote:
    Karola to nie powinno byc problemu. Clo wplywa na wzrost pecherzykow, nie stymuluje czy blokuje ich pekania. Mi i bez clo i po clo bez zastrzyku nie pekaly. Wiec u Ciebie tez na gorzej zmienic sie nie powinno
    Tylko pytanie czy dwa pękną czy tylko jeden, bo ten lewy leniwy coś a na niego musze czekac :( jutro się okaże.

Nikola 20.07.15
    Aniołek [*] 20.10.2016 10t :(
    2cs pp -> 02.02.17 II kreski na teście ! :)
    f2w3rjjg05zcjrzl.png
  • figielek Przyjaciółka

Wysłany: 8 października 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Ja bym chyba poszla na bete dopiero jakby sie @ spoznila,
    ja też jestem tego zdania, teraz to chyba jeszcze ciut za wcześnie.
    Ale trzymam kciuki za pozytyw!

UDizp2.png4vvop2.png
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tak się bałam, że objawy mi zelżały i trochę poznikały, że dla własnego dobra sobie przyspieszyłam badanie hcg i zamiast w pt zrobiłam dziś po 6 dniach od ostatniego i taki wynik mamy : HCG-beta ilościowo 2082,10 mIU/ml - jestem spokojniejsza <3
    podsyłam wiruski 433974gp1poj7g3d.gif
    i wszystko ma się tak:
    30.09 (26dc) = hcg 40,81 mlU/ml
    02.10 (28dc) = 185, 23 mlU/ml
    08.10 (34dc - 6 dni później) = 2080,10 mUl/ml
    chyba przyrost jest ok :)

ale.ale, Czarnulka84, scarllet, aszka, _analiza, _analiza lubią tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • ale.ale Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus, testem się nie przejmuj, przecież sama pisałaś, że przy Kubie wyszedł Ci pozytywny spoooro po terminie :)

I jak dasz radę, to zaczekaj jeszcze do terminu @, niby 30zł to nie fortuna, ale jak ma być fasolka, to będzie, a jeszcze jakby Ci teraz beta wyszła wątpliwa, to się będziesz dołować. Trzymam kciuki mocno mocno!

Mnie dzisiaj trochę ćmią jajniki, ale może to być też brzuch ze stresu - dzisiaj dzień w pracy nie do pozazdroszczenia, i jeszcze podsumowanie na piątek mam przygotować, bo spotkanie z szefem…

Andzia, głowa do góry, choć wiem, że jak się tak człowiek ściga z czasem, to niefajnie. A to Wasze pierwsze? Bo jesteśmy z tego samego rocznika, więc ciekawa jestem :)

m3sx3e3kqurga36a.png
  • ale.ale Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena, łapię wiruski, łapię!!! :)

m3sx3e3kqurga36a.png
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda_lena88 wrote:
    A ja tak się bałam, że objawy mi zelżały i trochę poznikały, że dla własnego dobra sobie przyspieszyłam badanie hcg i zamiast w pt zrobiłam dziś po 6 dniach od ostatniego i taki wynik mamy : HCG-beta ilościowo 2082,10 mIU/ml - jestem spokojniejsza <3
    podsyłam wiruski 433974gp1poj7g3d.gif
    i wszystko ma się tak:
    30.09 (26dc) = hcg 40,81 mlU/ml
    02.10 (28dc) = 185, 23 mlU/ml
    08.10 (34dc - 6 dni później) = 2080,10 mUl/ml
    chyba przyrost jest ok :)
    Jeszcze raz gratuluję :)

<3
‹‹ 537 538 539 540 541 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ